Mit mesél rólad a teáskanna?Válassz egyet az alábbi teáskannák közül, és olvasd el az az alapján neked szóló elemzést!1. A megtestesült jóság: A lelked elképesztően finom, ráadásul kifinomult szépérzékkel és igazságérzettel rendelkezel. Folyton az egyenlőségre, a harmóniára törekszel, és arra, hogy mindenkivel békében, jó kapcsolatban állj.

2. A minimalista: Mindig annak mutatod magad, aki vagy, egy némileg komoly, felelősségteljes, őszinte, nyitott, hétköznapi és egyszerű teremtésnek. Rólad az is elmondható, hogy kicsivel is beéred, és képes vagy mindenért hálát adni.

Mivel a biztonság és a béke a célod, ezért igyekszel mindenkivel jó kapcsolatot ápolni. Nem viseled el a feszültséget, a konfliktust kimondottan kerülöd. Az akaratérvényesítés nem jellemző rád, mert megelégszel azzal, amit a sorstól kapsz.

3. A szerető: Az általad választott teáskanna szerint nagy nő- vagy férfifaló tudsz lenni, szívesen próbálgatod a hatalmadat és teszteled a manipuláló képességedet. Kimondottan tüzes, akaratos és szenvedélyes teremtés vagy. Neked senki sem mondhat nemet, és mindig eléred, amit akarsz.

Rólad az is elmondható, hogy rosszul viseled a csalódásokat, mert bár nem ezt mutatod magadról a külvilágnak, mégis legbelül érzékeny vagy, és az érzelmek széles skáláját éled meg. A szerelem és a romantika főszerepet kap az életedben. Mivel tüzes vagy, ezért mások könnyen megégethetik magukat a hangulatváltozásaid miatt.

4. A guru: Lehet, hogy nem is tudod magadról, de mindig mindenre tudsz válaszolni. Bár szép dolog, hogy mások lelkének gyógyításával foglalkozol, ám a baj az, hogy a saját lelked ápolásáról elfeledkezel. Ugyan elmondod a közeli barátaidnak a problémáidat, ha mindenképpen muszáj, mert egyébként magadban tartasz mindent, de úgy érzed, hogy ez igencsak kevés.

Sokszor úgy gondolod, hogy te nem ehhez a világhoz tartozol, idegennek és kívülállónak érzed magad. A természeted alapvetően nyugodt, szeretsz filozofálni.

5. A fekete özvegy: Direkt sötétségbe, ködbe burkolózol, hogy ettől még rejtélyesebb légy, és senki se ismerjen ki. Nem szeretsz másokat közel engedni magadhoz, mert nehezen bízol meg bárkiben is. Könnyen eshetsz depresszióba és hajlamos vagy borúsan látni a világot, ám ettől eltekintve komoly és méltóságteljes teremtés vagy.

6. A ténsasszony: Pedáns, rendszerető személy vagy, aki számára fontos a rutin és a rendszer. Neked szükséged van arra, hogy mindenről pontos tudomást szerezz, és biztos keretek közt élhesd a mindennapjaidat.

Nem viseled el a spontaneitást, nem szereted a meglepetéseket, ezért az utóbbit is inkább te szerveznéd meg, ahogy mindig mindent. Nem szívesen adod ki a kezedből az irányítást, és ez az otthonodra is igaz, mert úgy érzed, hogy te vagy a család feje, akinek gondoskodnia kell a szerettei mindennapjairól és boldogságáról.

7. A vasember(nő): Amellett, hogy a tudatod megtörhetetlen, még komoly, határozott és tiszteletet parancsoló is vagy. Nem szokásod kertelni, és nem választod a rövidebb, egyszerűbb utat. Nagyon szereted a kihívásokat, a megmérettetéseket, ugyanis imádsz küzdeni, győzni és bizonyítani. Rettegsz a csalódástól, és attól, hogy gyenge légy és kihasználjanak, éppen ezért inkább vagy harcos, mint szerető. Nem szokásod másokra várni, az életedet és a tempódat magad határozod meg.

8. Az optimista: Imádsz önfeledten élni, mindennek a szebb, jobb oldalát tartod szem előtt, mintha mindig rózsaszínben látnád a világot. Bár az jó, hogy ennyire pozitív a hozzáállásod, ám amikor csalódás ér, megbántanak, kihasználnak, akkor összetörsz és depresszióba zuhansz. Ugyanakkor abból gyorsan talpra állsz.

9. A gyermek: Rajongsz mindenért, ami izgalmas, rejtélyes és nem evilági, ami miatt sokszor a kapcsolataidat is olyannak látod, amilyennek akarod, és nem a valóságnak megfelelően. Melletted mindenki ismét gyereknek érezheti magát. Mindemellett az is jellemző rád, hogy kerülöd a túl komoly, fontos témákat és kizárólag a mával foglalkozol.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló