Milyen lesz számodra az idei Valentin-nap?



Így telhet a szerelmesek napja a csillagjegyed alapján!Kos: Nehezen tartod kordában az akaratosságodat és a türelmetlenségedet, de az idei Valentin-napon ez még nehezebben fog menni, ezért inkább félrevonulsz. Ugyanakkor még így is sokan szeretnék veled tölteni a Valentin-napot.

Bika: Valentin-napon hiába kapod a bókokat, nem hiszed el azokat, ugyanis eluralkodik rajtad az önbizalomhiány. Ugyanez tehető felelőssé azért is, hogy ki sem akarsz mozdulni otthonról, ám ne aggódj, ez az állapot sem tart örökké!

Ikrek: Ha Valentin-napon sem fejezed be az akaratosságot és a türelmetlenséget, akkor ne számíts arra, hogy szerelemmel fog telni a nap! Most nem viseled el a kötöttségeket, csak a saját szabályaid szerint akarod tölteni a napot. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párodat azért eltűröd magad mellett az idei Valentin-napon.

Rák: Nem lesz békés időszak számodra a Valentin-nap, ám ha nem vársz el semmit, akkor a csalódás is elkerül. Bár vágysz a gyengédségre és a közelségre, mégis ennek az összes lehetőségét kizárod az önbizalomhiányoddal. Rák jegyűként igazán vonzó lehetnél, de ezt most nem tudod jól kamatoztatni.

Oroszlán: Valentin-napon ragyogni fogsz, hisz minden rendben van veled. Most bátran megmutatod, hogy ki vagy valójában, mert nem akarsz másnak látszani. Ennek köszönhetően rendkívül egyedi leszel mások számára, a ragyogásod pedig sokak figyelmét felkelti majd február 14-én.

Szűz: Valentin-napon elég zárkózott leszel a szerelem a terén, ugyanis most nem kapcsolatra vágysz, hanem arra, hogy saját magaddal foglalkozhass, mert a belső fejlődésed a legfontosabb a számodra. Ugyanakkor ettől még érhet kellemes élmény február 14-én, de az sem kizárt, hogy egy nehezebb élethelyzetben lesz részed olyan beszélgetésben, amiből később szerelem lehet.

Mérleg: Kimondottan érzékeny időszak lesz számodra a Valentin-nap, amit inkább mások elől elvonulva töltesz. Erre az én-időre azért van szükséged, hogy rendet tégy a belsődbe, hogy aztán újult erővel várd a tavaszt, amit nagyon jó teszel.

Skorpió: Valentin-napon olyannyira elviselhetetlen leszel, hogy valósággal elüldözöd magadtól a szerelmet. A makacsságod, a türelmetlenséged és a veszekedős hangulatod miatt még azok is kerülni fognak, akik egyébként rajongnak érted, de most még ők sem tudnak mit kezdeni a lelkiállapotoddal.

Nem kizárt, hogy mindez azért történik február 14-én, mert valójában szabadságra vágysz és nem párkapcsolatra. A legjobb azonban az lenne, ha ezt inkább őszintén megmondanád, mert ezzel a viselkedéssel csak azt éred el, hogy a másik fél kikészül a bizonytalanságtól.

Nyilas: Habár Nyilas jegyűként nem jellemző rád az önbizalomhiány, mégis Valentin-napon ez lesz rád jellemző. Jó hír azonban, hogy a szeretteid kedvessége átsegít ezen a pillanatnyi gyengeségen, de a szerelemnek biztos, hogy nem fognak kedvezni a váratlan hangulatváltozásaid.

Ne feledd, hogy ha valamihez görcsösen ragaszkodsz, akkor azt még jobban taszítod! Ahelyett, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz, inkább lazulj el február 14-én!

Bak: Valentin-napon gondot okozhat, hogy a zárkózottság mellett még türelmetlen is leszel és kiborulsz, ezzel mindenki dolgát megnehezítve. A legjobb az lesz, ha egy kicsit elvonulsz és kívülről figyeled meg önmagad, mert csak így leszel képes arra, hogy változtass a dolgon. A hangulatodon azzal is javíthatsz, ha többet mozogsz február 14-én.

Vízöntő: A tiltott szerelmi találkák tehetik izgalmassá a Valentin-napodat, viszont arra számíts, hogy az ezzel járó kockázatok és nehézségek sem kerülnek el! Ezek a játszmák nem túl szerencsések, ráadásul könnyen lebukhatsz.

Halak: Habár nagyon vágysz a szerelemre, mégis ebben meggátol az önbizalomhiányod, ami miatt egyedül töltheted a Valentin-napot. Ha ezen változtatnál, akkor próbálj feloldódni! Ebben segíthet minden olyan tevékenység, ami által ki tudsz kapcsolódni. Ki tudja, lehet, hogy pont egy ilyen időtöltés során találkozol életed szerelmével!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló