Iránytű-teszt



Válassz egy irányt az alábbiak közül, majd olvasd el, hogy a norvég pszichológuscsoport szerint merre fordulhat az élet idén!1. Észak: Idén próbálj több időt tölteni egyedül, ürítsd ki az elmédet, mert ha megteszed, elengeded a napi gondokat, akkor inspirálódni fogsz. 2022-ben egy teljesen új élet vár rád, de amíg ezt nem tudod tiszta szívvel befogadni, addig nyugtalankodni fogsz az aktuális helyzeted miatt.

2. Észak-kelet: Ha jelenleg azt gondolod, hogy megakadtál egy bizonyos ponton, akkor muszáj változtatnod, ugyanis ez jó hatást fog gyakorolni a lelkedre. 2022-ben ideje, hogy bátran kockáztass! Akkor is cselekedj és vágj bele valamibe minél előbb, ha nem tudod teljesen biztosan, hogy merre szeretnél elindulni, esetleg nem vennél rá mérget, hogy helyes-e, amit tenni készülsz!

Idén legyen merszed kitörni a rutinból, szerezz új barátokat, add be a jelentkezésedet álmaid állására, vagy próbáld ki az online társkeresést! Ugyanakkor ne feledd, hogy nincs szükség tökéletes megoldásra, mert csak annyi kell, hogy változtass valamin az életedben, ugyanis csak ez hoz eredményt az életedbe, az állóvíz nem!

3. Kelet: Idén ne engedd, hogy a félelem irányítson, valamint ne veszítsd el a bizalmadat és a lelkesedésedet! 2022-ben légy türelmes, elvégre a sikerhez nem elég egy nap! Élvezd az a célhoz vezető utat! Emellett hasznosítsd az energiáidat, köztük a türelmetlenségedet is, és tedd jobbá az életedet 2022-ben, aminek minden napján szánj néhány percet a meditációra, kelet felé fordulva!


4. Dél-kelet: Idén nagyon kreatív leszel, amit mindenképpen használj ki, például arra, hogy írsz egy könyvet, esetleg beiratkozol egy tanfolyamra, nyelvet tanulsz. A lényeg tehát az, hogy fejezd ki, ami benned van, mert ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat!

2022-ben tele leszel nagy ötletekkel a munkád és a hobbid terén is. A kritikák ellen véd magad, mert azok akkor is visszahúznak, ha jó szándékúak. Az az irány, amelybe idén fordul az életed, az emberi kapcsolataidra is jó hatást gyakorol. Nem kizárt, hogy új kapcsolatba kezdesz, vagy a már meglévő párkapcsolatod fordul komolyabbra 2022-ben.

5. Dél: Idén nem sodródhatsz az árral, hanem magadhoz kell ragadnod az irányítást, neked kell meghatároznod a tempót! Ismerkedj meg új emberekkel, a régi barátaid mellett, és próbálj ki új dolgokat! Ne feledd, hogy a te életed sem állhat kizárólag a rutinból!

2022-ben emlékezz, hogy az élet rövid, úgyhogy légy bátor, éld szenvedélyesen az életedet és naponta meditálj néhány percet dél felé fordulva!

6. Dél-nyugat: Idén kemény munkára lesz szükséged, valamint arra, hogy pénzt spórolj és bővítsd a képességeidet. Ne hagyd, hogy ebben megzavarjanak a felszínes élvezetek! 2022-ben az is szükséges, hogy hosszú távú munkakapcsolatokat alakíts ki és megerősítsd a barátságaidat.

2022-ben a régimódinak tűnő, pénzen megvehetetlen dolgok, így a család, barátok, kollégák, felértékelődnek. Idén törekedj arra, hogy minőségi életet élj.

7. Nyugat: Ez az irány romantikát, általában új kapcsolatot, vagy egy régi kapcsolat szintlépését jelent, ezért 2022-ben próbálj több időt tölteni a pároddal, szórakozzatok, nevessetek, éljetek nemi életet.

A romantika mellett a pénzügyi helyzet megváltozását is jelzi az általad választott irány. Ennek meglelően lehet, hogy hitelt veszel fel, új munkát kapsz, vagy vállalkozást indítasz 2022-ben. Ha ilyen terveid vannak, akkor erősen koncentrálj erre, mert az Univerzum segíteni fog abba, hogy jól alakuljon az anyagi helyzeted.

8. Észak-nyugat: Idén bátran használnád a megérzéseidet, mert azok meg fogják súgni, hogy mikor kell cselekedned. 2022-ben uralni akarod az életedet, ezért foglalkozz többet a világgal, arass anyagi sikereket, de eközben emlékezz az önértékelésedre és senkin se gázolj át!

Idén azt tedd, amit a lelkiismereted diktál, mert az lesz a helyes, valamint minden nap meditálj pár percet északnyugat felé fordulva!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló