Életed mely eseménye ismétlődhet meg a mágikus emlékkönyv szerint?Ha választasz egy lapot a alábbiak közül, akkor megkaphatod a neked szóló üzenetet.1. Egy újabb szakítás: A mágikus emlékkönyv szerint egy újabb szakításra számíthatsz a közeljövőben. Ez akkor következhet be, ha keveset foglalkozol a kapcsolatoddal, vagy a társaddal nem törekedtek arra, hogy javítsatok a viszonyotokon.

Talán ez a kapcsolatod is azok miatt a dolgok miatt megy tönkre, amelyek a korábbi viszonyaidban is szakításhoz vezettek. A mágikus emlékkönyv szerint nincs kizárva, hogy ez már elkerülhetetlen, ugyanis csak így tanulhatod meg az ebben rejlő életleckét, ugyanis minden szakítás lényeges tanulsággal szolgál.

2. Egy szörnyű csalódás: Amágikus emlékkönyv szerint egy szörnyű csalódást élhetsz át újra a közeljövőben. Valaki a múltban durván becsapott, elárult, a szemedbe hazudott és rettenetesen megbántott, ami úgy tűnik, hogy most újra megtörténik.

Természetesen az élet célja ezzel nem az, hogy szenvedj, hanem az, hogy megtanulj végre egy rendkívül fontos leckét, amit úgy tűnik, még nem sikerült elsajátítanod. Ugyanakkor még van egy kis időd mielőtt újra bekövetkezne a szörnyű csalódás, úgyhogy még van esélyed elkerülni azt, ám azért jobb, ha felkészülsz arra is, hogy mégsem lesz befolyásod az eseményekre!

3. Újra szerelembe esel: Arra figyelmeztet a mágikus emlékkönyv, hogy a közeljövőben ismét szerelembe esel, de nem akárhogyan! Könnyen lehet, hogy úgy megzavarodsz a szerelemtől, ahogy kamaszkorodban. Lehet, hogy beleszeretsz egy rosszfiúba/lányba, esetleg a volt párodnak adsz még egy esélyt.

Bárhogy is lesz, a mágikus emlékkönyv szerint biztos, hogy ez a szerelem nem olyan lesz, mint az eddigiek, mert annál sokkal intenzívebb, felkavaróbb, szenvedélyesebb élménynek ígérkezik. Ha nem akarod, hogy ennek vége megint egy fájdalmas csalódás legyen, akkor figyelj oda arra, hogy csak annak szavazz bizalmat, aki ezt tényleg megérdemli!

4. Elköveted ugyanazt a hibát: A mágikus emlékkönyv azt üzeni neked, hogy van egy hiba, amit már többször elkövettél és a közeljövőben is el fogsz követni. Ez jelentheti azt, hogy megint segítesz egy illetőnek, aki ezt meg sem érdemli, esetleg újfent pénzt adsz kölcsön, amit soha többé nem kapsz vissza. De akár ezeknél nagyobb őrültséget is megismételhetsz.

Ugyanakkor a mágikus emlékkönyv szerint még vagy esélyed arra, hogy ezt elkerüld, de csak akkor, ha nagyon figyelsz. A legjobb az lesz, ha átgondolod, hogy milyen hibára figyelmeztethet a mágikus emlékkönyv, és hogyan tanulhatnál abból, hogy többé ne ismételje meg magát az életedben. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, őszintének kell lenned önmagaddal és szembe kell nézned azzal, akkor is, ha fáj!

5. Elmenekülsz valami vagy valaki elől: A mágikus emlékkönyv szerint hamarosan olyan helyzetben találod magad, amit egyszer, vagy többször, már átéltél. Ennek oka az, hogy nem akarsz szembenézni a valósággal, egy szituációval, ezért inkább struccpolitikát folytatsz, és úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, esetleg szabályosan elmenekülsz a dolog elől, hogy véletlenül se kelljen tudomásul venned.

Eddig nem voltál hajlandó vállalni a felelősséget vagy a fájdalommal nem mertél szembenézni, ám ezt most meg kell tenned, mert azzal csak magadnak ártasz, ha megint a szőnyeg alá próbálod seperni a dolgot. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy a boldogságtól félsz, mert nem hiszed, hogy egy kapcsolatod tényleg működőképes lehet.

6. Egy lépést hátrafelé teszel: A mágikus emlékkönyv szerint hamarosan teszel egy lépést hátrafelé. Talán ugyanott vállalsz munkát, esetleg visszatérsz arra a helyre, ahol már egyszer voltál, tehát ugyanaz a korszakod következik, amelyet egyszer már átéltél.

Ennek oka az, hogy még mindig nem tanultad meg az ebben rejlő életleckét. A mágikus emlékkönyv azt tanácsolja, hogy légy türelmes saját magaddal, ne sajnáld az időt és az energiát arra, hogy végre teljesen megéld az adott eseményt, amiből tanuld meg, amit meg kell tanulnod!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló