A tavasz mágikus kártyái elárulják, hogy mikor valósulhat meg az, amire vágysz!Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre, és válassz egyet az alábbi kártyák közül!1. Cserepes virágok: Az általad kérdezett dolog beérésére is várnod kell nagyjából három-négy hónapot.

2. Csiga: Várnod kell arra, hogy bekövetkezzen, amit annyira szeretnél, vagy amire választ vársz. Ugyanakkor ne add fel, mert ami késik, az nem múlik. Most nagyon fontos, hogy türelemmel légy!

3. Villám: Bármelyik pillanatban megvalósulhat az, amire rákérdeztél. Fontos azonban, hogy nyitott szemmel és füllel járj, mert lehet, hogy burkolt jelei lesznek a változásnak.

4. Hármas: Valószínűleg olyasmire kérdeztél rá, amivel már többször is kudarcot vallottál. Ha így van, akkor feladás helyett bátran próbálkozz újra, mert biztos lehetsz abban, hogy még idén áttörést érsz el, megkapod a válasz, és jó irányú változás áll be a dologba!

5. Start tábla: Ideje annak, hogy belevesd magad valamibe, amit már régóta tervezel, de eddig nem volt merszed, vagy lehetőséged arra, hogy cselekedj. Tedd meg a szükséges lépéseket, mert az égiek a segítségedre lesznek!

6. Ajándékcsomag: Az általad kérdezett dolog tehát váratlanul, meglepetésszerűen következik be, ám légy óvatos, mert könnyen elmehetsz a hatalmas lehetőség mellett, ha nem veszed észre a bekövetkezés legkisebb jeleit is!

7. Kopár fa: Az általad kérdezett dolog ősznél előbb nem valósul meg, még akkor sem, ha sürgeted. Légy türelmes, mert akkor többszörösen térül majd meg a kitartásod!

8. Naptár: Egy heted van arra, hogy elérd a kérdéses dolgot, ami most életed legfőbb célja. Ha nem cselekszel ebben a hét napban, akkor már teljesen más természetű dologra ideális időszak következik. Ne késlekedj, hanem tedd meg, amit meg kell tenned ebben az 1 hétben!

9. Távcső: Az általad kérdezett dolognak még nem jött el az ideje. Légy türelmes, mert előbb-utóbb el fog jönni a te pillanatod, csak ki kell várnod a legmegfelelőbb időt!

10. Növekvő holdból telihold: Nagyjából egy hónapot kell várnod még arra, hogy az általad kérdezett dolog megoldódjon, vagy valóra váljon. Légy türelmes, hiszen az egy hónap egyáltalán nem hosszú idő, főleg akkor, ha utána sokkal könnyebb lesz az életed!

11. Óra: Az általad kérdezett dolognak már valóra kellett volna válnia, de még egy kicsit várnod kell rád. Aggódnod azonban nem kell, mert az eredmény megérkezik, ráadásul hosszú távra szóló hatása lesz.

12. Erdő: Türelmesnek kell lenned a kérdezett dologgal kapcsolatban, ugyanis még legalább 6 hónap eltelik, mire bekövetkezik, vagy megkapd a választ. Az igazság tulajdonképpen mindig is az orrod előtt volt, de egyelőre nem vagy megérve arra, hogy meglásd.

13. Nyíló virágok: Már csak egy kicsit kell várnod, ugyanis az általad kérdezett dolog már kialakulóban van. A tavasz meghozza számodra a várt válaszokat és változásokat. Most légy mindig résen, nehogy elmenj valami mellett, ami csak egyszer adatik meg az életben!

14. Homokóra: Nagyon lassan telik az idő. Ne feledd azonban, hogy ha végrehajtottál valamit, amire most óriási szükséged van, akkor eljön a te időd, és megvalósul, amire már sok ideje vársz. Ahhoz, hogy ez így történjen, neked is tenned kell, és pontosan annyi idő áll rendelkezésedre hozzá, amennyire szükséged van ahhoz, hogy a legjobb döntést hozd meg.

15. A végtelen jele: Az általad kérdezett dolog nemsokára bekövetkezik, és minden esély megvan arra, hogy egész életeden át elkísér.

16. Varázspálca: Eddig tartalékmódban léteztél, de most már ideje, hogy megvalósítsd, amit elterveztél! Késlekedés helyett cselekedj! Az idő neked dolgozik, úgyhogy tedd meg, amit meg kell tenned!

17. Napraforgó: Légy kitartóbb és türelmesebb! A változás ideje nyáron jön el, úgyhogy azzal semmire sem mész, ha sürgeted a dolgok bekövetkezését. A türelem rózsát terem, ami ebben az esetben pozitív irányú változás.

18. Téli házikó: Az általad kérdezett dolog nem valósul meg tél előtt. Légy türelmes, ugyanis nem is sejted, hogy még mennyi dolgod van ezzel kapcsolatban!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló