Neked kivel lesz idén a legmegvilágítóbb beszélgetésed?Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el Mudzsina neked szóló üzenetét.Az életben bármikor előfordulhat, hogy egy hétköznapinak indult beszélgetés során megvilágosodunk a saját életünkkel kapcsolatban, esetleg olyan információt hallunk a másik féltől, amit fel tudunk használni az aktuális problémánk megoldásához, vagy általa előrébb léphetünk az életünk valamely területén.

Ilyen fontos beszélgetésben lehet részed idén is. Azt, hogy kivel, elárulhatja az alakváltó Mudzsina, ha választasz egy lapot az alábbiak közül.

1. Egy idegen: Ha az első lapra esett a választásod, akkor Mudzsina szerint egy idegen lesz az, akivel a legmegvilágítóbb beszélgetést folytatod le idén. Természetes, ha benned is van egyfajta távolságtartás az idegenekkel szemben, hiszen gyerekkorunk óta azt halljuk, hogy ne álljunk szóba idegenekkel, ráadásul rengeteg rosszat hallani, mégse légy teljesen elutasító!

Ha például a könyvtárban olvasol, vagy egy kávézóban kortyolgatod az italod, és odamegy hozzád egy szimpatikus idegen, akkor rendben, légy óvatos, de azért próbálj meg adni neki egy esélyt, mert lehet, hogy olyan szavakat hallasz tőle, amelyek által megvilágosodsz, bővíted a tudásod, vagy akár megváltoztathatod az egész életedet.

2. Egy öregasszony/öregember: Ha a második lapra esett a választásod, akkor Mudzsina szerint egy öregasszony/öregember lesz az, akivel a legmegvilágítóbb beszélgetést folytathatod le 2022-ben. Bár sokan utálják, ha az orvosi rendelőben, tömegközlekedésen, vagy bárhol máshol, ahol idősekkel találkozhat az ember, végig kell hallgatniuk egy néni, vagy bácsi okoskodását, panaszait, vagy évtizedekkel ezelőtti emlékeiket.

Mudzsina szerint azonban ne bánd, ha idén beszélgetni kezd veled egy öregasszony/öregember, mert olyasmit hallhatsz tőle, ami hatással lehet az életedre. Talán az ő története lesz az, ami erőt, reményt ad valamiben, vagy megihlet a saját életeddel kapcsolatban.

3. Egy egyházi személy: Azt üzeni neked Mudzsina a harmadik lapon keresztül, hogy egy egyházi személlyel folytathatod le a legmegvilágítóbb beszélgetésedet 2022-ben. Lehet, hogy egy pap, apáca, vagy lelkész lesz az, akinek a szavai sokat fognak jelenteni, ezért hallgasd meg, hogy mit szeretne mondani neked.

Ha most azt gondolod, hogy ez biztos, hogy nem történik meg, mert nem jársz templomba, akkor ne feledd, hogy az egyházi személyek is ki szoktak menni az utcára! Ugyanakkor nem kell minden szembejövő egyházi személytől megvilágosító szavakat várnod, de légy nyitott, ha egyikük beszédbe elegyedik veled!

4. Egy bolti eladó: Azt üzeni neked Mudzsina a negyedik lapon keresztül, hogy egy bolti eladóval folytatod le a legmegvilágítóbb beszélgetést 2022-ben. Idén tehát jól teszed, ha figyelsz az eladókra, mert nem biztos, hogy a beszélgetésetek kimerül a „segíthetek”, „köszönöm, csak nézelődöm” beszélgetésben, hanem ennél sokkal fontosabb eszmecserében lehet részed egyikükkel.

Természetesen könnyen lehet, hogy csak levakarhatatlan értékesítővel is találkozol idén, de Mudzsina szerint lesz egy bolti eladó, aki valamiképpen inspirál, mond valamit, amitől megvilágosodsz, vagy valamilyen pluszt ad hozzá a mindennapjaidhoz.

5. Egy koldus: Ha arra a döntésre jutottál, hogy az utolsó lapot választod, akkor Mudzsina szerint egy koldussal folytatod le a legmegvilágítóbb beszélgetésedet idén. Kérdés azonban, hogy honnan tudhatnád, hogy melyik hajléktalanról lesz szó? Ezzel kapcsolatban ne aggódj, mert ha nem is pont az adott pillanatban, de utólag biztos, hogy rá fogsz jönni, hogy ki volt az.

Könnyen lehet, hogy a hétköznapi „csak egy kis aprót” mellett valami mást is mond neked. Ugyanakkor az is lehet, hogy akkor hallasz tőle egy értékes tanácsot, bölcsességet, amikor megszánod egy kis pénzzel vagy étellel.

Idén tehát ne feledd, hogy a hajléktalanok is emberek, köztük is lehetnek olyanok, akikkel érdemes szóba állni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló