Tudd meg, hogy mitől juthatsz holtpontra!



Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mitől kerülsz a padlóra és mit tehetsz ellene.1. Harag: Rosszul viseled, ha valaki nem tartja magát ahhoz, amit megbeszéltetek, elkésik, vagy nem hajlandó felelősséget vállalni a tetteiért. Te rendszeresen előrelátod, hogy baj lesz, ezért eltervezed, hogy amennyiben ez és így bekövetkezik, akkor...

Sokszor, mint egy önbeteljesítő jóslat, ez meg is történik, és képtelen vagy megszabadulni a haragtól, még akkor sem, ha tudod, hogy az már nincs egyenlő mértékben a téged ért sérelemmel. Érdemes lenne tudatosítanod magadban és könnyebben észrevenned, ha kezded elveszteni az irányítást a dolgok felett!

2. Empátia: A benned lévő hatalmas empátiával sokszor többet vállalsz annál, mint amennyit megérdemel a környezeted. Érdemes lenne tudatosítanod magadban, hogy nem neked kell megoldanod mindenki problémáját! Emellett az is fontos, hogy vedd észre, hogy kik azok, akik csak kihasználnak.

3. Félelem: Hajlamos vagy önhibádon kívül sokkal előbb behúzni a vészféket, mint azt a gond súlya indokolttá tenné. Jól tennéd, hogy attól, hogy úgy érzed, nem jársz sikerrel, még nem állnál meg, hanem végigcsinálnád az adott dolgot!

4. Sóvárgás: Jól tennéd, ha eldöntenéd, hogy mire vágysz a legjobban! Fontos, hogy ezt tudatosítsd magadban, mert azzal csak elaprózod az energiádat, ha mindenre egyformán próbálsz koncentrálni. Ne feledd, hogy a teremtés egy kimondottan energiaigényes dolog! Az élettől csak akkor kapsz segítséget, ha tiszta szívvel, maximális elhivatottsággal imádkozol valamiért. Ha csak sóvárogsz, bele-belekapsz mindenbe, akkor biztos, hogy nem fognak teljesülni a vágyaid.

5. Elfogadás: Az elfogadás az, ami padlóra küld, ezért érdemes lenne elfogadnod, amit az élet nyújt. Felesleges háborognod, ugyanis mindenképpen el kell fogadnod, amit rád mér a sors. Lényegtelen, hogy saját magaddal, vagy a sorssal van-e bajod, mert az számít, hogy ha képes vagy elfogadni, együtt élni vele, akkor megszabadulsz a láncaidtól, és minden, ami korábban nehéz volt, könnyen fog sikerülni. Ha elpazarlod az érzelmi energiádat, azzal csak megkötöd a kezed a fizikai világban, úgyhogy tanuld meg az elfogadást!

6. Unalom: Napjainkban a létezés alapja a taposómalom, ráadásul mindent készen kapunk. Ha úgy érzed, hogy fásult vagy, semmi sem okoz örömöt, akkor vedd fel a kapcsolatot az őseiddel! Ez azt jelenti, hogy keress olyan elfoglaltságokat, amelyek őket is elégedetté és boldoggá tették. Ha ez sikerül, akkor a fásultság is elmúlik és megleled az örömödet.

7. Irigység: Az irigység az, ami miatt holtpontra kerülhetsz. Ha ez így van, akkor nagyon intelligens, érzelmileg elég nehézkes személy vagy. Ne feledd azonban, hogy azzal, hogy irigykedsz valakire, valójában azt jelzed, hogy csodálod, elismered a nagyszerűségét és a rátermettségét.

Érdemes lenne azon dolgoznod, hogy az irigységed kíváncsisággá változzon, valamint tanulj tovább, hogy a te irigyeid száma gyarapodjon, majd nagylelkűen tanítsd őket, hogy általuk új tapasztalatokat szerezz!

8. Bűntudat: A bűntudat küld a padlóra. Jellemző rád, hogy mindig saját magadra méred a legnagyobb büntetést. Másokat nem hibáztatnál azért a vétségéért, amiért önmagadat sokáig ostorozod. Ebből ideje kinőnöd!

Tudd, hogy semmi szükséged arra, hogy a saját mostohád légy! Dönts, cselekedj, ha pedig a terved nem úgy alakul, ahogy akartad, akkor tanulj belőle! Ha így teszel, akkor annak sokkal több haszna lesz számodra és a környezeted számára is!

9. Meglepődés: Sokan szeretnék hozzád hasonlóan látni a világot, ugyanis született optimista emberként még a legrosszabb helyzetben is találsz kiutat. Ha ez mégsem sikerül, akkor legalább rájössz, hogy mit kell megtanulnod az aktuális helyzetből. A te megítélésed szerint az élet legnehezebb része is ajándék, ezt a hozzáállást pedig jó lenne átadnod a számodra fontos embereknek, hogy minél jobban elterjedjen ez az életszemlélet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló