Így alakulhatnak a barátságaid 2022-ben!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a baráti kapcsolataid terén idén.Kos: 2022-ben olyan új barátokkal gazdagodhatsz, akik bearanyozzák a mindennapjaidat, miközben a már meglévők között is lesznek ilyenek, ám azoktól jobb lesz megválnod, akik csak hátráltatnak, kritizálnak.

Bika: 2022 tele lesz olyan szituációkkal, amelyeknek hála kiszűrheted, hogy ki az, akire igazán számíthatsz az életben. Bikaként valószínű, hogy megijeszt a gondolat, hogy idén elveszted néhány barátodat, ám idővel rá fogsz jönni, hogy nagyon jól tetted, hogy megszakítottad a mérgező kapcsolatokat.

Ikrek: Idén nagyon sok olyan személlyel hozhat össze az élet, akitől tanulhatsz, vagy segíthet a spirituális fejlődésben. Ha akarod, akkor az új ismeretségek közt lesz, ami stabil, tartalmas barátsággá alakul át.

Rák: Az újdonságokkal és izgalmakkal teli 2022-ben sok kedves ismerőssel gazdagodhatsz. Köztük lesznek, akiknek világszemlélete különbözik a tiédtől, és megtaníthatják neked ezt az új perspektívát.

Oroszlán: Habár ezt legbelül eddig is tudtad, mégis 2022-ben első kézből fogod megtapasztalni, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél. Idén fel kell állítanod egy új fontossági sorrendet, ami lehet, hogy egyeseknek nem nyeri el a tetszését, de a legfontosabb az, hogy neked jó legyen.

Szűz: 2022-ben elég valószínű, hogy az idén kötött ismeretségek mély és tartalmas kapcsolatokká alakulnak át. Olyan barátságokkal gazdagodhatsz, amilyenekre Szűzként nagy szükséged lesz 2022-ben, még akkor is, ha azt hiszed, hogy egyedül is elboldogulsz.

Mérleg: 2022-ben az a legfontosabb feladatod, hogy megtanuld, ne csak másokra figyelj, hanem saját magaddal is törődj, és senkinek sem lehet egy rossz szava sem azért, mert a saját érdekeidet tartod előbbre.

Mérleg jegyűként ez tényleg olyasmi, amit tanulnod és gyakorolnod kell. Mivel eddig egyfajta őrangyalként vigyáztál másokra, ezért biztos lehetsz abban, hogy lesz, akinek nem tetszik a felismerésed, de azzal ne foglalkozz! Idén még erősebb lehet a kapcsolatod a legjobb barátoddal, vagy ha még nincs ilyened, akkor jó eséllyel találhatsz 2022-ben.

Skorpió: Soha nem látott játékosság és kreativitás lesz rád jellemző 2022-ben. Mindez a barátságaidra is hatással lesz, ugyanis színes, szórakoztató emberekkel töltheted az idődet, ami tele lesz nevetéssel és boldogsággal.

Skorpióként jellemző volt rád, hogy alig fektettél energiát a kapcsolataidba, ezért azok lassacskán a feledés homályába vesztek. Ha szeretnéd, akkor idén új életet lehelhetsz ezekbe a kapcsolatokba, és visszaszerezheted azokat a barátaidat, akiket hiányolsz.

Nyilas: Könnyen lehet, hogy 2022-ben nem kötsz sok új barátságot, ám ennek oka nem az lesz, hogy csak olyanokkal találkozol, akikkel nem éri meg barátkozni, hanem az, hogy rájössz, már megosztod az életedet azokkal, akikkel boldogan kötsz mélyebb barátságot.

Bak: 2022-ben több alkalommal is kilépsz a komfortzónádból, ami kicsit sem fog fájni, ugyanis olyan izgalmas kalandként fogod fel, amely során értékes társakat, barátokat találsz. Idén többször is megtapasztalhatod, hogy egy jó beszélgetés, nevetés képes gyógyítani a lelket. 2022-ben erős vágyat érzel majd arra, hogy megértsenek, együtt érezzenek veled, és ez valószínűleg így is lesz!

Vízöntő: A nagylelkűség lesz a legjobb tanácsadód 2022-ben, aminek időszakában többször is megtapasztalhatod, hogy jobb adni, mint kapni. Néha úgy érezheted, hogy egyesek ki akarnak használni, de te okosabb vagy annál, minthogy ezt hagyd. Fel fogod ismerni, hogy ki érdemli meg a segítségedet, ez a személy pedig igaz barátod lesz.

Halak: 2022-ben az lenne a legjobb, ha a saját magaddal ápolt barátságodat erősítenéd meg, ugyanis az elmúlt időben sokkal kevesebbet foglalkoztál magaddal, mint kellett volna. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy 2022-ben nem kötsz értékes új barátságokat, de azért érdemes lesz saját magadra helyezni a hangsúlyt.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló