Ilyen ajándéknak örülhet a párod Valentin-napon a csillagjegye alapján!Mivel tehetnéd boldoggá a kedvesedet a horoszkóp szerint?Kos: A Kos nem viseli el az irányítást, ezért uralkodni se próbálj felette, ahogy az akaratodat se próbáld rákényszeríteni! Vele mindig lépést kell tudnod tartani, de arra is szükség van, hogy légy lendületes és szenvedélyes. Ebből következik, hogy Valentin-napon a kalandokkal teli programnak örülne a legjobban a Kos kedvesed.

Bika: Számára fontos a meghitt légkör, ezért felejtsd el a zsúfolt helyeket. Mivel szereti a különleges ételeket és italokat, így azokkal is könnyen a kedvére tehetsz. Az evés mellett a természetért is rajong a Bika, ezért egy kirándulás vagy kisebb utazás egy meseszép helyre is tökéletes ajándék a számára.

Ikrek: Ha Ikrek jegyű a párod, akkor valószínűleg már rájöttél, hogy kíváncsi teremtés, aki imád új dolgokat kipróbálni. Tekintve, hogy társasági és örökmozgó személy, ezért estében a kiállítás, mozi vagy színházi előadás lehet a legjobb ajándék Valentin-napon.

Rák: Ha szeretnéd meglepni Valentin-napon, akkor biztos, hogy számára tökéletes ajándék lesz egy romantikus hangulatú, gyertyafényes vacsora. A Rák igényli a megértést, a gyengédséget és a harmóniát. Mivel időre van szüksége, hogy megnyíljon, ezért ne számíts arra, hogy azonnal megmutatja a lelkét!

Oroszlán: Az Oroszlán szereti a hízelgést, szívesen költ drága dolgokra, ezért ha Valentin-napra vacsorával leped meg, akkor menjetek első osztályú étterembe, de ugyanígy jó ajándék, ha előkelő programot szervezel. Az Oroszlánt rendkívül boldoggá teszik az ajándékok, de a zsugoriságot és a fösvénységet utálja.

Szűz: Ha a kedvesed a Szűz jegyben született, akkor rendkívüli mértékben figyel a részletekre és azokat az apróságokat is észreveszi, amiket mások nem. Ebből következik, hogy bármilyen programot, ajándékot is találsz ki Valentin-napra, az legyen tökéletes! Ajándékok esetében a tiszta, egyszerű, természetes és praktikus dolgoknak örül a legjobban.

Mérleg: A Mérleg szereti a drága dolgokat és helyeket, de azért nem úgy, mint egy Oroszlán. Ha szeretnél a kedvében járni Valentin-napon, akkor menjetek el egy átlagosnál elitebb helyre vagy társaságba!

Skorpió: A karizmatikus kisugárzású Skorpió általában komoly és az életét is komolyan veszi, valamint elvárja, hogy mások is komolyan vegyék, ezért mellette nem lehetnek titkok és hazugságok, már csak azért sem, mert azonnal észrevenné. Mindemellett a Skorpió csodás beleérző képességgel rendelkezik, igazi okkultista és remek nyomozói vénával rendelkezik.

Ha szeretnéd lenyűgözni, akkor érts egyet a meglátásával, teremts lehetőséget a romantikára, mert azt is nagyon szereti, és hallgasd érdeklődve! Emellett azzal is nyert ügyed lehet nála, ha a képességeit csodálod, de csakis őszintén, mert azonnal észreveszi, ha nem vagy az!

Nyilas: Ha a kedvesed a nyitott, kommunikatív Nyilas jegyhez tartozik, akkor szereti a természetet, az utazást és az állatokat, ezért biztos, hogy boldoggá tennéd azzal, ha kirándulással vagy túrázással töltenétek a Valentin-napot.

Bak: Nagyon fejlett a gyakorlati érzéke, ezért ha szeretnéd meglepni Valentin-napon, akkor a praktikus, de értékes ajándékokkal lehet sikered nála. Mivel rendkívül fontos számára a családja és az otthona, ezért egy közös, hagyományos vacsora is tökéletes meglepetés lesz a számára.

Vízöntő: Ha rendkívül tájékozott Vízöntő a kedvesed, akkor vele csak akkor fog hosszú távon működni a kapcsolatod, ha intellektuális beállítottságú vagy. Róla tudnod kell azt is, hogy imádja az extrém embereket, helyzeteket, ezért biztos, hogy élvezné, ha minél szokatlanabb, extrémebb helyen töltenétek a Valentin-napot.

Halak: A romantikus Halak a művészeti galériákat, a mozit, a színházat és a spirituális szeánszokat élvezi a leginkább. Ha szeretnéd valamivel megajándékozni Valentin-napon, akkor a zöld és a kék színt szereti a legjobban, szívesen olvas okkult tudományokkal foglalkozó könyveket, de a zenét és a táncot is szereti.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló