Derítsd ki, hogy mire szomjazik a lelked!Válassz egyet az alábbi vízesések közül, és tudd meg, hogy mire van a legnagyobb szükséged ahhoz, hogy lelkileg jól érezd magad!1. vízesés: Ha úgy döntöttél, hogy az első vízesést választod, akkor a lelked arra szomjazik, hogy ne légy mindig ennyire tisztességes és becsületes. Bár az igazság gyakran fájó lehet, mégis te minden esetben felvállalod azt, hogy valójában mit gondolsz.

Ez ellen sokan védekeznek, ugyanis még nem állnak készen rá, hogy hallják a véleményedet. A jövőben tehát jól teszed, ha odafigyelsz arra, hogy megfelelő módot és időt találj arra, hogy közöld a mondanivalódat a másik féllel.

2. vízesés: Ha az összes vízesés közül a második nyerte el a leginkább a tetszésedet, akkor ez alapján elmondható, hogy arra szomjazik a lelked, hogy ne kelljen keményen megküzdened mindenért.

Igaz, hogy hihetetlen erőbedobással dolgozol, mindent beleadsz a munkádba, amit csak tudsz, ám az élet nem csak erről szól! Mindenképpen szakíts időt a kikapcsolódásra és figyelj oda magadra is! Ahelyett, hogy mindig ennyire keményen dolgozol, legyen gondod arra is, hogy jusson időd és energiád magadra és élvezd az élet apró örömeit!

3. vízesés: Ha a harmadik vízesés tetszett meg a legjobban, akkor ez azt árulja el rólad, hogy a lelked mélyén nagyon szeretnéd, ha nem lennél ennyire önzetlen és instabil, valamint arra vágysz, hogy legyen elég időd a saját dolgaidra is. Igaz, hogy adni öröm, de azért ne hanyagold el önmagadat se!

Az általad választott vízesés szerint túl sok áldozatot hozol másokért, és folyton azért teszel, hogy boldoggá tedd azokat, akik körülötted élnek. Továbbra is maradj kedves, de ne szorítsd háttérbe önmagadat és a saját vágyaidat se!

4. vízesés: Ha a negyedik vízesés nyerte el a leginkább a tetszésedet, akkor ez alapján arra vágysz a lelked mélyén, hogy végre képessé válj arra, hogy felvállald önmagadat. Te egy összetett személyiség vagy, akiben sok minden rejlik.

Rád az is jellemző, hogy olyasmikre is gondolsz, amiket gyakran nem értenek meg mások. Ez egy csodás adomány, amiben ideje, hogy te is higgy! A lelked arra szomjazik, hogy ahelyett, hogy másoknak akarsz megfelelni, inkább vállald fel azt, aki vagy, amit érzel, amit gondolsz!

5. vízesés: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az ötödik vízesést választod, akkor ez azt árulja el a lelkedről, hogy arra szomjazik, hogy végre változtass azon, hogy mindenkihez túlságosan kedves vagy. Ugyanakkor ez természetesen jó tulajdonság, és mindenki szereti az olyan embereket, amilyen te is vagy.

Viszont ne feledd, hogy nem törődhetsz mindig mindenki szükségleteivel és te sem felelhetsz meg az összes embernek! A lelked szeretné, ha átgondolnád, hogy neked mi és hogyan okoz örömöt! Emellett soha ne titkold a véleményedet és az érzéseidet!

6. vízesés: Ha a megérzéseid azt súgták, hogy válaszd a hatodik vízesést, akkor a lelked mélyén arra vágysz, hogy végre képessé válj arra, hogy nemet mondj mindenkinek, aki nem érdemli meg, hogy szeresd.

Az általad választott vízesés alapján szerető és gondoskodó teremtés vagy, ami napjainkban rendkívül ritka, de te nem is tudnál ezen változtatni. A világnak sokkal több olyan emberre lenne szüksége, amilyen te is vagy, viszont a lelked szeretné, ha néha kicsit önmagadra is odafigyelnél, és mások elé helyeznéd magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló