Ez lesz számodra a tavasz legszebb élménye!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen mesés pillanatot jövendöl neked Asase Yaa istennő az évszakra!1. Amikor megkapod…: Azt jövendöli neked Asase Yaa istennő, hogy az lesz számodra a 2022-es tavasz legszebb pillanata, hogy megkapod a vágyott elismerést, könyvet, ruhát, az álommunkát, vagy az esélyét annak, hogy meghódítsd a kiszemeltedet.

Az mindegy, hogy kicsi vagy nagy dologról lesz-e szó, mert te mindenképpen úgy fogod érezni, hogy számodra ez a legszebb élmény, és 2022 tavasza más, mint a korábbiak, mert most megkapsz valamit, amire vágysz.

2. Egy romantikus éj: Azt jövendöli neked Asase Yaa istennő, hogy egy romantikus éj lesz számodra 2022 tavaszának legszebb élménye. Ez egy igazán forró és romantikus éjszaka lehet a kedveseddel.

Ez az este valamiért nagyon különleges lesz. Talán azért, mert rég volt, hogy minőségi időt töltöttetek el egymással, esetleg eljegyzésre kerül sor, vagy más jelentős esemény teszi emlékezetessé az éjszakát.


Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor is egy meghitt éjszaka lesz részed 2022 tavaszán, talán pont azért, mert ekkor találod meg az új kedvesedet.

3. Mikor megtudod, hogy…: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor Asase Yaa istennő szerint az lesz számodra 2022 tavaszának legszebb pillanata, amikor valaki bevallja, hogy szeret, vagy sikerül összehoznod azt, amit nagyon szeretnél, így például sikerül a vizsgád, de még az is esélyes, hogy a lottón fogsz nyerni.

Legyen az bármi, amit megtudsz, biztos, hogy csodálatossá teszi a tavaszodat, komoly hatást fog gyakorolni az egész életedre, és igazán szerencsésnek fogod érezni magad tőle. Most, hogy tudod Asase Yaa istennő neked szóló jóslatát, minden okod megvan arra, hogy optimistán tekints előre.

4. Egy kedves gesztus: Asase Yaa istennő azt jövendöli neked, hogy egy kedves gesztus lesz számodra 2022 tavaszának legszebb pillanata. Valaki olyasmit fog mondani, ami meghat. Lehet ez egy bók, elismerés, de akár egy tett is.

Ez a kedves gesztus megmelengeti a szívedet, fontosnak fogod érezni magad tőle, és hinni kezdesz abban, hogy igazán értékes, szerethető ember vagy. Ugyanakkor valami rendkívül fontosra is ráébreszthet a gesztus, és talán megváltozhat azzal az illetővel a kapcsolatod, akitől ezt a kedvességet kapod.

A sok hétköznapi bók, kedves szó és gesztus között ez az annyira kiemelkedő lesz 2022 tavaszán, hogy pontosan tudni fogod, hogy mikor valósult meg az istennő neked szóló jóslata.

5. Egy csók: Azt jövendöli neked Asase Yaa istennő, hogy egy csók lesz a legszebb élményed 2022 tavaszán. Ez jelentheti azt, hogy pont az fog megcsókolni, akinek csókjára a legjobban vágysz, de az sem kizárt, hogy meglepetésként fog érni a csók.

Talán legbelül reménykedtél, hogy lesz valami köztetek ezzel a bizonyos személlyel, de az sincs kizárva, hogy ennek az ellenkezője történik, hogy soha nem gondoltad volna, hogy összejössz ezzel az illetővel.

Teljesüljön be a jóslat bárhogy, az biztos, hogy ez a csók komoly jelentőséggel fog bírni, és akár az egész életedet felforgathatja 2022 tavaszán. Asase Yaa istennő szerint a szerelem és a romantika fogja emlékezetessé tenni számodra ezt az évszakot.

6. Egy dicsérő szó: Asase Yaa istennő szerint egy dicsérő szó lesz a legszebb élményed 2022 tavaszán. Ez az elismerés lehet olyasmi, amit már már régóta vártál valakitől, akinek dicsérete mindennél többet jelent a számodra.

Ugyanakkor függetlenül attól, hogy ki szól elismerően a tudásodról, képességeidről, tehetségedről, az mindenképpen egyfajta visszaigazolás lesz a számodra. Nem kizárt, hogy azért lesz szükséged a dicsérő szóra, mert ez kell ahhoz, hogy végre gazán hinni tudj önmagadban.

Asase Yaa istennő jóslata szerint 2022 tavaszán megkapod a vágyott pozitív megerősítést, ami akkora lendületet, motivációt ad, hogy boldogan vágsz neki az újabb céljaid elérésébe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló