A számok decemberi üzenete



A születésed napja alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a tél első havában.1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Kreatív és vezető személyiséggel megáldott személy vagy. Utálod, ha mások próbálnak irányítani, vagy rád akarják erőltetni az akaratukat.

Decemberben komolyabb feladatot kaphatsz a munkahelyeden. Ennek a megvalósításába haladéktalanul belevágsz, amit nem fogsz megbánni.

2. Családcentrikus, befelé forduló, kissé lelkizős és gyengéd ember vagy. Utálod a felszínes kapcsolatokat. Számodra sokkal fontosabbak az érzelmi tényezők az anyagiaknál.

Decemberben eléggé megviselnek a családi problémák, ugyanis nem szereted, ha a szeretteid rossz hangulatban vannak. Szerencsére a problémák gyorsan megoldódnak.

3. Szerencsés típus vagy, hiszen minden esetben képes vagy úgy alakítani a dolgokat, hogy azok neked kedvezzenek.

Decemberben rengeteg váratlan eseményt tartogat számodra az élet. Felbukkanhat egy régi barátod, hogy a segítségedet kérje, amit megkap tőled. A szerelmi életed alaposan felbolydul a tél első havában, ez pedig kimondottan izgalmasnak ígérkezik.

4. Precíz, megbízható, az adott szavát mindig betartó személyiséggel megáldott ember vagy. Te sehonnan sem szoktál késni, és biztos, hogy soha nem kell magyarázkodnod azért, amit tettél, vagy nem tettél.

Decemberben minden esélyed megvan arra, hogy megkapd a már sok ideje várt és ki nem mondott előléptetést. Maximálisan élvezheted a főnökeid és a munkatársaid bizalmát, a rád váró feladatokba pedig igyekszel mindent beleadni. Ha decemberben elég kitartó leszel, akkor annak minden bizonnyal meglesz a csodás eredménye!

5. Folyton új élményekre vágyó, némileg ingatag és csapongó, kimondottan kommunikatív személyiség vagy. Nagyon szereted, amikor sok ember van körülötted, éppen ezért nem szeretsz otthon ülni egyedül.

Decemberben nem kell félned, hogy unatkozni fogsz, mert a tél első hava nagyon sok meglepetést tartogat számodra. Emellett egy vonzó idegen flörtölni kezdhet veled, ami minden bizonnyal a kedvedre való lesz.

6. Idealista, romantikus, igazi művészlélekkel megáldott személy vagy, hanem még olyan érzékeny is, hogy a legkisebb rezdülésekre is rögtön reagálsz.

A december elhozza neked az igaz szerelmet. Ha még nem találtad meg életed szerelmét, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy ez megtörténik a tél első havában.

7. Egyedi, független, gyakran rapszodikus személyiség vagy. Mivel szereted a magad útját járni, a saját szabályaid szerint cselekedni, ezért nem szeretsz másokat követni.

Decemberben nyugodtabb időszaknak ígérkezik az életedben. Talán ennek eleinte nem örülsz, de ez valójában egy remek lehetőség arra, hogy átgondold az esztendőben történteket.

8. Egy hihetetlenül intenzív kisugárzású, erős személyiséggel megáldott ember vagy, aki kivétel nélkül mindenkiben nyomot hagy, még úgy is, hogy valójában nem vagy harsány vagy hivalkodó.

Decemberben elég valószínű, hogy mindent sikerre viszel, amibe belevágsz, még akkor is, ha egy nagyobb befektetésre kerül sor. A kiváló üzleti érzékednek köszönhetően sikeres hónap lesz számodra a mostani.

9. Mesés akaraterővel rendelkező, elszánt személyiséggel megáldott ember vagy. Te mindig hajlandó vagy harcolni az álmaidért.

December sikeres és pozitív időszak lesz a számodra, ugyanis minden úgy fog alakulni, hogy számodra kellemes meglepetést okozzon. Szintén a tél első havában számíthatsz arra is, hogy találkozol egy rég nem látott ismerősöddel, akivel akár egymásba is szerethettek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló