Neked mit tanácsolnak a Téli Tündérek 2022-re?Válaszd ki az alábbiak közül a neked legjobban tetsző képet, majd olvasd el, hogy mit kell tenned a boldog és sikeres év érdekében!1. A barátokra: A Téli Tündérek szerint hagyd el azt a rossz szokásodat 2022-ben, hogy elhanyagolod a két- vagy négylábú barátaidat. Ez azért fontos, mert ők azok, akik támogatnak, megerősítenek, segítenek.

2. A megérzéseidre: Azt üzenik neked a Téli Tündérek, hogy nem hiszel a megérzéseid erejében, de az is lehetséges, hogy a múltban tévútra vezetett a belső hangod, és csalódtál. Ha azonban sikeres, boldog és békés évre vágysz, akkor 2022-ben hallgatnod kell a kitisztult és kiélesedett a megérzésedre. A megérzéseid megsúgják, hogy mi a helyes, merre keresd a lehetőségeket. 2022-ben a megérzések lesznek a legjobb tanácsadók!

3. A mosolyodra: A Téli Tündérek szerint többet kellene mosolyognod önmagadra, a környezetedre, a szeretteidre, tehát az egész világra, ha sikeres, boldog és békés esztendőre vágysz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy őrültként vigyorogva ülj a buszon, de legalább legyen bátorságod mosolyogni, ha például meglátsz egy kutyát. 2022-ben legyen bátorságod örülni és boldognak lenni, hiszen ez olyasmi, amihez nem kell különösebb ok!

4. Az apróságokra: Azt tanácsolják neked a Téli Tündérek annak érdekében, hogy sikeres, boldog és békés éved legyen 2022-ben, hogy amennyiben ezt még nem tetted meg, akkor tanulj meg örülni az élet apró örömeinek is, mert nem csak az számít, amit kapsz, hanem az is, ami körülvesz!

Az emberek megrögzötten keresik a boldogságot, mert mindegyikük valami nagy, hatalmas élményt vár. Te ne állj be ebbe a sorba 2022-ben, hiszen már az is boldogság, ha nem késed le a vonatot, dicséretet kapsz a munkahelyeden, vagy sikerül megvenned valamit, amire régóta vágytál.

2022-ben ne várj folyton hatalmas élményekre, hanem tudd értékelni azokat a kis dolgokat, amelyek sokkal előbb elérnek hozzád!

5. Másokra: A Téli Tündérek szerint akkor lehet békés, boldog és sikeres éved a 2022-es, ha kicsivel többet adsz, mint kapsz, méghozzá önzetlenül. 2022-ben tűzd ki célul, hogy boldoggá teszel másokat és segítesz annak, akinek erre szüksége van. Próbáld a legjobb tudásod szerint szolgálni a közjót!

6. Önmagadra: Ha arra vágysz, hogy a 2022-es egy sikeres, békés és boldog év legyen, akkor többé ne bagatellizáld el a betegségeidet, a tüneteidet, hanem vedd azokat tudomásul, és kezeltesd ki magad!

Emellett annak is eljött az ideje, hogy meghalld a lelkedet, mert annak is szüksége van arra, hogy olykor teljesítsd a vágyaid, ami lehet például egy délutáni lustálkodás, külföldi utazás, egy szelet sütemény vagy egy kis séta valakivel.

7. A világra: Azt üzenik neked a Téli Tündérek, hogy mostanában kissé bezárkóztál. Olyannyira bezárkóztál, vagy elmenekültél a filmek, könyvek, internet saját álmaid világába, hogy a valóságot már észre sem vesszed, pedig az igazi csodák jönnek-mennek melletted. Ha nem ébredsz fel azonnal, akkor lemaradsz a lehetőségekről, kalandokról, csodákról és a meglepetésekről.

Ha azt hiszed, hogy a belső világ jobb, mint a külső, akkor nagyon tévedsz, mert csak arról van szó, hogy annyira vak vagy, hogy nem vesszed észre, ami körülötted zajlik. A sikeres, békés és boldog évre vágysz, akkor 2022-ben elő kell bújnod a barlangodból, és merned kell élni!

8. Az Univerzumra: Azt üzenik neked a Téli Tündérek, hogy rengeteg jelet és segítőtársat kapsz az Univerzumtól, de te észre sem vesszed. Ha boldog, békés és sikeres évre vágysz, akkor 2022-ben ki kell élesítened az érzékszerveidet és jobban kell figyelned az Univerzum jeleire, amelyek vezetnek, és a lényekre, akik támogatnak.

9. A szerelemre: A Téli Tündérek szerint keveset foglalkozol a minőségi szerelemmel. Lehet, hogy ha van párod, akkor alig törődsz vele, a kapcsolatod nem tökéletes, mert azt építeni, csiszolni kellene. Ha párt keresel, akkor a Téli Tündérek támogatnak 2022-ben, hogy megtaláld a szerelmet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló