Milyen karácsonyi ajándéknak örülhet az ismerősöd a csillagjegye alapján?



Karácsonyi ajándékötletek horoszkóp.Kos: Ha tudod, hogy mi az aktuális célja, akkor a legjobb az, ha olyan ajándékkal leped meg, amely segít neki a célja felé vezető úton való előrelépésben. Ha például életmódváltást tervez, akkor egy szakkönyv, sporteszköz, konyhai kellék remek karácsonyi ajándék lehet a számára. Emellett a Kos aktív csillagjegy, tehát az eseménydús programoknak is örül.

Bika: Gasztronómiai ajándékkal, különleges itallal, édességgel is meglephet karácsonykor. Emellett a nosztalgikus ajándékkal is sikered lehet, hiszen a Bika kedveli az örök klasszikusokat.

Ikrek: Minden bizonnyal örülni fog a kissé éretlen, komolytalan ajándéknak, akkor is, ha már felnőtt. Ebből kiindulva egy felnőtteknek szóló játéknak is biztosan örülne, főleg akkor, ha azt veled próbálhatja ki. Emellett az Ikrekre a határtalan kíváncsiság és érdeklődés is jellemző, ezért a különleges, egyedinek ható ajándékkal is boldoggá teheted.

Rák: Mivel hihetetlenül családcentrikus és szentimentális, ezért egy családi fotókból összeállított naptár, bögre és poszter is boldoggá teszi. Ugyancsak remek karácsonyi ajándékok lehetnek a számára a régi, feljavított videók, fotómontázsok, de egy szívhez szóló program is örömöt szerez a romantikus beállítottságú Ráknak.

Oroszlán: Mindennel boldoggá tudod tenni, ami különleges, így például egy egzotikus országból származó fűszerrel, olajjal, krémmel, tehát még csak nagy dolognak sem kell lennie az ajándéknak.

Szűz: Ha Szűz ismerősödnek keresel karácsonyi ajándékot, akkor egy vadonatúj határidőnapló és takarítógép lehet a nyerő meglepetés. A Szűzre az is jellemző, hogy szereti a higiénikus, tiszta dolgokat, úgyhogy a vegán, bio kozmetikumokkal is boldoggá teheted.

Mivel azokat a dolgokat is szereti, amelyekkel még praktikusabbá teheti a mindennapjait, ezért egy témába vágó könyv, irodai kiegészítő és kisgép is jó karácsonyi ajándék lehet a Szűz ismerősöd számára.

Mérleg: Ha Mérleg ismerősödnek keresel karácsonyi ajándékot, akkor minden bizonnyal örülni fog egy harmóniát árasztó, esztétikus meglepetésnek, ami lehet például egy jó parfüm vagy ízléses falikép. A Mérlegnek az elegáns, kifinomult dolgokkal is örömöt lehet szerezni, ezért kiváló ajándék lehet a számára egy kristálypohár készlet, letisztult váza, vagy bármi, amivel az otthonát szépítheti.

Skorpió: A Skorpió esetébe arra is oda kell figyelni, hogy az ízlésének megfelelő ajándékot válassz, mert érzékenyen érintheti, ha úgy veszel neki ajándékot, hogy közben figyelmen kívül hagyod a személyiségét. Amennyiben egy olyan egyedi, merész, különleges ajándékkal szeretnéd meglepni, amely a kreatív oldalát is megmozgatja, akkor biztos, hogy megtalálod a legjobb karácsonyi ajándékot a számára.

Nyilas: Ha Nyilas jegyű ismerősödnek keresel karácsonyi ajándékot, akkor érdemes figyelembe venned, hogy őt érdekli az ezotéria, a régi civilizációk, ezért egy témába vágó könyv, amulett, mandala, esetleg ezoterikus tanfolyam is remek ajándék lehet a számára. Amennyiben ékszerrel vagy kiegészítővel lepnéd meg, akkor a letisztult, apróbb, klasszikusabb darabok között válogass!

Bak: Ha Bak jegyű ismerősödnek keresel karácsonyi ajándékot, akkor minden olyan meglepetésnek örül, amely a munkavégzéséhez kapcsolódik, tehát mindenképpen valamilyen hasznos tárgyal lepd meg.

Vízöntő: A különc, kirívó és egyedi meglepetés, értéktől függetlenül, tetszeni fog neki. Szereti az újrahasznosított dolgokat és rajong a modern technika vívmányaiért. A humoros ajándéknak, finom italoknak, ételeknek is örül. Egy tarot kártya, különleges, amulettből készült karkötő is kiváló karácsonyi ajándék lehet a számára.

Halak: Biztos, hogy örülni fog egy személyes fotómontázsnak, egy csomag kézművességre használható fonalnak, festővászonnak, egy színházbelépőnek, új könyvnek, bérletnek a helyi kiállításra, fürdőbelépőnek vagy otthoni wellnesshez illő szépségápolási terméknek.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló