Így szabadulj meg a feszültségtől a csillagjegyed segítségével!Neked milyen stresszoldó technikát tanácsol a horoszkóp?Kos (március 21. – április 19.): Utálod a rohanást, különösen azt, ha téged siettetnek. Ahelyett, hogy ezen idegeskedsz, inkább mondd meg annak, aki nem törődik a tempóddal, hogy az csak még jobban lassít, ha nyomás alá helyeznek.

Bika (április 20. – május 20.): A hiszti idegesít fel a legjobban. Képtelen vagy tolerálni a hisztizést, és néha elveszted az önkontrollodat, ám mérgelődés helyett inkább végy néhány gumicukor-cumit, amit aztán adj oda a nagyra nőtt gyerekeknek. Ez egy elég meglepő megoldás, ami akár jókedvet is okozhat.

Ikrek (május 21. – június 21.): Az unalmas emberek és találkozók idegesítenek fel a legkönnyebben. Ahelyett, hogy hagyod, hogy ez stresszt okozzon neked, inkább határozd meg pontosan, hogy mennyi időd, lehetőleg a legkevesebb, van az adott emberre, találkozóra, és mire akarsz pontosan választ kapni. Az idő mindenki számára drága, és senki sem pazarolhatja a tiédet.

Rák (június 22. – július 22.): Először fel sem tűnik, de aztán idegesít, hogy idegenek vájkálnak a magánéletedben. Annak érdekében, hogy ez többé ne okozzon neked stresszt, készülj fel néhány frappáns válasszal, amiket hangosan gyakorolj be otthon! Ha aztán valaki ismét a magánéletedbe akarja ártani magát, akkor válaszolj mosolyogva, és kívánj neki szép napot!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Azzal lehet pillanatok alatt felidegesíteni, ha valaki mellébeszél. Ahelyett, hogy ezen morogsz, inkább tarts görbetükröt az illető elé, és közöld, hogy csak, és kizárólag, az igazi kérdésekre vagy hajlandó válaszolni. Az őszinteséged nagy erény, de azt nem érdemli meg mindenki.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): A gonoszság az, ami alaposan felidegesít. Ilyen esetekben a legjobb, amit tehetsz az, ha megőrzöd a nyugalmad, és közlöd a gonoszkodóval, hogy minden rosszindulatú kirohanásától elpusztult egy védtelen kiscica. Ezután nézd meg az illető arckifejezését…

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Az okoskodás az, ami teljesen kiakaszt, különösen akkor, ha egyértelmű, hogy az illető egyáltalán nem ért ahhoz, amiről jártatja a száját. Ugyanakkor ahelyett, hogy ezen idegesíted magad, inkább dobd fel, hogy egy szakértő barátodat is vonjátok be a beszélgetésbe, aztán csak számolj, mert hamarosan nevetni fogsz, a bosszankodás helyett.

Skorpió (október 23. – november 21.): Magadnak való ember vagy, de ezt nem mindenki tartja tiszteletben, ezért téged a nyaggatás idegesít fel a legjobban. Ez főleg akkor bosszant, ha azt követően nyaggatnak, hogy közölted, nem akarsz beszélni valamiről. Ilyen esetben a legjobb, amit tehetsz az, ha zavaró kérdéseket teszel fel, mert ezzel gyorsan el fogod elérni, hogy nyugtod legyen.

Nyilas (november 22. – december 21.): A várakozás idegesít fel mindennél jobban. Utálod, ha helyhez vagy kötve, mert az számodra szinte fizikai kín. Ilyen esetek ellen a legjobb megoldás az, ha mindig van nálad egy könyv, valamint próbáld kedvességgel és humorral csökkenteni a várakozási idő.

Bak (december 22. – január 19.): Az idegesít a legjobban, ha valaki teljesen önállótlan és folyton rajtad lóg. Ahelyett, hogy ezen stresszeled magad, inkább közöld az illetővel, hogy utoljára segítettél, és tartsd is magad ehhez! A legjobb, ha ezt üzenetben írod meg neki, mert akkor lesz mire hivatkoznod később.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Az idegesít a legjobban, ha semmibe vesznek. Ilyen esetben a legjobb, amit tehetsz az, ha magadban elszámolsz tízig, aztán a legkedvesebb stílusban beszélsz az illetővel, akinek végül köszönd meg, hogy mennyire figyelmes volt veled.

Halak (február 19. – március 20.): Semmi sem tud jobban felidegesíteni annál, mint az, ha valaki kineveti az álmaidat. Ahelyett, hogy hagyod, hogy ez bosszantson, inkább gondold azt, hogy az adott személy unalomországban él, és ne akard minden áron kiszabadítani onnan. Fogadd el, hogy neki még rengeteget kell dolgoznia magán!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló