Te mit kapsz márciusban Baba Martától?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkaphatod a neked szóló jóslatot.1. Tavaszi vihart és időt hoz: Ha az első lapra esett a választásod, akkor tudnod kell, hogy a bolgár hiedelmek szerint Baba Marta képes befolyásolni az időjárást, ám most inkább arról van szó, hogy az életedbe hoz vihart 2022 márciusában.

Az általad választott lap alapján arra kell számítanod a tavasz első havában, hogy a munkahelyeden, vagy a szerelmi életedben felborzolja a kedélyeket, ám ne hidd, hogy azért, mert rosszat akar neked. Ha ezt most nehezen is hiszed el, mégis igaz, hogy ezt érted teszi Baba Marta, méghozzá azért, hogy végre használd a képességeidet és hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Márciusban ideje változtatnod, elengedned a régi dolgokat, lezárnod az életed egy fejezetét és újat nyitnod, tehát ki kell mozdulnod a jelenlegi állapotodból!

2. Új szerelemmel ajándékoz meg: Ha a megérzésedre hallgatva a második lapot választottad, akkor arra számíthatsz 2022 márciusban, hogy Baba Marta új szerelmet hoz az életedbe, aminek leginkább akkor örülhetsz, ha jelenleg párt keresel.

A tavasz első hónapja számodra valóban a megújulásról, új kezdetről és a szerelemről fog szólni. Márciusban járj nyitott szemmel, bátran ismerkedj, kezdeményezz, randevúzz, mert mindezzel lehetőséget teremtesz arra, hogy megismerd az új párodat!

3. Segít legyőzni a félelmedet: A harmadik laphoz tartozó jóslat szerint Baba Marta segít legyőzni az egyik félelmedet 2022 márciusában. Ugyanakkor azt nem árulja el, hogy ez pontosan melyik félelmed lesz.

A tavasz első havában számíthatsz arra, hogy olyan helyzetben fogod találni magad, amelyben muszáj szembenézned a félelmed tárgyával! Innen nem lesz menekvés, úgyhogy legyen bármi, amitől félsz, le kell tudnod győzni!

Márciusban nem menekülhetsz, nem kereshetsz kifogásokat, hanem azzal a tudattal kell felvenned a kesztyűt, hogy tudod, Baba Marta a segítségedre lesz.

4. Profetikus álommal lep meg: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor egy profetikus álomra számíthatsz 2022 márciusában. Ez azt jelenti, hogy az álom által belepillanthatsz a jövőbe, illetve megtudhatsz valami fontosat, amiről muszáj tudomást szerezned a tavasz első havában. Ez akár lehet egy útmutatás, intelem vagy figyelmeztetés is, hogy mit tegyél, vagy ne tegyél.

Márciusban jól teszed, ha nagyon figyelsz az álmaidra, amiket ébredés után mindig írj le, akkor is, ha valami nagy butaságot álmodtál! A Baba Marta által küldött profetikus álom teljesen biztos, hogy más lesz, mint a többi, te pedig tudni fogod, hogy ez milyen jelentése bír a számodra.

5. Ajándékkal készül: Azt üzeni neked Baba Marta az ötödik lapon keresztül, hogy ajándékkal fog meglepni 2022 márciusában. Biztos, hogy meg fogja találni a módját, hogy eljuttassa hozzád azt a tárgyat, bizonyos dolgot, amire sok ideje óta vágytál, vagy amire éppen a legnagyobb szükséged lesz.

A tavasz első havában az sem kizárt, hogy az utcán vagy a lépcsőházban találsz rá erre az ajándékra, amit egy idegentől is kaphatsz. Amikor valamelyik lehetőség megvalósul, akkor tudni fogod, hogy Baba Martának köszönheted az ajándékot.

6. Nem várt segítséggel számolhatsz: Ha úgy érezted, hogy az utolsó lapot kell választanod mind közül, akkor Baba Marta azzal ajándékozhat meg téged 2022 márciusában, hogy szeretne segíteni neked. Az azonban nem árulja el, hogy miben számíthatsz rá, de az biztos, hogy ott és akkor fog segíteni, ahol és amikor a leginkább szükséged lesz rá a tavasz első havában.

Nem kizárt, hogy egy problémás ügyben küld neked egy lehetőséget, az életedben idéz elő szerencsés fordulatot, vagy „megbíz” valakit, hogy támogasson, húzzon ki a gödörből. Tegye bárhogy, az biztos, hogy Baba Marta gondoskodni fog rólad márciusban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló