A születésed hónapja elárulja, hogy hogyan reagálsz az élet megpróbáltatásaira



Rólad mit árul el a születésed hava?Január: Mindig nagyon magasra teszed a lécet, aminek néha kimondottan nehéz megfelelni, ezért néhány ember számára megnehezíted a veled való együttélést. Ugyanakkor semmi sem lehetetlen, így bár komoly kihívást jelent megfelelnie neked annak, aki szeretne a párod lenni, mégis megéri az erőfeszítés.

Február: A gondolkodásod általában absztrakt módon különbözik a környezetedétől. Ha valaki megcsal, esetleg elárul, akkor hajlamos vagy sok időre elvonulni a világ elől, mert csak akkor tudod feldolgozni a nehézségeket és a megpróbáltatásokat, ha ehhez hosszú időre kivonod magad a forgalomból.

Március: Finom, igazán törékeny, kifinomult érzékkel megáldott, remek ízlésvilággal rendelkező személy vagy, ám olykor beleroppansz az élettől kapott terhek súlyába. Amikor viszont sikerül összeszedned magad, akkor már emelt fővel folytatod az utadat. Csak boldog lehet az, aki melletted élhet.

Április: Téged szinte képtelenség teljesen felidegesíteni, vagy rávenni, hogy káromkodj. Általában némán tűröd az élet megpróbáltatásait, és próbálsz egyedül megoldást találni a problémákra. Bár alapvetően féltékeny típus vagy, azt mégsem éled ki agresszíven.

Május: Az élet nehézségeit és megpróbáltatásait keményen kezeled, és semminek sem engeded, hogy letereljen az utadról. Elég nehéz személyiséggel megáldott ember vagy, ezért sokszor veszélyt jelentesz azokra, akik megbántottak, de azokra is, akik igazán szeretnek. Téged nem lehet könnyen elfelejteni.

Június: Hihetetlenül kíváncsi, merész, kreatív és kommunikatív teremtés vagy. Neked az okozza a legnagyobb boldogságot, ha hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel lehetsz együtt. Az élet megpróbáltatásaira és nehézségeire igyekszel kreatív megoldást találni, és sokszor az alkotásokban keresel menedéket a próbatételek elől.

Július: Kiválóan érzed magad a bőrödben, ez pedig jól látható rajtad, ezért nem csoda, ha mágnesként vonzod mások tekintetét. Az élet megpróbáltatásaihoz és nehézségeihez igyekszel pozitívan hozzáállni, így te képes vagy abban is meglátni a szépet és a jót, amiben másoknak eszébe sem jutna azt keresni.

Augusztus: Biztos, hogy rendkívül fejlett a humorérzéked, és imádod, ha te lehetsz a figyelem középpontjában. Sokan szeretnének a kedvedben járni és bókokkal halmoznak el, ami a párodat nagyon zavarhatja, ám te tenni nem tudsz ez ellen, hiszen egyszerűen ilyen a kisugárzásod.

Az élet megpróbáltatásaihoz igyekszel humorosan hozzáállni, ezért te még akkor is mosolyogsz, amikor valójában legbelül zokogsz.

Szeptember: Általában úgy állsz hozzá másokhoz, hogy mindenki ugyanolyan jó, amilyen te is vagy. Ha szeptemberben születtél, akkor rád az is jellemző, hogy hajlamos vagy könnyen megbocsátani bármit, amit mások gyakran kihasználnak. Az élet megpróbáltatásainak, nehézségeinek is próbálod a jó oldalát nézni, ha viszont azt valamiben nem leled meg, akkor nagyot csalódsz.

Október: Nem szokásod kitárni a lelkedet és a benned lévő nagy érzelmeket a világ elé, ezért igazán nehéz bárkinek is belelátnia az életedbe. Az élet megpróbáltatásait, nehézségeit igyekszel egyedül megoldani. Te soha sem panaszkodsz, és nem szeretsz segítséget kérni.

November: Mindenkinél előrébb jársz. Te győztesnek születtél, éppen ezért már a gondolattól is rosszul leszel, hogy valamiben esetleg veszítesz. Amikor az élet komoly megpróbáltatás elé állít, vagy dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretted volna, akkor könnyen túlságosan magadba zuhansz. Amikor azonban sikerül újra talpra állnod, akkor minden tudásodat bevetve folytatod az utadat.

December: Elképesztően szerencsés ember vagy, az élet nehézségein és megpróbáltatásain pedig mindig sikerül túllépned. Emellett rólad az is elmondható, hogy olyan hatalmas szívvel megáldott, társasági személy vagy, aki mindig képes jókedvet vinni a környezetébe. Ennek tudatában nem is csoda, hogy mindenki jól érzi magát, ha veled lehet.

(Forrás: noipotal.hu)

Ajánló

Ajánló