Mire számíthatsz tavasszal?



Az általad választott lap alapján megtudhatod, hogy mit jövendöl neked Báthory Erzsébet grófnő személyes boszorkánya, Darvúlia!1. Róka farkát billegeti, násznagy akar lenni: Darvúlia arra figyelmeztet, hogy légy nagyon óvatos 2022 tavaszán, mert egy róka ólálkodik a közeledben, és bár hízeleg, kedveskedik neked, mégis ezt csak azért teszi, hogy elérje a céljait. Könnyen lehet, hogy ez a róka ki akar használni!

2. Gebéből lesz a tátos: Darvúlia azt jövendöli neked 2022 tavaszára, hogy csoda fog történni. Előfordulhat, hogy megtalálod, kinövöd önmagad. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy valaki mással, egy számodra fontos személlyel történik meg az átalakulás. Darvúlia jóslata egy helyzetre is érvényes lehet.

3. Dorongot vetettek eleibe: Azt jövendöli neked Darvúlia, hogy akadályokra kell számítanod 2022 tavaszán. Ha van valami, amire erősen vágysz, hogy megtörténjen, bekövetkezzen, akkor úgy néz ki, hogy az évszakban ez nem történik meg. Légy türelmes!

4. Csak ásó és kapa választya el egymástúl: Darvúlia kimondottan jó dolgot jövendöl neked a szerelmi életedbe 2022 tavaszára, ugyanis megházasodhatsz, eljegyezhetnek, vagy összeköltözhetsz a pároddal. Az évszakban tehát annyira nagy lesz a szerelmed és boldogságod, hogy tényleg csak a halál választhat el a párodtól.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy párt keresel, akkor lesz valaki, akivel első pillantásra egymásba fogtok szeretni, és úgy össze fogtok ragadni, hogy semmilyen erő sem lesz képes szétválasztani benneteket.

5. Mindegy, ha csákány förgeteg hull is: Darvúlia jóslata arra emlékeztet, hogy mindegy, hogy mi a terved, vágyad, mert 2022 tavaszán biztos, hogy sikerül megvalósítani. Lehet árvíz, vihar, földrengés, vagy bármi más akadály, te akkor is véghez viszed az akaratodat az évszakban, és ezt az égiek is támogatni fogják, tehát a siker garantált.

6. Az aranyból sem lesz gyürü ha meg nem verik: Darvúlia azt jövendöli neked 2022 tavaszára, hogy tűrnöd kell, míg valamire mész az évszakban. Bár az akadályok, problémák nem kerülnek el, ez mégsem jelenti azt, hogy semmi jó nem történik veled ebben a három hónapban.

A legjobb, amit tehetsz az, ha lélekben felkészülsz a nehezebb napokra! Fontos, hogy tavasszal tudj tűrni, ne borulj ki, ne ess kétségbe, valamint ne tégy meggondolatlan, kényszeredett lépéseket! Kerüld a depressziót, és mindig emlékeztesd magad arra, hogy a vihar után mindig kisüt a Nap! Ebben az évszakban nagyon fontos, hogy gyakorold az optimizmust!

7. Disznórul is gyapjat nyír: Darvúlia szerint igazi mázlistának érezheted magad 2022 tavaszán, mert minden, amihez hozzáérsz arannyá változik. Ugyanakkor ez csak akkor valósulhat meg, ha nem habozol, hanem belevágsz a munkahelyváltásba, üzletelésbe, a vállalkozás beindításába, a vizsgázásba, a párkeresésbe, mert a tavaszi hónapokban melléd fog állni a szerencse.

Merj nagyot álmodni, és nagy fába is belevágni a fejszédet. Az égiek támogatnak 2022 tavaszán, de ne feledd, hogy mindebből csak akkor lesz valami, ha tényleg szorgalmasan és kitartóan dolgozol érte, mert semmi sem fog magától az öledbe pottyanni!

8. Minden hátnak van egy hasa: Azt jövendöli neked Darvúlia 2022 tavaszára, hogy minden kérdésre van válasz. Ha van valami, ami régebb óta foglalkoztat mással vagy saját magaddal kapcsolatban, akkor az évszakban megleljed a feleletet.

9. Lidércz is tudja, hová vigye a pénzt: Darvúlia neked szóló jóslata szerint lesz okod az örömre tavasszal, mert pénz fogja ütni a markodat. Darvúlia tehát anyagi sikert jósol neked tavaszra, de azt ő sem tudja, hogy egyszeri alkalommal érkezik ez az összeg, amit meg kell becsülnöd, vagy hosszabb távon számíthatsz a több pénzre.

10. Bolond ütközik kétszer egy kőbe: Darvúlia arra hívja fel a figyelmedet, hogy 2022 tavasza nem kizárólag újdonságot hoz, hanem régi dolgokat és múltbéli problémákat is. Van egy lecke, amit még nem tanultál meg, ezért az évszakban ismét szembe találod magad vele.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló