Mit árul el rólad a lelked színe?



Válaszd ki a kedvenc színed, majd olvasd el a neked szóló elemzést!Minden embernek megvan a kedvenc színe, így minden bizonnyal neked is, ám ha eddig nem néztél utána, hogy mit árul rólad a kedvenc színed, akkor most kiderítheted, ha kiválasztod az alábbiak közül, majd elolvasod a neked szóló elemzést.

Fehér: A fehér szín jelentése a tisztaság, a teljesség, az eredetiség, a nyitottság és az egyenlőség. A fehér szimbolikus jelentése a tisztaság, szűziesség, ártatlanság, könny, tiszta lap, új kezdet, tiszta értelem, érthetőség, megvilágosodás és megtisztulás.

Fekete: A fekete színhez általában akkor vonzódunk, amikor csalódottnak, csüggedtnek, fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat. A fekete által csillapíthatjuk a fájdalmainkat, valamint növelhetjük az állóképességünket, a kitartásunkat és szilárdságunkat.

Vörös: Aki a vöröset szereti, arra a szeretete aktív, dinamikus, életigenlő személyiség jellemző, ahogy az is, hogy foglalkozik az önmegvalósítással, bátran rálép az új utakra és él a lehetőségek. Ha valaki nem használ vörös színt, vagy egyáltalán nem szereti, akkor az önbecsülés hiányára, visszahúzódásra, passzivitásra, életuntságra utal.

Narancssárga: Általában a társaságot kedvelő, aktív, magabiztos, belátó, befogadó és elengedésre képes emberek szeretik ezt a színt. Akik nem kedvelik a narancssárgát, azok általában határozatlan, pesszimista, depressziós, bizonytalan, kételyekkel teli, önbecsülés és önértékelés hiányos személyek.

Sárga: Akik szeretik a sárgát, azok művelt, értelmes, bölcs, nyílt, derűs, öntudatos, optimista emberek. Akik nem szeretik, azok általában pesszimista, életunt, búskomor, lehangolt személyek, akik felett eluralkodik az aggodalom, a féltékenység, a bizalmatlanság, a félelem, a gyávaság, a zavarodottság, a szorongás, a keserűség, és a sírás.

Barna: Akik szeretik a barnát, azok általában bizonytalan, alacsony önbecsülésű személyek, akik félnek kibontakoztatni a tehetségüket és úgy érzik, hogy megrekedtek az életben. Az ő életükből hiányzik a biztonság, a szilárdság, a megbízhatóság és az önuralom.

Zöld: Akik szeretik a zöld színt, azok általában harmóniára törekvő, érzékeny, empatikus, jószívű, önzetlen, megbízható, barátságos, természetszerető, gyógyító erővel rendelkező emberek, akik sokszor segítő jellegű munkával foglalkoznak. Emellett jó ítélőképességre, igazságérzetre, határozottságra, megegyezésre való hajlamra, nagylelkűségre is utal a zöld szeretete.

Azok, akik nem szeretik ezt a színt döntésképtelen, elégedetlen, bizonytalan, rosszhiszemű, irigy, féltékeny emberek lehetnek. Ők állandó tér- és helyhiányban szenvedhetnek, mert folyton más helyre vágynak, mint ahol éppen vannak. A zöld túlzott használata kiegyensúlyozott, elégedett, egészséges, belső békéjét megteremtő személyre utal.

Kék: Akik szeretik a kéket, azok általában kiegyensúlyozott, komoly emberek, akik világosan és őszintén beszélnek a baráti és emberi kapcsolataikban. Ők jó tanulási képességekkel, élénk képzelőerővel, jó ítélőképességgel megáldott személyek.

Akik nem szeretik a kéket, azokra jellemző lehet a belső nyugtalanság, kapcsolatteremtési képtelenség, hatalmi ideák, mint tanár, doktor, hivatalnok, apa, anya, női és férfi szerep. A kék túlzott használata szomorúságot, magányt, zárkózottságot, félénkséget és depressziót okozhat.

Lila: Akik szeretik a lilát, azok általában magasabb szellemi beállítottságú, spirituális iránt érdeklődő, felszabadult, megvilágosodott emberek. A lila érzelmi jelentése az önállóság, a lélek női (kék) és férfi (piros) oldalának egyensúlyba kerülése, a gondolati megtisztulás a jobb és bal agyfélteke egyensúlyba kerülése által.

A lila szín segíti az elfogadást, szeretetet, a szellemi ébredést, a spirituális fejlődést és felszabadulást, valamint az élet értelmének feltárását. Akik nem szeretik a lilát, azok általában félnek a szellemi tapasztalatoktól, nagyképűek, ellentmondásos, magányos, szenvedő személyek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló