Válassz egy kulcsot, és tudd meg, hogy mi vár rád a következő öt évben!A te sorsod könyvét rejtő ládát melyik kulcs nyitja az alábbiak közül?1. Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első kulccsal nyitnád ki a ládát, akkor a sorsod könyvében az áll, hogy nem lesz semmi, ami megállíthatna téged a következő öt évben. Kiváló esztendők várnak rád, úgyhogy nem túlzás kijelenteni, hogy eljött a te időd!

2. Ha a második kulcs tetszett meg a legjobban, akkor a sorsod könyve szerint új és izgalmas kapcsolatokra számíthatsz a következő öt évben. Bár nem szokásod könnyen kitárni a szívedet, mert tisztában vagy azzal, hogy nem érdemli meg mindenki a bizalmadat, mégis a következő években nem kell aggódnod, mert azok, akik ebben az időszakban lépnek be az életedben, tényleg jót akarnak neked.

3. Ha úgy döntöttél, hogy csakis a harmadik kulcs nyithatja a ládát, ami a sorsod könyvét rejti, akkor valaki, akiről ezt nem is gondoltad volna, az életed fontos részévé fog válni a következő öt évben. A köztetek kialakuló kapcsolat nagy áldás lesz számotokra. Fogadd nyitottan azokat, akikkel az utadon találkozol, mert soha nem tudhatod, hogy ki lesz az, aki végérvényesen megváltoztatja az életedet.

4. Ha a negyedik kulcsra esett a választásod, akkor a sorsod könyve szerint a személyiséged egy teljesen új oldalát fogod felfedezni a következő öt évben. Ez annak lesz köszönhető, hogy végre meghozza az eredményét a saját magadba fektetett személyiségfejlesztő munka.

Téged mindenki szórakoztató embernek ismer, a személyiség új oldala pedig nagyon szimpatikussá tesz majd. Számíts arra, hogy sokan akarnak majd a társaságodban időzni a következő években!

5. Azt üzeni neked a sorsod könyve az ötödik kulcson keresztül, hogy életmód- és szemléletváltást hoz neked a következő öt év. Talán nem lesz nagyon csillogó, ragyogó az életed mások előtt, mégis a háttérben minden okod meglesz az örömre. Légy résen, hogy észrevedd az apró csodákat, amik az utadba kerülnek, és mindig adj hálát értük! Ha erre hajlandó leszel, akkor hamarosan elárasztanak!

6. Ha a hatodik kulccsal próbálnád meg kinyitni a ládát, akkor a sorsod könyve szerint a szerelem kap kiemelt szerepet a következő öt évedben. Az az illető, akire a legjobban vágysz, őszintén ki fogja mutatni, hogy mit érez irántad, te pedig úgy érezheted magad, mintha egy tündérmesébe csöppentél volna.

7. Ha a hetedik kulcson akadt meg a tekinteted, akkor a sorsod könyve szerint sikeres öt év vár rád és a családodra. Az előtted álló időszakban mindent, amibe belevágsz, siker fogja koronázni, köszönhetően annak, hogy igaz és becsületes személy vagy. A családod és a barátaid minden sikerednél melletted lesznek.

8. Ha a nyolcadik kulcs tetszett meg a leginkább, akkor a sorsod könyve szerint megkapod a következő öt évben azt, amire régóta vágytál. A remélt változások bekövetkeznek, a kitartásodat jutalom és boldogság koronázza majd, ráadásul élvezheted a kemény munkád eredményét. A környezeted el fog halmozni dicsérettel az önzetlenséged és a nagy szíved miatt.

9. Ha a kilencedik kulccsal nyitnád ki a ládát, akkor a sorsod könyvében az áll, hogy fel kell készülnöd, mert életed legfontosabb öt éve következik. Az előtted álló esztendőkben több nagy áttörésre számíthatsz az életed számos területén, így például a szerelem és a család terén.

Fontos, hogy a változás ne ijesszen meg, elvégre ez az egyetlen, ami biztos és állandó, ráadásul mindig annak érdekében történik, hogy jobb legyen az életed!

10. Amennyiben az utolsó kulcsot választottad az összes közül, akkor a sorsod könyvében az áll, hogy a jólét köszönt be az életedbe a következő öt évben. Az előtted álló esztendőkben remekül alakulnak majd a pénzügyeid, a vagyonod gyarapszik, neked pedig csak élvezned kell ezt a kiváló állapotot.

Mindezt annak köszönheted, hogy már sok ideje keményen dolgozol, ezért nyugodtan pihenj, töltődj fel, vegyél ki hosszabb szabadságokat a következő öt évben, mert nemcsak megérdemled, hanem szükséged is van rá!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló