Melyik lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben?Mikor és miért lehet nehezebb időszakod a csillagjegyed alapján?2022-ben minden csillagjegy esetében lesz egy hónap, amit a legrosszabbnak érezhet. Azt, hogy a tiéd melyik lesz és miért, elárulja az alábbi horoszkóp.

Kos: 2022-ben a szeptember lesz a legrosszabb hónapod. Érdemes lesz kiélvezned a nyaralásodat, amíg tart, mert aztán az ősz első hava rögtön az elején rengeteg zavart hoz az életedbe, ez pedig csak fokozódni fog, ahogy telik a szeptember. Ebben az időszakban nagyon sok feszültség és veszekedés rombolhatja a másokkal ápolt kapcsolatodat.

Bika: A június lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben, ugyanis ebben az időszakban nem a sikerek kapnak főszerepet, főleg nem a munkádban. A nyár első havában megnehezíti az életedet a sok stressz és a rengeteg feladat, ami miatt nem tudsz a megoldásra váró ügyeidre koncentrálni. Júniusban sokszor hozhatsz rossz döntést.

Ikrek: A január lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Általában az év első havában tiszta lappal indulnak az emberek, új célokat tűznek ki maguk elé és lendületesen kezdik az új esztendőt, ám a te lendületed nagyon gyorsan elfogy idén. A te januárodat a pangás és az apátia jellemzi.

Rák: A május lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Ha van párod, akkor arra kell számítanod, hogy rengeteg lesz köztetek a nézeteltérés és veszekedés, ami alaposan megingathatja a kapcsolatotokat a tavasz utolsó havában.

Ha párt keresel, akkor erre nem lesz ideális a május, úgyhogy ne erőltesd a szerelmet, ha nem akarsz csalódni vagy szerelmi bánattól szenvedni!

Oroszlán: A július lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Oroszlánként alaptulajdonságod a jóindulat, de a nyár második havában nehezen fogod visszafogni az indulataidat, ezért könnyen lehet, hogy olyasmit fogsz mások fejéhez vágni, amit utólag sajnálni fogsz.

Szűz: Az augusztus lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Az égiek egyszerűen nem tartogatnak számodra semmit a nyár utolsó havára, ami így elég unalmas és magányos időszaknak ígérkezik. A nyaralással kapcsolatos terveid is csődöt mondhatnak augusztusban, úgyhogy inkább a nyár elejére időzítsd a vakációdat!

Mérleg: Az augusztus lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. A nyár utolsó havában úgy érezheted, hogy az életedből eltűnt a stabilitás és a harmónia, ami Mérlegként két nagyon fontos dolog számodra. Emiatt eluralkodhat a káosz az életed felett, de leginkább a pénzügyeidben.

Skorpió: A július lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Amíg a barátaid élvezik a nyári vakációjukat, addig te drámázással töltöd az idődet. Ha kapcsolatban élsz, akkor ott nagy viharokra számíthatsz, és keményen kell majd dolgoznod, ha nem akarsz szakítást.

Nyilas: Az október lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Nyilasként imádod a szabadságot és a spontaneitást, de az ősz második havában nagyon megégetheted magad. Emellett egy nagyon fontos döntést is meg kell hoznod októberben, ám nem tudod majd, hogy az eszedre, vagy inkább a szívedre hallgass.

Bak: A július lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Bakként elképesztően racionális, két lábbal a földön álló teremtés vagy, ám júliusban kicsúszik a kezedből a dolgok irányítása. Elsősorban anyagi téren számíthatsz gondokra, ugyanis nagy bajba sodorhat, hogy nem tudod kontroll alatt tartani a pénzügyeidet.

Vízöntő: A február lesz a legrosszabb hónapod 2022-ben. Ha kapcsolatban élsz, akkor számodra nem a szerelemről és a Valentin-napról fog szólni a tél utolsó hava, ugyanis rengeteg felületes veszekedés mérgezheti meg a kapcsolatotokat, így az sem kizárt, hogy látni sem akarjátok egymást február 14-én.

Halak: A március lesz számodra a legrosszabb hónap 2022-be. Halakként egyébként is könnyen leszel melankolikus, de a tavasz első havában drasztikus mentális romlás vár rád. Ennek következményeként igazán elveszettnek, magányosnak és tehetetlennek érezheted magad márciusban, aminek nagy részét valószínű, hogy otthon, bezárkózva töltöd, kerülve mások társaságát.

(Forrás: vilagunk.hu)

Ajánló

Ajánló