Hat tanács az őrangyalodtól, hogy igazán boldog ünnepben lehessen részedA békés karácsony érdekében fogadd meg az intelmeket!Sokan elkövetik azt a hibát az ünnepi időszakban, hogy kapkodnak, rohannak, igyekeznek tökéletessé tenni a karácsonyt, ám ezzel csak azt érik el, hogy idegesen, feszülten, töltik ezt az időszakot.

Ha te elkerülnéd a felesleges stresszt, és inkább boldogan, békében töltenéd az ünnepi időszakot, akkor bátran fogadd meg az őrangyalod alábbi tanácsait!

Ha hiszel benne, téged is megtalál a karácsonyi csoda: Minden bizonnyal te is hallottál már karácsonyi csodákról, amikor valami hihetetlen történt az emberekkel. Ilyesmi bárkivel előfordulhat, így akár veled is, ezért az őrangyalod azt kéri tőled, hogy higgy abban, hogy veled is karácsonyi csoda történik.

Ezt kérheted, vagy remélheted, de az is elég, ha csak elfogadod, hogy megérdemled és részed lehet a karácsonyi csodában. Ne feledd, hogy a téged szerető égiek és angyalok tesznek azért, hogy megajándékozzanak téged!

Ne megvenni akard a szeretetet: Természetesen az őrangyalod nem azt mondja, hogy baj, ha ajándékozol, hanem az nyugtalanítja, ha irreálisan sokat költesz ajándékokra, mert nem tudod, hogy hogyan másként mutathatnád ki az érzéseidet, vagy így próbálsz megnyerni magadnak valakit.

Az őrangyalod ezzel kapcsolatban azt tanácsolja, hogy egyenesen mondd ki az érzéseidet és hidd el, hogy pusztán a személyed elég ahhoz, hogy „megvedd” az embert. Ha egy kapcsolatot ajándékokra és pénzre alapoznak, akkor az soha nem lesz igazi kapcsolat.

Nem az a fontos, hogy tökéletes legyen: Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy ne kövesd el azt a hibát, amit sokan mások, ugyanis mindig megfogadják, hogy „idén nem görcsölnek” rá az ünnepekre, de aztán mégis megteszik.

Annak érdekében, hogy te valóban nyugalomban töltsd a karácsonyi időszakot, ne feledd, hogy nem a dekoráció a fontos, vagy a többfogásos menü, hanem az, hogy együtt lehetsz a szeretteiddel. Ha nem élvezed a készülődést, akkor az tönkreteszi a hangulatodat, ami pedig a családod kedvét ronthatja el. Mindig emlékezz, hogy nem a látszat számít, hanem a számodra fontos emberekkel töltött idő és a szeretet!

Lehet az idei karácsonyod más, mint a többi: Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy tartsd meg a szép családi hagyományokat, de számolj le a rossz szokásokkal és azokkal, amelyekről úgy véled, hogy negatív hatást gyakorol rád vagy másokra!

A karácsonyod olyan lesz, amilyennek szeretnéd, ezért bátran varázsolj, és alakítsd úgy, hogy boldoggá, elégedetté tegyen, ám eközben senkire se erőltesd rá magad, és ne tégy olyasmit, amit valójában nem akarsz!

Az ünnepek szóljanak az önszeretetről is: Azt az őrangyalod is elismeri, hogy karácsonykor érdemes többet törődni másokkal, kimondani, kimutatni az érzéseinket és lehetőségeinknek megfelelően meglepni, teljesíteni mások kívánságait, ám ugyanilyen fontos az is, hogy mindezt megadd saját magadnak is!

Az ünnepi időszakban lepd meg, kényeztesd, de főleg szeresd önmagad! Figyelj oda arra, hogy jusson elég időd saját magadra és ne nyomd el a saját vágyaidat se!
 

Amikor másoknak segítesz, azzal magadnak is jót teszel: Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy amennyiben erre lehetőséged adódik, akkor légy mások segítségére a karácsonyi időszakban. Ezt ne azért tedd, hogy aztán eldicsekedhess vele, hogy jót tettél, adakoztál, vagy azért, mert az ünnepekkor ez a szokás, hanem önmagadért tedd meg!

Ez azért fontos, mert amikor önzetlenül, segítőkészen, szeretetteljesen fordulsz a környezetedhez és jót teszel, akkor ugyanezt gyakorlod saját magad felé is, tehát ilyenkor ápolod a lelkedet, hiszen a lélek legfőbb célja a szeretet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló