Hozzád melyik karácsonyi szimbólum illik a személyiséged alapján?



Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló elemzést!1. Díszítő szalag: Hozzád azért illik a díszítő szalag, mert amikor szükséges, akkor ott vagy a barátaid mellett, hogy segíts nekik és megőrizd a titkukat, de akkor is számíthatnak rád, ha csak beszélgetésre, szeretetteljes ölelésre vágynak.

2. Karácsonyfa csúcsdísze: Hozzád azért illik a karácsonyfa csúcsdísze, mert te is boldogságot és pezsgést viszel mások életébe, hiszen körülötted mindig történik valami és zajlik az élet. Ugyanakkor van, akinek ez sok, ám ez ne szomorítson el, elvégre az illető élete kevésbé lesz színes, ha nem vagy benne.

3. Angyalka (Jézuska): Hozzád azért illik az angyalka, avagy Jézuska, mert téged is ilyen lelkesen várnak vissza a barátaid és a családod, ha éppen nem vagy velük. Téged egy mindig meglepetésekkel teli, izgalmas embernek tartanak mások, akik alig várják, hogy jelentkezz náluk. Az emberek állandóan keresik a társaságodat, hiszen szeretnék a lehető legtöbb időt veled tölteni.

4. Adventi koszorú: Hozzád azért illik az adventi koszorú, mert az élet minden területén szeretsz elmenni a végletekig, ezt az izgalmat pedig szívesen megosztod másokkal, viszont ugyanez jellemző rád a veszekedésben is.

Azadventi koszorúra jellemző, hogy mindenki örül a végső eredménynek, a szimbólum esetében annak, hogy eljött a karácsony napja, míg esetedben arról van szó, hogy boldoggá tesz, ha úgy tudsz megoldani egy konfliktust, hogy végül egyik félben sem marad tüske.

Ezt azzal éred el, hogy megbeszélitek a dolgot, vagy egyszerűen bocsánatot kérsz, hogy ezzel fejeződjön be az ügy. Habár általában hevesen indul a vita, később mégis arra törekszel, hogy teljes és békés megoldás szülessen.

5. Bejgli: Hozzád azért illik a bejgli, mert az emberek többsége rajong érted, türelmetlenül várják, hogy találkozzatok, ám vannak, akikkel nem szívesen töltöd az idődet, mert előhozzák a rossz tulajdonságaidat és képtelen vagy megállni, hogy ne vitatkozz össze velük.

Bizonyos emberek kimondottan rossz hatást gyakorolnak rád, de persze olyanok is vannak, akiknek a társaságban ragyogsz. A legjobb, ha inkább az utóbbiakkal töltöd az idődet, és ne akarj mindenkivel jól kijönni, mert az a világon senkinek sem megy.

Mindenkinek akadnak hibái, amiket el kell fogadni, és azokkal együtt kell szeretni az embereket. Ha erre valaki nem képes, akkor az nem is szeret igazán. Ugyanez igaz a bejglire is, hiszen hiába piszkálják ki belőle a mazsolát, ha magát a tésztát nem szeretik. Aki viszont szereti, az alig várja, hogy karácsonykor az ünnepi asztalra kerüljön.

6. Gömbök: Hozzád azért illenek a gömbök, ugyanis nagyszerűen alkalmazkodsz a mai világ elvárásaihoz, és igyekszel megfelelni azoknak. Arra törekszel, hogy tökéletes teljesítményt nyújts a munkádban, a párkapcsolatodban, a családi életedben, de még a szüleiddel való kapcsolattartásban is.


Mindezzel nincs probléma, hiszen kiválóan végzed a dolgod minden nap, de arra azért figyelned kell, hogy ne hajszold túl magad és saját magadra is jusson időd! Elvégre a minden évben újra és újra elővett gömbök is elhasználódnak és eltörnek egy idő után. Figyelj oda arra, hogy ez veled ne történjen meg! Törődj magaddal, tudj lazítani és legyen időd a hobbidra is!

7. Fagyöngy: Hozzád azért illik a fagyöngy, mert te is a bűvkörödbe tudsz vonni másokat, és élvezed, hogy körülrajonganak, ugyanis ettől megnő az önbizalmad és melegség önt el. Mindenki örül, ha beszélgetni kezdesz vele, ám éppen ezért légy óvatos, mert egyedül te döntheted el, hogy mihez kezdesz az impulzív tulajdonságoddal, amit ne hagyj elveszni az évek múlásával!

8. Hópehely: A választásod alapján azért a hópehely illik hozzád a leginkább a karácsonyi szimbólumok közül, mert ugyanolyan egyedi vagy, mint a hópehely. Hozzád hasonló nem létezik. Szeretsz különbözni az átlagtól és kitűnni a tömegből. Képes vagy bátran kezdeményezni és lépni, mert téged ez tesz boldoggá.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló