Ezekkel a szerelmi varázslatokkal visszaszerezheted a volt párodat



Mágiák, amelyekkel visszahódíthatod az exedet, ha még van dolgotok együtt!Csak engem látsz varázs: Szükséged lesz 3 db piros gyertyára, 1 felszentelt és megtisztított tükörre, jázmin és szantál füstölőre, valamint egy képre a volt párodról. Helyezd el háromszög alakban a gyertyákat úgy, hogy a tükör legyen középen, majd gyújtsd meg a gyertyákat és a jázmin, szantál füstölőket.

Relaxálj egy kicsit, és amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor a tükörbe nézve mondd el az alábbi varázsigét:

„Elveszett felem szólítalak, jöjj vissza hozzám!”

Most képzeld el a volt párodat a tükörbe és folytasd a varázsigét:

„Aki utánam ebbe a tükörbe néz, le nem veszi rólam a szemét. Ha az istenek is úgy akarják, csak engem lát és mielőbb visszatér hozzám.”

Helyezd az exedet ábrázoló fotót a tükör elé, majd fejezd be a varázsigét:

„Megtöltöm a szívedet, megtöltöm az elmédet, éjjel és nappal rám gondolj, szüntelenül hiányolj és ha végre készen állsz, jöjj el hozzám, s én visszafogadlak szívembe!”

A dolgod most már csak annyi, hogy a képet és a tükröt fordítsd egymással szembe és hagyd úgy egész éjszakára. Ha a tükröt más célokra is használod, akkor másnap tisztítsd meg újra!

Idő visszaforgató báj: Természetesen ezzel a varázslattal sem lehet szó szerint visszaforgatni az időt. Ha szeretnéd elvégezni a mágiát, akkor szükséged lesz 1 fekete gyertyára, tömjén füstölőre, 1 homokórára, 1 fémtálra, 2 kettőtöket ábrázoló fotóra.

A fénykép egyike lehetőleg olyan legyen, ami a boldog időszakotokban készült, ahova szívesen visszaforgatnád az időt, míg a másik abból az időszakból származzon, amikor megromlott a kapcsolatotok. Ha nincs ilyen fotód, akkor a célnak az is megfelel, ha egy papírdarabra ráírod a neveteket, a szakítás évét, esetleg napját is.

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyát és a tömjén füstölőt. Most vegyél mély lélegzetet, ürítsd ki az elmédet, és amikor érzed, hogy teljesen megszállt a nyugalom, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ami megtörtént az már a múlté, de én mégis fellebbentem a múlt fátylát, hogy visszapörgessem az időt.”

Most fordítsd meg a homokórát és folytasd a varázsigét:

„Visszafordítom az idő homokját, visszatérünk oda, ahol még volt boldogság és nem vetült ránk a szakítás árnyéka.”

Ezután fogd a cetlit vagy a fényképet, ami a rossz időszakotokból származik, gyújtsd meg a gyertya lángjával és égesd el egy fémtálban, miközben így szólj:

„Pereg már az idő homokja, a szakítás nem történt meg, szíved még az enyém és a tiéd az enyém, visszatérünk abba az állapotba, amikor még csak a szerelem számított.”

A varázsige után képzeld el azt a legboldogabb időszakotokat, amelyhez szívesen visszaforgatnád az időt, majd amikor lepergett a homok, akkor mondd el az alábbi szöveget:

„Ott vagyunk, ahol a sorsunk jóra fordult, most új esélyt kaptunk. Térj vissza hozzám, hogy együtt kijavítsunk, amit elrontottunk!”

A dolgod most már csak annyi, hogy biztonságos körülmények között égesd le a fekete gyertyát, és végeztél is.

Visszahódító bűbáj: Szükséged lesz 1 rózsaszín gyertyára, mézre, chilire, 3 magnetitre vagy mágnesre, vanília illatú füstölőre és egy képre a volt párodról. Fogd a rózsaszín gyertyát, amibe karcold bele a nevedet, majd kend be mézzel és szórd meg chilivel. Ezután helyezz el a gyertya körül háromszögben három magnetitet vagy mágnest és gyújts meg egy vanília illatú füstölőt.

Most fogj egy képet a volt a párodról, koncentrálj a vágyadra, majd csókold meg a fotót! Ezt követően gyújtsd meg a gyertyát, majd így szólj:

„Mézzel, tűzzel, vassal, de visszakaplak! Lángra lobbantom szívedet, égetően kívánd testemet és lelkemet, mert én úgy vágyom rád, hogy majd elemésztelek. Térj vissza hozzám szerelmem, érezd, amit irántad érzek!”

A varázsige után összpontosíts az érzéseidre, amiket képzeletben gyűjts össze úgy, mintha csomagba raknád őket, majd küldd el a volt párod felé. Ismételd meg ezt a varázslatot a következő nyolc nap mindegyikén!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló