Tudd meg, hogy mi várható az életed különböző területein 2022-ben!Számold ki a személyes születési dátumod, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha június 12-én születtél, és a 2022-es évedre vagy kíváncsi, akkor először add össze a 2022-es év számait: 2 + 0 + 2 + 2 = 6

Ezután add össze a születésed hava és napja számait, majd az eredményt redukáld egyjegyűre: 6 + 1 + 2 = 9

Végül add össze a két számot, és csökkentsd egyjegyűre az eredményt: 6 + 9 = 15, 1 + 5 = 6

A példa alapján tehát a 6-os a személyes születési dátumod.

Ha megvan az eredmény, akkor olvasd el a neked szóló jóslatot!

1. 2022-ben különösen fontos lesz, hogy a céljaidra összpontosíts, még az újonnan felfedezett mentális és fizikai erődben is! Abban az estben, ha azt szeretnéd, hogy a 2022-es éved valóban sikeres és izgalmas legyen, akkor mindenképpen alkalmazkodj az életedben bekövetkező változásokhoz!

2. Kitartásra és együttműködésre lesz a leginkább szükséged 2022-ben ahhoz, hogy fejlődj. Az előtted álló évben okosan teszed, ha nem a logikára, hanem az ösztöneidre és a megérzéseidre hallgatsz, mert akkor sokkal kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb állapotba kerülhetsz.

A 2-es szám azt is üzeni neked, hogy az elméd nyugodt és stabil lesz 2022-ben, aminek tizenkét havában pozitív irányú változásokra számíthatsz a szerelmi és családi kapcsolataidban.

3. Elszántságra lesz szükséged 2022-ben, aminek tizenkét havában kreatív és szociális fejlődésen eshetsz át, ezért ebből a szempontból nézve, igazán szórakoztató évre számíthatsz. A saját boldogságodra gyakorol majd kiváló hatást az az élvezet és szépség, amelyre a 2022-es évben számíthatsz. Ha üzletemberként, vagy üzletasszonyként tevékenykedsz, akkor váratlanul mély vízben találhatód magad az évben.

4. Az önfegyelem éve lesz számodra a 2022-es. Az előtted álló tizenkét hónapban mindenképpen légy kitartó és szorgalmas, ugyanis csak így érheted el a növekedést és azt, hogy a kemény munkád kifizetődő legyen. A céljaid mellett az egészségeddel is foglalkoznod kell, úgyhogy ne felejtsd el, hogy ez mennyire fontos!

5. 2022-ben végre megszűnik minden korábbi megszorításod, ami annak lesz köszönhető, hogy komoly változások következnek be az életedbe, ráadásul sokat fejlődhet a függetlenséged és a személyes szabadságod is. Az előtted álló tizenkét hónapban nemcsak képes leszel felszínre hozni a rejtett képességeidet, hanem arra is rájössz, hogy hogyan élj azokkal. Szintén 2022-ben foglalkozhatsz az eddiginél többet a mentális egészségeddel.

6. Fel kell készülnöd a társadalmi kötelezettségeidre, amihez az is hozzátartozik, hogy jobban ki kell venned a részed a családi ügyekből 2022-ben. Emellett a szerelem és románc sem marad ki az életedből az előtted álló tizenkét hónapban. A karriered terén rákényszerülhetsz arra, hogy megfelelj a szociális elvárásoknak, de az is szükségessé válhat, hogy többször segíts és bizonyos problémákat megoldj.

7. Az önvizsgálat és a jövőd tervezésének ideje jön el számodra 2022-ben. Az előtted álló tizenkét hónapban fejlesztheted a spirituális erődet, megismerheted a belsődet, jobban megértheted önmagadat és a világ működését. 2022-ben mindig emlékezz, hogy a belső erő akkor születik, amikor csend ölel körbe!

8. A 8-as számhoz tartozó jóslat szerint sikerekben és jutalmakban gazdag év lesz számodra a 2022-es. A jövőddel és a mentális erőddel kapcsolatban ambiciózus leszel az előtted álló tizenkét hónapban, aminek időszakában képes leszel valóra váltani a terveidet, hála a képességeidnek. Ha van vállalkozásod, akkor remek lehetőséged lesz annak bővítésére 2022-ben, aminek időszakában mesés sikerekre számíthatsz.

9. Ha a 9-es számot kaptad a 2022-es évre, akkor a neked szóló jóslat szerint a jótékonyság éve jön el számodra az előtted álló tizenkét hónapban. Az esztendőben vissza kell adnod a társadalomnak mindabból, amit a segítségükkel sikerült elérned. Ugyanakkor 2022-ben arra is számíthatsz, hogy a szerelem nem marad el.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló