A te lelkedről mit árul el az átjáró?



Ha kiválasztod az alábbi átjárók közül a neked legjobban tetszőt, akkor megtudhatod, hogy az amerikai pszichológusok szerint mit mesél rólad a döntésed.1. A színek és a változatosság útja: Nagyon megnyerő, elkötelezett lélekkel áldott meg a sors. Számodra igazán fontos, hogy a világ része légy, és mindent megtapasztalj abban. A lelked ideális útvonala színekkel és szépséggel teli, de ez inkább utazást jelent, nem pedig célokat. Mindemellett az állandó kíváncsiság, izgatottság, tanulás utáni vágy is jellemző rád az általad választott átjáró alapján.

2. A szabadság útja: Olyan ember vagy, akinek szüksége van a szabadságra, élettérre, és arra, hogy ő irányítson mindent. Ha ezt nem kapod meg, akkor elmerülsz a bezártságban, és nem leszel képes érvényesülni.

Rendkívül rosszul tűröd a korlátokat. Azt szereted, ha kitaposhatod magadnak azt az utat, amelyet be akarsz járni, valamint vonzónak találod a lehetőségek, irányvonalak végtelenségét. Mivel született lázadó, független természettel rendelkezel, ezért nem viseled el, ha valaki rád akarja erőszakolni az akaratát, vagy meg akarja mondani, hogy mit tegyél.

3. A magány útja: Elmondható rólad, hogy szereted egyedül járni az utadat. Nincs szükséged kíséretre, mert szeretsz mindent jó alaposan megfigyelni, befelé fordulva elmélkedni és rendezni a gondolataidat, mindez pedig csak akkor sikerül, ha közben egyedül lehetsz.

A választásod alapján az is elmondható rólad, hogy rajongsz az egyedi megoldásokért, különösen azokért, amelyek másoknak soha nem jutottak volna eszébe. Amikor rálépsz egy útra, akkor a cél elérése után kicsit pihensz, hogy feldolgozd a történteket, tapasztalatokat.

Az amerikai pszichológusok szerint rendkívül megértő, eredeti, éleslátó személyiséged miatt, igencsak egyedi módon látod a világot. Az emberek gyakran tőled kérnek segítséget egy-egy döntésük meghozatalához, a tőled kapott tanácsokat pedig meg szokták fogadni, mert tisztában vannak azzal, hogy az egyedi látásmódod nekik is előnyt jelent.

Szeretsz magányos farkasként viselkedni, de azt mégsem lehet kijelenteni, hogy utálod az embereket, hiszen valójában jól kijössz velük, de csak akkor, ha elegendő időt tudsz áldozni rájuk.

4. A nyugalom útja: Az élet minden terén szereted az egyedüllétet, ami miatt rengeteg időt töltesz egyedül, méghozzá úgy, hogy közben kicsit sem érzed magányosnak magadat. A lelked ideális útvonala nyugodt és csendes.

Ha rajtad múlna, akkor nagy örömmel egyesülnél mindennel, ami körülvesz, és még csak nem is telítődnél túl. Az általad választott átjáró alapján az is jellemző rád, hogy minden tekintetben keresed az élet értelmét, valamint nagyon tudatosan élsz, ami a gondolkodásodban és a tetteidben is megmutatkozik.

Bár a nagy tömeget utálod, mégis ez nem jelenti azt, hogy az embereket se szereted, ugyanis valójában nagyra értékeled a valódi kapcsolatokat, és szívesen elmerülsz néhány kettesben történő eszmecserében.

5. A szívélyesség útja: Békés, szerény, az életével elégedett lélek vagy, de azt utálod, ha zaklatnak, megzavarnak. A lelked ideális útja tiszta, egyértelmű, élvezhető. Te csak akkor élvezed az utazást, ha tisztában vagy céllal. Amikor ezt megteheted, akkor a könnyebb megoldást keresed, mert a véleményed az, hogy az élet egyébként is kemény, tehát nem kell még jobban megnehezítened a saját dolgodat.

6. Az izgalmak útja: Mindig előre, és soha nem hátra tekintesz, valamint bátran beleveted magad az ismeretlenbe. Az adott pillanatban nem foglalkozol a következményekkel, problémákkal, de később neked is számolnod kell azokkal.

Ebből következik, hogy a lelked útja nem látható előre, ami kicsit ijesztő lehet, de te vonzódsz az ismeretlenhez, és a szabályok megszegése sem szokatlan tőled. Az általad választott átjáró alapján az is jellemző rád az amerikai pszichológusok szerinte, hogy egy kicsit felelőtlen vagy, ugyanis általában előbb cselekszel, mint gondolkodsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló