Elhunyt nagymama látogathatta meg unokája újszülöttjét



Szerettüket gyászolók meséltek az őket ért paranormális jelenségekről.A tudomány „gyász utáni hallucinációs élménynek” nevezi azt, ha a halál után a gyászolók úgy érzik, mintha az elhunyt mellettük lenne, ám az alábbi beszámolók szereplői inkább abban hisznek, hogy valóban az eltávozott szerettük tért vissza szellemként.

Látni szerette volna az unokáját az elhunyt nagymama: „A nagyim szerette volna látni a kislányomat, akit azonban néhány hónappal az ő halála után született. Napokkal később lefeküdtem, majd arra ébredtem, hogy egy alak áll Ella kiságya fölött.

Azonnal felvettem a lányomat és az anyukám szobájába szaladtam. Az alak tartása és magassága megegyezett a nagymamáméval. Miután visszamentem a szobámban, már senki sem volt ott. Az alak elment, és többé nem jött vissza. Szerintem a nagymamám volt, mert látni akarta a kislányomat.” – Rachael, Lancashire

A tűzben meghalt barátnő jelenléte: „Egy héttel azt követően, hogy a barátnőm meghalt abban a tűzben, amelyben leégett a szülei háza, két egymást követő éjszakán is láttam a hálószobámban.” – Julian, Egyesült Királyság

Az elhunyt apa jelzése: „2002. december 25-én, egy nappal apám halála után, az ágyamban aludtam, amikor hajnali 3 óra környékén egy hangos zajra felriadtam. Először azt feltételeztem, hogy valaki betört.

Felkeltem, hogy körbenézzek. Egy arctükröt és egy fogkefét találtam a szőnyegen. Semmi esély arra, hogy maguktól estek le a fürdőszobai párkányról, ráadásul úgy, hogy a 12 méterrel arrébb lévő lépcsőn landoljanak.

Az egyetlen magyarázat, amire gondoltam, hogy az apám így jelezte, hogy bár meghalt, továbbra is mellettem van, vigyáz rám.” – Les, Liverpool

Egy gyönyörű paranormális élmény: „Úgy 20 évvel ezelőtt volt egy, de gyönyörű paranormális élményem. Abban az időben volt egy kedves öreg kutyánk, Susie. Ő volt a legjobb barátom, mindent együtt csináltunk.

Emlékszem, hogy egy nap, amikor hazaértem a suliból, az anyukám behívott a konyhában, hogy elmondja, Susie meghalt. Amikor hazaért a munkából, ott találta a hálószobám ajtaja előtt, amit Susie szétkarmolt, mert próbált bejutni. Gondolom, hogy azért, hogy az ágyamban haljon meg, ahol mindig nagyszerűen érezte magát.

Ugyanannak a napnak az estéjén lefeküdtem, és végül sikerült elaludnom, de hamarosan arra ébredtem fel, hogy nyílik az ajtóm, és váratlanul Susie felugrik az ágy végére. Tényleg éreztem, hogy körbe-körbe járva próbál elhelyezkedni, és teljesen biztos, hogy nem álmodtam, mert láttam az órán, hogy hajnali kettő van.

Kicsit sem féltem, csak elöntött a szeretet. Jó éjszakát kívántam neki, és visszaaludtam. Többé nem éreztem őt, ezért szerintem elköszönt, és pihent még egyet az ágyam végén.” – Richard, Kidderminster

Vigaszt nyújtó unokatestvér: „Azt követően, hogy 1996-ban meghalt a 15 éves unokatestvérem, az apám irodájában ültem a számítógépnél, mikor meghallottam azt a számot amiről rögtön az unokatestvérem jutott az eszembe.

Sírva fakadtam, és egyszer csak úgy éreztem, hogy valaki a vállamra teszi a kezeit. Annyira gyengéd volt, mintha vigasztalni szeretne. Az érintés hatására megnyugodtam, majd a kezek gyorsan eltűntek.

Tisztában vagyok vele, hogy egyedül tartózkodom a szobában, ezért csak feltételezhetem, hogy az elhunyt unokatestvérem biztosított róla, hogy minden rendben van.” – Laura, Redcar

Egy kisfiú láthatta az elhunyt nagyapját: „2002-ben halt meg az apósom. A fiam akkor még csak két éves volt. A fiam hetente egyszer, amikor éjszakai műszakban dolgoztam, a Nanánál aludt. Ő vécére kísérte, vagy felvitte az emeletre, hogy ott játsszon.

Mikor a fiam már 5 éves volt, akkor közölte a Nanával, hogy most már egyedül szeretne menni. Egy alkalommal aztán azzal hívott fel a fiam, mikor Nanánál volt, hogy fél a háztól, és elmondta, hogy amikor megy fel a lépcsőn, akkor a lépcsőfordulóban mindig látja, hogy egy férfi sétál Nana hálószobájában. Csak feltételezem, hogy a nagyapját látta.” – Nicola, Middlesborough

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló