Neked mit üzennek az álmaid?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mire próbálnak figyelmeztetni az álmaid!

Ha úgy érzed, hogy az álmaid szeretnék felhívni valamire a figyelmedet, de nem tudod, hogy mire, akkor most kiderítheted, ha a megérzésedre hallgatva választasz egy lapot az alábbiak közül, majd elolvasod a neked szóló üzenetet!1. lap: Ha az összes lap közül az elsőhöz tartozó üzenetre voltál kíváncsi, akkor ez azt árulja el, hogy az álmaid arra próbálják felhívni a figyelmedet, hogy hamarosan változások állnak be a szerelmi életedben. Könnyen lehet, hogy nagyon jól tudod, hogy milyen dolgokon kellene sürgősen változtatnod ezen a téren, csak éppen eddig nem volt bátorságod ahhoz, hogy ezt megtedd.

Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy ne hagyd, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól, és bátran tedd meg a szükséges lépéseket, ha boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad a párkapcsolatodban, hiszen azon csak te és a társad változtathattok!

2. lap: Ha úgy érezted, hogy a második lapot kell választanod, akkor ez alapján elmondható, hogy az álmaid arra szeretnék felhívni a figyelmedet, hogy a közeljövőben egy sorsszerű változásban lesz részed.

Fontos, hogy ez ellen ne tiltakozz hanem fogadd el! A legjobban akkor járnál, ha csak hagynád magad sodortatni az árral, és még akkor is rugalmas lennél, amikor kezdetben nem érzed ígéretesnek a változásokat, ugyanis elhiheted, hogy a végén azok lesznek. Az általad választott lap azt is üzeni, hogy várj türelemmel, ne próbálj az árral szembe úszni, mert hamarosan jelentősen javulhat az életed!

3. lap: Ha az harmadik lapra esett a választásod, akkor ez alapján elmondható, hogy az álmaid arra igyekeznek felhívni a figyelmedet, hogy bátran hallgass a megérzéseidre a mindennapokban. Az általad választott lap szerint titkos tudással és nagyon sok bölcsességgel megáldott személy vagy, ezért ne kételkedj abban, hogy képes vagy önálló döntéseket hozni!

Az álmaid azt üzenik, hogy hagyd, hogy feltáruljon előtted a spiritualitás világa, vedd észre és kövesd mostanában kapott jeleket, mert azok jó helyre vezetnek el, talán a vágyaidhoz, vagy oda, ahol most lenned kell.

4. lap: Ha a negyedik lap mellett döntöttél, akkor ez azt árulja el az álmaidról, hogy azok arra próbálják felhívni a figyelmedet, hogy a közeljövőben válaszúthoz érkezel, ugyanis egyszerre több lehetőség fog felbukkanni előtted.

Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy amikor ebbe a helyzetbe kerülsz, akkor a megérzéseidre hallgatva hozd meg a döntésedet! Nyugodtan kövesd a belső hangodat, mert az meg fogja súgni, hogy merre kell menned!

Bátran bízz meg önmagadban, a jó szerencsédben, az Univerzum támogató erejében, mert mindez azt szeretné, hogy a lehető legjobb döntést hozd meg.

5. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az ötödik lapot választod, akkor ez azt üzeni neked, hogy a benned rejlő szenvedélyekre, erőre és ösztönre próbálják felhívni a figyelmedet az álmaid, ugyanis ha ezeket megérted, akkor sokkal könnyebben profitálhatnál belőlük.

Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy nézz egy kicsit befelé, keresd meg a választ arra, hogy mi voltál, mire vágysz! Ha végre tudatában leszel a céljaidnak, akkor attól kezdve meglesz az erőd ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet!

6. lap: Ha az utolsó lapra esett a választásod, akkor ez alapján arra próbálják felhívni a figyelmedet az álmaid, hogy nagyon óvatosnak kell lenned, mert veszélyes helyzetben találhatod magadat. Mostanában muszáj elővigyázatosnak lenned, mert egyes szokásaid kimondottan rossz hatást gyakorolnak rád.

Itt lehet szó káros szenvedélyről, de más rossz szokásokról is, amelyekkel nem építed, hanem rombolod az életedet, méghozzá úgy, hogy talán ez még fel sem tűnt neked. Bölcsen tennéd, ha megvizsgálnád a mindennapjaidat, a tetteidet és a gondolataidat, mert így felfedezheted mindazt, amivel saját magad alatt vágod a fát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló