A cigánykártya Halál lapja által kiderül, hogy milyen sorsfordító esemény vár rád 2022 első felében



Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló jóslatért!1. Újjászületsz testben és lélekben egyaránt: A Halál lap szerint az a sorsfordító dolog vár rád 2022 első felében, hogy testileg és lelkileg újjászületsz. A jóslat alapján, ha már sok ideje szenvedsz egy betegségben, akkor nagy esély van arra, hogy meggyógyulsz az év első hat hónapjában, vagy legalábbis jelentős javulás állhat be az állapotodban, ami felér egy újjászületéssel.

Történhet veled valami, aminek hatására testileg és lelkileg is megtisztulsz, megújulsz, leteszed a lelki terheidet, leszámolsz a kínzó érzésekkel, rendbe jön az egészséged és újra tele leszel életerővel.

2. Egy élmény, ami megváltoztat: A Halál lap szerint az a sorsfordító dolog vár rád 2022 első felében, hogy egy élmény megváltoztat. Azt, hogy ez az esemény pontosan mi lesz, nem árulja el a lap.

Az viszont biztos, hogy amikor ez a dolog bekövetkezik, akkor az megdöbbent, felkavar, és arra fog ösztönözni, hogy változtass az életeden, a gondolkodásmódodon és mindeneden. Ez a sorsfordító élmény akkorra jelentőséggel bír majd az év első hat hónapjában, hogy nem leszel képes csak úgy elsétálni mellette.

Ugyanakkor tudnod kell, hogy bár lesznek hullámvölgyeid 2022 első felében, mégis összességében minden a te érdekedben történik majd, a végeredménnyel pedig teljesen meg leszel elégedve.

3. Sorsszerű találkozás vár rád: A Halál lap szerint arra a sorsfordító dologra számíthatsz 2022 első felében, hogy sorsszerű találkozásban lesz részed. Ez jelenthet egy akkora szerelmet, amilyennel eddig csak romantikus regényekben, filmekben találkoztál. Az nem számít, hogy párt keresel, vagy már kapcsolatban élsz, mert minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes társat az és első hat hónapjában.

Ha már kapcsolatban élsz, akkor a sors összehozhat valakivel, aki miatt elgondolkodhatsz azon, hogy megéri-e folytatnod a meglévő szerelmi viszonyodat. Függetlenül attól, hogy mi fog történni, te mindig maradj a tisztesség és egyenesség útján!

4. Új életet kell kezdened: A Halál lap szerint arra a sorsfordító dologra számíthatsz 2022 első felében, hogy új életet kell kezdened. Ez azt jelenti, hogy rá kell lépned egy új útra, ami elvezet önmagadhoz, az álmaidhoz, a szerelemhez, tehát bármihez, amire vágysz.

Végre teljes életet élhetsz, amivel meg leszel elégedve, ám ahhoz, hogy ez tényleg így legyen előbb véget kell érnie az előző életednek, ezért a saját érdekében szakítanod kell bizonyos emberekkel, területekkel. Ha erre hajlandó leszel, akkor teljesen meg fogsz újulni 2022 első felében.

5. Valami a végét ér számodra: Azt jövendöli neked a Halál lap, hogy arra a sorsfordító dologra számíthatsz 2022 első felében, hogy valami véget ér a számodra. Ez jelentheti azt, hogy az életed jelenlegi szakasza, vagy annak egy területe, hamarosan lezárul.

Nem kizárt, hogy a jelenlegi párkapcsolatod, munkád, életmódod, gondolkodásmódod ér véget, de akár bármi másról is lehet szó. Valószínű, hogy az elválás, elengedés fájni fog, de ne feledd, hogy minden okkal történik, így ez is!

Arra is emlékezz, hogy amikor valami véget ér, akkor valami más elkezdődik! Mindegy, hogy kitől, mitől kell megválnod 2022 első felében, mert teljesen biztos, hogy idővel jön a helyére valami, valaki új.

6. Helyet kell változtatnod: Azt jövendöli neked a Halál lap, hogy a 2022 első felében bekövetkező sorsfordító dolog az lesz, hogy helyet kell változtatnod. Ez bekövetkezhet azért, mert valamilyen okból kifolyólag megszűnhet a mostani otthonod, így kénytelen leszel egy másik lakásba kell költözni. Ha jelenleg ingatlanvásárláson gondolkodsz, akkor biztos lehetsz a sikerben.

Ugyanakkor arra is van esély, hogy egy másik városba, talán országba költözöl, hogy ott kezdj új életet. Történjék bárhogy, ne ijedj meg, mert a költözés pozitív energiákat és új élményeket hozhat az életedbe. 2022 első felében vigyen bármerre az utad, ott biztos, hogy boldog leszel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló