Ez a titkos vágyad válthat valóra 2022-ben Vengerbergi Yennefer szerintHa választasz egy lapot, akkor megkaphatod a neked szóló jóslatot.

Mindenkinek vannak titkos vágyai, így minden bizonnyal neked is akad néhány kívánságod, amellyel kapcsolatban szeretnéd, hogy végre valóra váljanak. Ha szeretnéd tudni, hogy ezek melyike teljesülhet 2022-ben, akkor ezt elárulhatja neked a Vajákból ismert Vengerbergi Yennefer. Ahhoz, hogy megkapd a neked szóló jóslatot, csak választanod kell egyet az alábbi lapok közül!1. Megismerni milyen az, amikor pénzed van: Amennyiben az első lap mellett döntöttél, akkor Vengerbergi Yennefer azt jövendöli neked, hogy ha az a titkos vágyad, hogy elég pénzed legyen, akkor ez megvalósulhat 2022-ben.

Lehet, hogy nem a gazdagság a célod, hanem csak az, hogy jól élj, ne legyenek anyagi problémáid, ne kelljen szűkölködnöd. Legyen bárhogy, Vengerbergi Yennefer szerint ez a vágyad megvalósul 2022-ben, méghozzá például úgy, hogy fizetésemelést kapsz, örökölsz vagy pénzt nyersz.

Vengerbergi Yennefer úgy látja, hogy nem kell sokat várnod arra, hogy többet engedhess meg magadnak és megtapasztalhasd, hogy milyen, amikor nyugodt szívvel költhetsz magadra és a szeretteidre, mert van erre elegendő pénzed.

2. Isteni szépség: Ha a második laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor Vengerbergi Yennefer azt üzeni neked, hogy ha titokban, ha nem, de olyan szépségre vágysz, hogy ellenállhatatlan légy a párod vagy mások szemében, akkor ez teljesülhet 2022-ben.

Ugyanakkor ne feledd, hogy a szépséget nem kaphatod meg varázsütésre, hiszen ezért tenned kell Abban az esetben, ha képes leszel legalább minimális erőfeszítéseket tenni azért, hogy a vágyad teljesüljön, akkor Yennefer meg fogja tenni, ami tőle telik azért, hogy isteni szépségre tegyél szert.

3. Találkozol a nagy szerelemmel: Ha az összes lap közül a harmadikat választottad, akkor Vengerbergi Yennefer azt üzeni neked, hogy ha a titkos vágyad az, hogy romantikus történetbe illően találkozz életed szerelmével, hogy mindent legyőző szerelemben legyen részed, akkor 2022-ben megismerheted azt a illetőt, aki nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is lángra lobbantja, és mellette olyan szerelemben és élményekben lehet részed, amilyenekben még soha korábban.

4. Hatalom: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor Vengerbergi Yennefer azt jövendöli neked, hogy könnyen lehet, hogy nem teljesen vagy tudatában annak, hogy titkon hatalomra, befolyásra vágysz, és szeretnéd, ha az emberek észrevennének, népszerűnek, fontosnak és értékesnek tartanának.

Vengerbergi Yennefer szerint 2022-ben teljesülhet egy titkos vágyad, aminek köszönhetően, az emberek hallgatni fognak rád, könnyen elcsábíthatod, akit szeretnél, motiválhatsz másokat, de a saját ügyed mellé is állíthatod, akit akarsz. Ugyanakkor Vengerbergi Yennefer arra figyelmeztet, hogy soha ne feledd, hogy a hatalom felelősséggel jár!

5. Megkapod a vágyott gyermeket: Ha az ötödik lapot választottad, akkor Vengerbergi Yennefer azt jövendöli neked, hogy ha a titkos vágyad az, hogy gyermeked szülessen, akkor ez a kívánságod valóra válhat 2022-ben, úgyhogy továbbra is bízz a sikerben, és tégy meg mindent a célod elérése érdekében!

Ugyanakkor nem kizárt, hogy nem vagy tudatában annak, hogy szeretnél szülő lenni, ezért érhetnek kellemes meglepetések 2022-ben.

6. Természetfeletti erő: Ha úgy érzeted, hogy a hatodik lapot kell választanod, akkor Vengerbergi Yennefer azt jövendöli neked, hogy ha titokban arra vágysz, hogy legyenek különleges képességeid, amelyekkel használhatod a mágiát, láthatod a jövőt, megteremtheted a céljaidat, belehallgathatsz mások gondolataiba vagy láthatod a szellemeket, akkor ezt 2022-ben megkaphatod.

Abban az esetben, ha hajlandó vagy ezekért tenni, vagyis spirituálisan fejleszted magad, akkor szinte biztos, hogy idén megvalósulhat ez a vágyadat, mert Yennefer szerint idén megkaphatod azt a különleges erőt, amelyre titkon vágysz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló