Ismerd meg a számmisztika szerencsétlen számait!Mit jelent, ha az alábbi számok valamelyike gyakran megjelenik az életedben?A számmisztika szerint minden számnak megvan a maga ereje és jelentése, ezért vannak köztük jó és rossz számokat is, ám ez nem jelenti azt, hogy a szerencsétlen számok egyben gonoszok is, hiszen azok segítenek a személyes fejlődésedben.

4 – a számmisztika szerint a négyes szám behatárol, így egyáltalán nem ad teret a kreativitásnak. Ha gyakran találkozol a négyes számmal, akkor nagyon valószínű, hogy ennek oka az, hogy elakadtál az életed valamely területén, és nem tudsz, vagy nem is akarsz kilépni az álló helyzetből.

7 – kevesen tudják, hogy a számmisztika szerint jó és rossz oldala is van a hetes számnak. Egyfelől zárt, titokzatos és mérgező energia jellemző rá, másfelől pozitivitást is áraszt. A hetes szám nagyon erős mérgező energiákat áraszt, amely miatt ott is távolságtartó lehetsz, ahol egyébként nem lennél az, ezért fontos figyelembe venni a hetes szám negatív oldalát.

9 – a számmisztika szerint „cinikus” energiájú szám a kilences, ami jelzi a nagy változásokat, amelyek elég félelmetesek lehetnek. Ha gyakran találkozol a kilences számmal, akkor valószínű, hogy ez azért van, mert fel akarja hívni a figyelmedet arra, hogy átmeneti időszakban vagy és valamilyen változás előtt állsz. Az csak rajtad múlik, hogy ezt pozitívan vagy negatívan éled-e meg.

13 – a babonákból jól ismert tizenhármas számról megoszlik az emberek véleménye, hiszen míg egyesek szerint szerencsétlen, addig mások inkább szerencsésnek tartják, ezért a számmisztika szerint elég ellentmondásos a tizenhármas szám.

18 – ha gyakran találkozol a tizennyolcas számmal, akkor a számmisztika szerint problémád lehet a megbocsátással, valamint sok benned a harag és az ellenszenves érzés. A tizennyolcas szám nem pozitív, hanem komoly átmenetet, késedelmeket és lelassulásokat jelképez, ami blokkol bizonyos dolgokban az életben.

26 – ritka, hogy a huszonhatos szám gyakran megjelenjen az ember életében, de ha te mostanában gyakran találkozol vele, akkor a számmisztika szerint ez azt jelenti, hogy elég hűvös lettél és elhidegültél. Rosszul állsz hozzá a körülötted lévőkhöz, nem tudod őket olyannak látni, amilyennek kellene. Kis szerencsével a huszonhatos szám a segítségedre lesz abban, hogy rájöjj, ezen muszáj azonnal változtatnod, ezért bár ezt a számot sokan szerencsétlennek tartják, mégis inkább egyfajta ébresztő lehet a számodra.

39 – a számmisztika szerint egyfajta figyelmeztetést hordoz magában a harminckilences szám, ugyanis ha gyakran találkozol vele, akkor arra hívja fel a figyelmedet, hogy hamarosan valami rossz fog történni, aminek muszáj a tudatában lenned.

44 – a számmisztika szerint a negyvennégyes szám kettős jelentéssel bír, mert egyfelől a gyógyulás szerencseszáma, de másfelől valami végét is jelképezi, ráadásul olyasmi végét, ami közel áll a szívedhez. Ha gyakran találkozol a negyvennégyes számmal, akkor valami olyasmi érhet véget az életedben, amiről úgy gondolod, hogy szükséged van rá, és amivel mindig nehéz szembenézni.

63 – a számmisztika szerint a hatvanhármas szám egyfelől a tolerancia fontosságára emlékeztet, másfelől arra figyelmeztet, hogy van valaki a környezetedben, aki megpróbálja kihasználni a kedvességedet, de arra is utalhat, ha gyakran találkozol vele, hogy másokkal szemben is légy gyanakvó. A hatvanhármas szám tehát sok mindent jelent, de a lényege az, hogy légy óvatosabb.

71 – ha mostanában gyakran találkozol a hetvenegyes számmal, akkor a számmisztika szerint ez azt jelzi, hogy túl nagyok az elvárásaid másokkal szemben. A hetes és az egyes együtt nagyon veszélyes számjegy.

81 – a számmisztika szerint a nyolcvanegyes szám tükröt tart a tizennyolcasnak, és romboló hatású, ugyanis összezavarhatja a gondolataidat és elbizonytalaníthat. A nyolcvanegyes egyike a legszerencsétlenebb számoknak, de ugyanakkor nagy leckét tanít meg neked, ha gyakran jelenik meg az életedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló