A jövődről mesél, hogy szerinted mit rejt a kincsesláda



Ha kiválasztod az alábbiak közül azt a tárgyat, amelyet a kincsesláda rejthet, akkor megtudhatod, hogy mit hozhat a jövőd!1. Viktoriánus porcelán baba: Talán az életkorod szerint fiatal vagy, és a szellemed is az, mégis a lelked már idős. Előző életeid során megtanultál mindent, amire a legfelsőbb énnek szüksége van, valamint elvégezted a karmikus feladataid javát.

A jövődről azt árulja el a választásod, hogy az a múltaddal lesz kapcsolatos. Ez jelentheti például azt, hogy hamarosan találkozol egy rég látott barátoddal, esetleg találsz egy régi tárgyat, vagy felfedezel egy régi helyet, mindez pedig eszedbe juttat egy olyan jó ideje elfelejtett emléket, ami óriási örömmel és megkönnyebbüléssel tölt majd el.

2. Régi szatén balettcipők: Művészlélek vagy. Ha még nem készítettél semmilyen művészeti alkotást, nem is léptél fel sehol, akkor is teremtő lélekkel áldott meg a sors.

Az általad választott régi szatén balettcipők azt árulják el a jövődről, hogy az életedben hamarosan nagy hangsúlyt kaphat a szereplés, ami által megváltozol és tökéletesebbé válsz majd.

3. Régi fotóalbum: Elég hagyománytisztelő, történelemmel foglalkozó személy vagy. A nosztalgikus éned miatt erősen kötődsz a régi tárgyakhoz és emlékekhez.

A jövődről azt árulja el a régi fotóalbum, hogy a családdal kapcsolatban számíthatsz változásra. Hamarosan jó irányú bővülés és változás következik be a családodba, ezért készülj fel a rengeteg nevetésre és örömre!

4. Háborús kitüntetések: Mindennél többre értékeled a becsületet, a kötelességet és a büszkeséget, valamint szerény, tiszteletreméltó személy vagy és nagyra becsülöd azokat, akik hasonlóképpen gondolkodnak.

A jövődről azt árulják el az általad választott háborús kitüntetések, hogy nemsokára egy speciális kötelességnek kell eleget tenned. Ez eleinte idegesíthet, mert egyáltalán nem vágytál rá, de hamarosan rájössz, hogy ezzel nemcsak sikert érhetsz el, hanem még valami rendkívül meglepő, eddig rejtett dolgot is megtapasztalsz magadról általa.

5. Antik pisztoly: Szenvedélyes és érzelmes személyiséggel megáldott ember vagy, sokra tartod az igazságot. Mivel szívből utálod a játszmákat, ezért egyenesen kimondod a másik szemébe, amit gondolsz.

A jövődről azt árulja el az antik pisztoly, hogy egy komoly kihívással, esetleg versenyhelyzettel kell szembesülnöd a közeljövőben. Ennek a végkimenetele eleinte megijeszt, de végül minden a kedved szerint fog alakulni. Csak végy egy nagy levegőt és higgy magadban, mert ez meghozza az eredményt, így végül minden jól alakul!

6. Levelek a múltból: Szentimentális lélekkel megáldott ember vagy, aki számára mindennél többet jelentenek a kapcsolatok. Szívből beszélsz, és bármit megtennél azokért, akik a világon a legfontosabbak a számodra.

A jövődről azt árulja el a választásod, hogy nemsokára egy különleges kapcsolatra számíthatsz. Ez lehet plátói, de inkább romantikus találkozás. Ez az illető lehet az új párod, vagy egy rég nem látott rokonod, aki által teljesen megváltozik az életed. Bátran élvezd ennek minden pillanatát!

7. Porcelán teáskanna: Hihetetlenül kifinomult, elegáns, elképesztő szépérzékkel megáldott személy vagy. Te sokra tartod a finomságot, a jó ízlést és a jó modort.

A jövődről azt árulja el az porcelán teáskanna, hogy egy különleges eseményben lesz részed a közeljövőben, vagy hamarosan szerződéskötésre kerül sor. Legyen az adás, vagy vétel, nemsokára tárgyalásra kerül sor. Ezzel kapcsolatban tarts ki az elképzeléseid mellett, mert akkor a siker garantált, az eredménnyel pedig te és a családod is elégedettek lesztek.

8. Aranyozott zenélő doboz: Hóbortos lélekkel megáldott személy vagy, aki képes örömforrást találni a legkisebb dolgokban is. A jövődről azt árulja el az aranyozott zenélő doboz, hogy hamarosan egy kis kincset kapsz.

Könnyen lehet, hogy ez valami apróság lesz, ami talán értéktelen mások számára, de számodra felbecsülhetetlen lesz és hamarosan jó hasznát fogod venni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló