Mantra-horoszkóp 2022Tudd meg, hogy mi lesz a mottód az évben, aminek gyakori ismételgetésével bevonzhatod a legtöbb jót!Ahogy általában lenni szokott, úgy a 2022-es év is tele lesz kihívásokkal, változásokkal, újdonságokkal, ezért annak érdekében, hogy a lehető legtöbb jót bevonzd az esztendőben, ismételgesd minél gyakrabban a csillagjegyedhez tartozó 2022-es mantrát!

Kos: „Bármire képes vagyok!”

Kos jegyűként hatalmas tűz lobog benned. Te vagy a gyújtópont, a kezdet, az első csillagjegy, ezért tisztában kell lenned azzal, hogy el tudsz érni bármit. Kosként különösen fontos hinned magadban, mert 2022-ben ez lesz a sikered és a boldogságod kulcsa.

Bika: „Elengedem azt, ami már nem szolgálja a fejlődésemet."

A Jupiter által uralt 2022-es évben beindulnak és új irányt vesznek a dolgaid. Mivel Bika jegyűként gyakran nehezedre esik a változáshoz való alkalmazkodás, ezért tudatosítanod kell magadban azt, hogy ha elengeded mindazt, ami már nem szolgál, akkor azzal helyet csinálsz az újnak.

Ikrek: „Könnyedén alkalmazkodom a változásokhoz, gyors vagyok és változékony, mint a búvó patak.”

Ikrek jegyűként az erősségeid közé tartozik a rugalmasság. Minden helyzetben képes vagy megtalálni a legkönnyebb megoldást, és a szerencsés személyiségednek köszönhetően, elkerülöd a nehéz konfliktusokat. 2022-ben bontakoztasd ki magadban ezt a könnyedségedet és élj az illékony energiáiddal!

Rák: „El tudom engedni az aggodalmaimat.”

Lelkiismeretes és gyengéd Rákként sokszor nyomasztanak a félelmek és aggodalmak, ami megakadályoz abban, hogy kiélvezd a pillanat örömét. 2022-ben ismételgesd gyakran a mantrádat, hogy ezen változtatni tudj!

Oroszlán: „Megélem teremtő energiáimat.”

Oroszlán jegyűként tudatosítanod kell magadban 2022-ben, hogy nálad van az irányítás, amit ne hezitálj megragadni!

Szűz: „Átengedem az irányítást az univerzum erőinek.”

Felelősségteljes és törődő Szűzként problémát jelent számodra a spontaneitás, ezért 2022-ben próbáld meg kicsit elengedni magad. Ha ezt megteszed, akkor rá fogsz jönni, hogy nem lesz semmi baj, ha hagyod magad sodortatni az árral.

Mérleg: „Megmutatom a világnak hatalmas belső erőmet!”

Kedves és empatikus Mérlegként valójában nem vagy olyan könnyed, mint amilyennek elsőre látszol, ugyanis te vagy az Igazság jegye is. 2022-ben mutasd meg a bölcsességedet, valamint azt, hogy világosan látod a dolgok igazi fényét és lényegét!

Skorpió: „Megélem a bizalmat, az intimitást, és tudom, hogy ez teljesen biztonságos számomra.”

Skorpió jegyűként valójában azért vonsz magad köré falakat, hogy megvédd az érzéseidet, ám ez megakadályoz abban, hogy átéld az összetartozás és a maximális bizalom varázsát. Ismételgesd gyakran a mantrádat 2022-ben, hogy sikerüljön megnyílnod azoknak, akik a legfontosabbak a számodra!

Nyilas: „Megtalálom a saját utamat!”

Gyógyító energiákkal rendelkező Nyilasként nehezen igazodsz el a gyakorlatias kérdésekben. 2022-ben esélyed lesz arra, hogy az életed minden terén rátalálj az utadra. Higgy magadban és a megérzéseidben, amelyek rávezetnek a helyes irányra!

Bak: „Megélem a pillanat örömét, a kapcsolódás boldogságát!”

Igazán boldognak érezheti magát az, akit szeretsz, hiszen hűséges, becsületes Bakként mindig támogatod a szeretteidet. 2022-ben viszont azt kell megtanulnod, hogy ne csak a kötelességeiddel törődj, hanem a saját boldogságoddal is foglalkozz!

Vízöntő: „Bízom magamban és az igazamban.”

Vízöntőként utat mutatsz másoknak, ezért számodra különösen fontos, hogy követhesd az elképzeléseidet. 2022-ben esélyed les arra, hogy rátalálj a saját utadra, de ez csak akkor sikerülhet, ha elég magabiztos leszel az előrehaladáshoz. Ebben segíthet a mantrád gyakori ismételgetése.

Halak: Méltó vagyok a szeretetre, úgy, ahogy vagyok.”

Halak jegyűként a megérzéseid által kapcsolatban állsz a felsőbb erőkkel, ennek ellenére állandó gondot jelent számodra az, hogy nem bízol eléggé magadban és a bölcsességedben. 2022-ben higgy az intuíciódnak!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló