Rólad mit árul el az égbolt-teszt?Érdekes dolgokat tudhatsz meg a személyiségedről, ha az alábbi képek közül kiválasztod a hozzá legközelebb állót.1. Kényelmes: A pároddal rendkívül figyelmes vagy, nagyon jól tudod, hogy mire van szüksége és ahhoz is értesz, hogy finoman irányítsd. Általában alkalmazkodsz hozzá és az igényeihez, mert imádod a nyugodt, biztonságos életet. Olykor túlságosan is odaadó vagy, méghozzá azért, mert legbelül úgy érzed, hogy csak így kerülhetsz igazán közel a szívéhez.

A hagyományokat nemcsak tiszteled, hanem ragaszkodsz is hozzájuk, de ugyanígy nagyon fontosak a számodra a családi értékek, a fizikai biztonság, a kényelem és az, hogy szép dolgok vegyenek körül.

2. Domináns: Szilárd, büszke, határozott, némileg szkeptikus személyiséggel megáldott ember vagy. A korábbi tapasztalataid során megtanultad, hogy miként védd meg magad, és hogyan oszd be helyesen az energiáidat.

Arra vágysz, hogy az irányításod alatt tarthasd az érzelmeidet, mert attól érzed magad erősnek, hogy képes vagy uralkodni magadon. Bár a viselkedésed domináns, mégis a kapcsolataidban elég hűvös és távolságtartó vagy, mintha egy üvegfal választana el a többiektől. Igaz, hogy a racionális és objektív hozzáállás célravezető, de azért néha nem baj, ha az ember kicsit elgyengül...

3. Felfedező: Tele vagy szabadságvággyal, ami arra ösztönöz, hogy láss világot, ismerj meg idegen tájakat, filozófiákat, életszemléletet. Rólad elmondható, hogy szeretnél mindent megismerni, felfedezni, szélesíteni szeretnéd a látókörödet, és szívesen próbálsz ki új szokásokat. Nem túlzás azt mondani rád, hogy kissé nomád szemléletű ember vagy, aki keresi az élet értelmét.

Imádod az életet, és nagy felfedezéseket teszel, de ezt csendben teszed, mindenféle hírverés nélkül. Hiszel az egyenlőségben és a szolidaritásban. Ha valami nem illik a szemléletmódodba, akkor abba nem kapaszkodsz, hanem könnyedén elengeded.

Úgy érted és fogadod el az embereket, hogy közben nincs sok illúziód velük kapcsolatban. Mindig hajlandó vagy a változásra és a változtatásra, ha viszont valami nem tetszik, akkor azt egyszerűen elkerülöd. Szívesen töltöd az idődet egyedül a természetben.

4. Megvalósító: Nagyon élénk, kommunikatív, mindenféle tapasztalatszerzésre hajlandó, kíváncsi ember vagy, ezért szívesen belevágsz minden új projektbe és kalandba. Utálod, ha kiforgatják a szavaidat, ugyanis egyenes és közvetlen személyiség vagy.

Nagyon magabiztos vagy, így számodra minden csak egy új kaland és felfedezés. Ugyanakkor az is jellemző rád, hogy csapongsz az érzelmek és gondolatok között. Olykor ideges és nyugtalan vagy, mert azt hitted, hogy ismersz valamit, de kiderül, hogy az nem olyan, mint amilyennek tűnt.

5. Felelősségteljes: Nagyon gyakorlatias, erős, független, eltökélt személyiséggel megáldott ember vagy, ezért mindig bátran szembenézel az élettel és felelősséget vállalsz. Nagyon jól tudod, hogy milyen értékekkel és erősségekkel rendelkezel, de azzal is tisztában vagy, hogy hogyan érheted el mindazt, amire vágysz. A döntéseidet ésszerűen és megfontoltan hozod meg, tehát inkább racionálisan, mint ösztönösen.

Keveset beszélsz a szükségleteidről, a vágyaidról, méghozzá azért, mert úgy érzed, hogy elég, ha te tudod, hogy mit akarsz. Habár szeretnéd kimutatni az egyéniségedet, mégis a másik oldalad racionális marad. Nagyon összetett személyiséggel rendelkezel, ugyanis intelligens, okos emberként próbálsz egyensúlyt teremteni a munkád és magánéleted között.

6. Csábító: Komoly gondot fordítasz a fizikai megjelenésedre, ugyanis te a külsőddel fejezed ki önmagadat. A kisugárzásod vonzza az emberek figyelmét, így nem csoda, hogy lépten-nyomon hódolókba botlasz.

Neked nem elég a szerelem, mert őszinte szeretetre vágysz. Igényled a csodálatot és azokat az élményeket, amelyekre örökké emlékezni fogsz. A párkapcsolatban különlegesnek és egyedinek szeretnéd érezni magad a társad mellett, ahol a vágyak és hódítások is szerepet kapnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló