A mahjong kövek téli jóslata



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy milyen ajándékban lehet részed az évszakban.Kos: A mahjong kövek szerint a karriered terén kapsz meg minden esélyt arra a télen, hogy előrelépj, ezért jól teszed, ha szorgalmasan dolgozol és előállsz az ötleteiddel. Eközben a munkatársaiddal egyre szorosabbá válik majd a kapcsolatod az évszakban.

Bika: A mahjong kövek szerint a munkahelyeden kaphatsz csodálatos lehetőségeket a télen, de arra is lehet esélyed, hogy tovább tanulj, esetleg csiszold a képességeidet. Az évszakban csak te, a kishitűséged és a lustaságod foszthat meg a pozitív változásoktól.

Ikrek: A mahjong kövek szerint olyan leszel télen, mintha kicseréltek volna. Az évszakban nemcsak életmódot váltasz, hanem a gondolkodásod is megváltozik, ugyanis elhatározod, hogy testileg és lelkileg is megújulsz. Az új életstílusod által könnyebb lesz elérned a céljaidat, hiszen a korábbinál sokkal több erőd, energiád lesz a mindennapokban.

Rák: Habár valószínű, hogy nem ajándékként fogod fel, de a mahjong kövek szerint mégis az lesz, hogy a télen problémáid adódnak a munkahelyeden és a magánéletedben, ugyanis ezek fognak motiválni, hogy végre meghozd azokat a döntéseket, amelyeket eddig nem mertél, most viszont ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a pozitív változások megérkezzenek az életedbe.

Oroszlán: A mahjong kövei szerint azt kapod ajándékba a télen, hogy sokkal pozitívabban kezdesz gondolkodni az elmúlt időszakhoz képest. Ennek eredményét a magánéletedben is érezheted, ugyanis a pároddal sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatod, hiszen szinte teljesen egy hullámhosszon lesztek, ha pedig párt keresel, akkor a pozitív gondolkodásoddal ezen a téren is sikered lesz.

Szűz: A mahjong kövek szerint azt kapod ajándékba télen, hogy kedvező időszak köszönt rád a magánéletedben és a karrieredben. Az évszakban sokat javul a kapcsolatod a szeretteiddel, minden remekül alakul és joggal leszel büszke magadra és az elért eredményeidre.

Mérleg: A mahjong kövek szerint a tiszta megérzéseket kapod ajándékba a télen, ezért jól teszed, ha odafigyelsz a belső hangodra, mert az árulja el neked, hogy mit kell tenned. Ha van párod, akkor ezen a téren esélyed lesz arra, hogy rendbe hozd a kapcsolatodat, mielőtt annak szakítás lenne a vége.

Skorpió: A mahjong kövek szerint kisebb káosszal indul a teled, ám ez jó okkal történik, ugyanis ez kell ahhoz, hogy szembesülj a hibáiddal, illetve azzal, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy aztán jól alakuljanak a dolgaid. A téli hónapok ajándéka neked a bátorság lesz, ami által hajlandó leszel változtatni a kapcsolataidon és az életeden. Ha párt keresel, akkor az évszakban új társra lelsz.

 

Nyilas: Azt jósolják neked a mahjong kövek, hogy télen lesz elég erőd az akadályok legyőzéséhez és a problémáid megoldásához. A munkahelyeden és a kapcsolataidban azonban káosz várható, ugyanis ez kell ahhoz, hogy szembenézz azokkal a dolgokkal, amelyeket szerettél volna a szőnyeg alá seperni. Ez a szembesítés segíteni fog abban, hogy változtass.

Ahol sikerül megoldanod a gondjaidat, ott fellendülésre számíthatsz az évszakban, és a kapcsolataid is olyan erősek lesznek, amilyenek még soha. Ha van párod, akkor a kapcsolatod őszintébb és meghittebb lesz.

Bak: A mahjong kövek szerint egy hosszú és lassú gyógyulási folyamatot kapsz ajándékba a télen, aminek köszönhetően testileg és lelkileg is megerősödsz, érzelmileg stabillá válsz és lényeges felfedezésekre jutsz.

Vízöntő: Azt jósolják neked a mahjong kövek, hogy új barátok, ha pedig párt keresel, akkor új szerelem lesz az az ajándék, amit télen kapsz. Az évszakban akár egyéjszakás kalandra is nyílhat lehetőséged, de ezzel légy óvatos, ugyanis ez tényleg nem lehet több egy kalandnál.

Halak: A mahjong kövek jóslata szerint izgalmakat, élményeket és meglepetéseket kapsz ajándékba a télen, aminek hónapjaiban még az anyagi helyzeted és a karriered terén is sikeres időszakra számíthatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló