Milyen törésre számíthatsz a közeljövőben?



Ha választasz egyet az alábbi lapok közül, akkor megtudhatod, hogy hamarosan mi következhet be az életedbe a kínai csontjóslás szerint.1. Nyílttörés: A csontjóslás azt jövendöli neked az előtted álló időszakra, hogy egy hirtelen és váratlan esemény fogja felkavarni a mindennapi életedet. Valószínű, hogy ezt te magad idézed elő, méghozzá azzal, hogy feszegeted a határaidat, a lehetőségeidet, ám az is lehetséges, hogy nem te, hanem mások indítják el a lavinát, ami elsodor.

Hamarosan eljön az ideje annak, hogy valami bekövetkezzen, akár úgy, mint derült égből a villámcsapás. Legyen ez bármi, az biztos, hogy a várható történések komoly hatást fognak gyakorolni az életedre és a környezetedre.

Megijedned azonban nem kell attól, hogy teljesen felfordulhat az eddig megszokott életed, mert a változások jó dolgoknak ígérkeznek, még akkor is, ha ehhez költöznöd kell, vagy új problémákkal, nehézségekkel kell szembenézned.

2. Áttörés: Azt jövendöli neked a csontjóslás az előtted álló időszakra, hogy ha mostanában úgy érezted, hogy stagnálsz, esetleg sikertelenül próbálsz elérni valamit, akkor hamarosan bekövetkezik az áttörés.

A közeljövőben megérkezik az erő és a segítség, ami által eltűnnek az előtted tornyosuló akadályok, így végre nehézségek nélkül, könnyedén haladhatsz előre az utadon. Hamarosan minden összeáll ahhoz, hogy elinduljon a lavina, ami újabb és nagyobb történéseket fog magával hozni. Nem biztos, hogy az égiek megvárják, amíg felkészülsz, hanem egyik pillanatról a másikra zúdítják rád azt a bizonyos lavinát!

3. Kitörés: Azt jövendöli neked a csontjóslás, hogy amennyiben eddig elkedvetlenítettek a hétköznapok, depressziósnak érezted magad, beteg voltál, vagy szenvedélybetegség, illúziók ejtettek fogságba, akkor a közeljövőben sikerül kitörnöd a negatív állapotból.

Minden, ami testileg és lelkileg negatívan hat rád, meg fog szűnni az előtted álló időszakban, méghozzá úgy, mintha kitörnél egy börtön rácsai közül. Úgy fogod érezni, hogy a lelked, a szíved és az elméd felszabadult.

Hála ennek az egyfajta újjászületésnek, fel fogod ismerni az új világodat, lehetőségeidet, és az új énedet. Az általad választott lap tehát azt üzeni, hogy készülj fel, hogy a közeljövő felér egy újrakezdéssel, amolyan második eséllyel, amit az élettől kapsz.

4. Megtörés: Azt jövendöli neked a csontjóslás, hogy hamarosan úgy fogod érezni, hogy valami tönkrement, befejeződött az életedben, tehát megtörtnek érzed majd magad. Ezt a megtörtséget okozhatja a nyomás, a munka, a stressz, az elvárások vagy a mindennapok terhei. Úgy érezheted, hogy innen nincs tovább, sőt, drasztikus esetben akár bele is betegedhetsz a dologba, és ágynak eshetsz.

Belső harcot fogsz vívni önmagaddal, hiszen nem látod az életed értelmét, ami elkeserít. Ezt azonban ne hagyd! Ne engedd, hogy ez az állapot lehúzzon, hiszen semmi sem marad így örökre! Az általad választott lap arra emlékeztet, hogy képes vagy felállni és erősebbé válni.

Ha ez nem is kellemes állapot, mégis biztos, hogy szükséged lesz erre a megtörésre ahhoz, hogy végre hajlandó légy változtatni néhány dolgon. Ne feledd, hogy a kényszerpihenő mindig azt a célt szolgálja, hogy megvilágosítsa az elmédet!

5. Egy törés: A csontjóslás szerint törésre számíthatsz az előtted álló időszakban. Ugyanakkor ez nem fizikai törés lesz, hanem olyasmi, amire azt szokták mondani, hogy „ez egy törés az életemben”. Igaz, ez is rosszul hangzik.

Könnyen lehet, hogy egy szerelmi vagy baráti kapcsolatodban következik be a törés, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden romlik el valami, vagy ér véget. Ha a jóslat megvalósul, akkor ne keseredj el, hanem jusson eszedbe, hogy minden okkal történik, tehát ez a törés sem a véletlen műve!

A törés bekövezte után, teljesen biztos, hogy rendeződni fog az életed, ahogy a törött csont is összeforr. Amikor pedig ismét rendben lesz az életed, akkor visszatekintve rá fogsz jönni, hogy miért volt szükséges ez a törés.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló