Találd ki, hogy melyik adventi koszorú melyik csillagjegyhez tartozik!Olvasd el a leírásokat, tippelj, majd ellenőrizd a megoldásoknál, hogy helyesen válaszoltál-e!1. Az adventi koszorúján is látszik, hogy milyen céltudatos, lényegre törő, egyszerű, letisztult dolgokat kedvelő teremtés, ugyanis a műve egy egyszerű, fenyő alapból készült, négy ízléses gyertyával ellátott adventi koszorú. Szerinte ennél nem kell több, elvégre az ünnep bennünk van.

2. Az ő adventi koszorúján azok a gyönyörű ágak és termések kaptak helyet, amelyeket ő maga gyűjtött az eredeti sétái során, és most nagyon jól jött neki a műve elkészítéséhez. A koszorún négy földszínű gyertya található, ugyanis a tulajdonosa ettől még közelebb érzi magát a természethez.

3. A játékos, különc, mindig extrém gondolkodása az adventi koszorúján is jól látszik, ugyanis az egy legó installáció, rajta négy gyertyával. Ő legbelül mindig gyermek marad, ezért most is előkereste a gyerekkori emlékeit. Elképesztő ötlet!

4. Egy komplett történetet mesél el az adventi koszorúja. A művén megelevenedik a havas táj és a karácsonyi csoda, valamint nem hiányoznak róla az apró figurák és a rénszarvasszán sem. Legszívesebben az adventi koszorúba költöznél, hogy élvezhesd a varázslatos telet.

5. Már-már legszívesebben kicsit összemorzsáznád a terítőjét, amikor meglátod az asztal közepén kínos precizitással elhelyezett, tökéletes adventi koszorúját. Az asztalterítőn sehol egy ránc, a koszorú négy negyedében egy-egy gyertya, ünnepre hívogató, kellemes pasztell színekkel.

6. Nagyon sok finom izzó varázsolja magasztosabbá az óriás adventi koszorúját, amit arany, ezüst és csillámos díszekkel dobott fel. Szinte hallani az angyalok kúrást, ahogy ragyog az ő karácsonyi dekorációja.

7. Hihetetlenül szép, tradicionális karácsonyi jelképekkel feldíszített adventi koszorújáról nem hiányzik a mézeskalács, a piros alma, a betlehemi csillag. Természetesen a családjával közösen készítette el az adventi koszorút.

8. Ugyan a szokás miatt gyertyából csak négy lehet, ám minden mást megduplázott az adventi koszorúján. Nem tudta eldönteni, hogy pirosat, vagy aranyat, csillagot, vagy szívet tegyen-e a művére, ezért inkább mindenből tett rá. Bár díszes és hangsúlyos lett a műve, az mégsem hivalkodó.

9. Az ő adventi koszorúja megkapó, romantikus és egy kicsit giccses, de miért ne lenne az? Elvégre karácsony van! Jöhet minden angyaloktól kezdve, manókon át a kicsi házikóig, de még a télapó sem hiányzik, hisz ilyenkor minden belefér!

10. Már az ajtaján alig lehet bejutni az arra akasztott kopogtató-koszorú miatt, ami azt üzeni, hogy itt VALAKI nagyon várja a karácsonyt. Belépve a lakásába rögtön szembetűnő a karácsonyi díszítés, hiszen minden nagy, csillogó és álomszép. Egyértelmű, hogy valaki igyekszik felhívni a figyelmet (magára).

11. Már kezdted azt hinni, hogy kiismerted, de ebben soha nem lehetsz biztos. Az adventi koszorúja idén újrahasznosított, ugyanis régi farmerokból készült, és nagyon extra lett. Eddig nem is gondoltad róla, hogy ilyet is tud készíteni. Persze, nem ez az utolsó meglepetése, hiszen sok mindent nem árult el magáról.

12. Ő nem ér rá arra, hogy adventi koszorút készítsen, és különben is jobban szereti a mécsesek hangulatát, mint az egész adventi készülődést. Azért, hogy mégis legyen valami, fog négy hasonló dunsztosüveget, amiből gyorsan összedob egy asztaldíszt, aztán elmondhatja magáról, hogy bár alig van otthon, mégis készített egy menő, egyedi ünnepi díszt.

Megoldások:

1. Kos (március 21. – április 19.)

2. Bika (április 20. – május 20.)

3. Vízöntő (január 20. – február 18.)

4. Halak (február 19. – március 20.)

5. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

6. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

7. Bak (december 22. – január 19.)

8. Ikrek (május 21. – június 21.)

9. Rák (június 22. – július 22.)

10. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

11. Skorpió (október 23. – november 21.)

12. Nyilas (november 22. – december 21.)

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló