Kínai szerelemhoroszkóp 2022Erre számíthatsz az érzelmek terén a Tigris évében!Tigris: Át kell gondolnod a távoli terveidet. Ha kapcsolatban élsz, akkor abba jó irányú változást hoz az, hogy idén sokkal nyitottabb leszel. Ha párt keresel, akkor csak ki kell választanod a legjobbat a rengeteg jelentkező közül.

Nyúl: Ha kapcsolatban élsz, akkor bizalmi problémákra, de akár egy harmadik fél megjelenésére is számíthatsz az évben, aminek időszakában kiderül, hogy milyen irányba fordul a kapcsolatod. Ha párt keresel, akkor ugyancsak a bizalom jelenti számodra a legnagyobb kihívást. Ha képes leszel bízni, akkor új kapcsolatban lesz részed idén.

Sárkány: Ha kapcsolatban élsz, akkor rengeteget kell dolgoznod, miközben a párodnak türelmesnek kell lennie. Idén az egód követeli meg tőled a legtöbb munkád, de a pároddal ápolt kapcsolatot is erősítened kell. Ha párt keresel, akkor légy türelmes, és találd meg szingliként a boldogságot, mert csak ezt követően találsz társra.

Kígyó: Szenvedélyes, veszekedéssel és súrlódásokkal teli évben lesz részed, ha kapcsolatban élsz. Ugyanakkor ez ne ijesszen meg, mert ennek az összecsiszolódásnak igazi harmónia lesz az eredménye. Ha párt keresel, akkor eleinte a flörtölést élvezheted, majd év vége felé a komolyabb érzések kapnak főszerepet.

Ló: A tudatosság éve lesz az idei, ha kapcsolatban élsz. A pároddal jobban megismeritek egymást és kijelölitek a közös céljaitokat. Ha párt keresel, akkor ugyancsak a tudatosságról fog szólni az éved, ugyanis ez fogja elhozni neked a szerelmet, amiben már az érzelmek kapnak kiemelt szerepet.

Kecske: A kaland és a megújulás kap kiemelt szerepet a Tigris évében. Ha van párod, akkor a kapcsolatotok szintet lép, és ismét szenvedélyessé válik. Ha párt keresel, akkor váratlanul találhatsz rá a új társadra, akivel izgalmas közös életet kezdhetsz.

Majom: Rendkívül izgalmas időszakban lesz részed idén. Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyon sokat tanulhattok egymásról és önmagatokról a társaddal. Ha párt keresel, akkor a válogatósságoddal nehezíted meg a dolgodat, valamint azzal, hogy félsz belevágni az újba, ezért a legjobb az lesz, ha időt adsz magadnak.

Kakas: Meggyengülhet a bizalom és felütheti fejét a féltékenység, ha kapcsolatban élsz. Amennyiben ezt a problémát sikerül a lehető leggyorsabban megoldanotok, és nem mélyül el köztetek a szakadék, akkor képesek lesztek legyőzni a nehézséget, ami által erősebbé válik a kettőtök közti kötelék. Ha párt keresel, akkor ne bízz meg azonnal abban, akinek sikerül elcsábítania, hanem engedd, hogy kiderüljön, valóban azonosak az alapvető értékeitek!

Kutya: Ha van párod, akkor újra meg kell találnotok önmagatokat a kapcsolatotokban a pároddal, de ezt egyedül kell megtennetek. Erre azért van szükség, mert a szenvedélyes szerelem után meglepő lehet a csendesebb ragaszkodás, ezért fontos, hogy önállóan is teljes maradj. Ha párt keresel, akkor szórakoztató kalandokban lesz részed, ám ezek egyike elhozza neked életed szerelmét.

Disznó: Mozgalmas esztendőben lesz részetek a pároddal, ha kapcsolatban élsz, ezért a rengeteg esemény ellenére se feledkezzetek meg a kommunikációról és az őszinteségről! Ha ebbe mégsem fektetek energiát, akkor annak szakítás lehet a vége. Ha párt keresel, akkor fejezd be az ezen való görcsölést, ugyanis csak akkor kezdhetsz megfelelő kapcsolatba, ha képes vagy a helyén kezelni a dolgot.

Patkány: Harmóniára, közös fejlődésre és régóta várt előrelépésre számíthatsz, ha kapcsolatban élsz. Ha párt keresel, akkor több ígéretesnek látszó viszonyban lehet részed, de ahhoz, hogy megtaláld életed szerelmét, a megérzéseidre kell hallgatnod.

Bivaly: Bőven lesz részed vitában és félreértésben, ha kapcsolatban élsz, de ezen muszáj keresztülmennetek a pároddal ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Ha párt keresel, akkor figyelj oda a jelekre, mert idén lesz, aki inkább a barátoddá válik, mint a pároddá, viszont a szerelem sem jár messze tőled.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló