Megdöbbentő jóslatok 2022-re



Ismerd meg a legfurcsább idei próféciákat!Kultuszok és a spiritualizmus felemelkedése: Kirah Tabourn asztrológiai tanár szerint 2022-ben energetikai váltás következett be, ami annak köszönhető, hogy 2021 utolsó napjaiban a Jupiter belépett a Halak jegyben, ugyanis ez a bolygó a gyógyulás és a bőség jelképe.

Azzal, hogy a Jupiter a Halakba lépett, lehetővé vált, hogy a hatására szeretet és bőség áradjon szét világszerte. A Jupiter 2022 májusában hagyja el a Halak jegyet, de a kedvező hatásait továbbra is élvezhetjük majd. Tabourn szerint 2022-ben nagyobb teret hódítanak maguknak a kultuszok és a spiritualizmus.

Új vírus megjelenése: Nicolas Aujula lélekterapeuta annak ellenére jövendöl jobb évet a brit királynőnek 2022-re, hogy vele ellentétben több más jós botrányokat és drámát vár az angol királyi családban.

Ugyanakkor Aujula szerint egy új vírusra is számítani kell 2022-ben, de nagyon reméljük, hogy ebben téved. Sajnos azonban ő volt az, aki a koronavírus-járványt is előre megjövendölte. Aujula elárulta, hogy a fejében egy hang súgja meg neki, hogy mi fog történni. Ez a hang mondta azt is, hogy 2022-ben egy aszteroida célba veszi a Földet, de annak röppályáját sikerül megváltoztatnia a katonaságnak azzal, hogy rakétát lő ki rá.

Emellett Aujula attól tart, hogy gonosz kultuszok kezdenek aktívabb tevékenységbe és megölnek egy közéleti személyt az Egyesült Államokban. Sok már jóslat mellett Aujula azt is megjövendölte, hogy egy „Jackie” nevű nő gyorsan felemelkedik a politikában és világhírnevet szerez magának.

Királyi vész: Nehéz éveken van túl a brit királyi család, ám úgy tűnk, hogy a 2022-es év sem lesz könnyű II. Erzsébet királynő számára, legalábbis ezt jövendöl Jemima Packington. A jósnő, aki spárgákból olvassa ki a jövőt, úgy látja, hogy a királyi családra még több botrány és „nyomor” vár idén. Packington korábban megjövendölte Harry herceg és Meghan drámáját is, ahogy azt is, hogy Boris Johnson lesz a brit miniszterelnök.

A jósnő azt is 2022-re jövendölte, hogy Horvátország fogja megnyerni a FIFA-világbajnokságot, míg a Premier League bajnoka a Man United lesz.

Válogatott jóslatok: A médium Sonja Dover korábban megjövendölte, hogy Alec Baldwin halálos balesetet fog okozni egy 2021-es filmben. A jós most úgy látja, hogy a színész úgy dönt 2022-ben, hogy felhagy a színészettel. Dover szintén az idei évre jósolta azt is, hogy Hollandia nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek a győztese Horvátország, Luxemburg vagy Olaszország indulója lesz.

Egy házaspár, Skip és Sha'ron Leingang próféciája szerint 2022 októberében valami „robbanni fog” az amerikai politikában, de még annál is nagyobb káosz várható Franciaországban. Emellett Skip szerint a tőzsdén igencsak feszült időszak várható, de a fellendülésre nem kell majd sokat várni.

Extrém időjárási események: Az emberi jósok mellett léteznek még olyan élettelen tárgyak is, főleg könyvek, amelyek megmondhatják a jövőt. Ilyen a több, mint 250 éve megjelent Old Moore's Almanach könyv is, ami 1764 óta „mondja meg” a jövőt.

Az Old Moore's Almanach szerint 2022-ben extrém időjárás sújtja Írországot, ahol földrengésre, földcsuszamlásra és cunamira is számítani kell a jóslat szerint. Írországban utoljára 1755-ben volt komoly szökőárkár, amit egy hatalmas portugáliai földrengés előzött meg.

Élet 100 év múlva: Az angol író, W.L. George száz évvel ezelőtt állt elő azzal kapcsolatos jóslatokkal, hogy hogyan fog kinézni a világ 2022-ben. Az elképzelései között szerepelt 1922-ben, hogy száz év múlva hétköznapi dolognak számít majd a kereskedelmi repülés és nem fogynak ki a szénkészletek.

Az író azt is megjövendölte, hogy 2022-re több olyan épületet is megőriznek, amelyek még az ő születése előtt épültek. Emellett az esztendőben ismét sok nő kap helyet a kongresszusban, bár nem valószínű, hogy egyenlően bánnak majd velük. George azt is 2022-re várta, hogy a vonatok már üveglapokon fognak közlekedni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló