Tudd meg, hogy miben lesz részed a közeljövőben!Ha kíváncsi vagy Tituba, a vudupapnő és boszorkány neked szóló jóslatára, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül!1. Vér és hamu: Áldozatot kell bemutatnod, vagy áldozatot kell hoznod, hogy valami sikerüljön, de az is lehetséges, hogy valakiért kell ugyanezt megtenned. Ami biztos, hogy végül jól fogsz járni, még abban az esetben is, ha eleinte kicsit keserű lesz a szájízed, ám te is tudod, hogy az életben áldozatot kell hozni, például pénz, szívesség, vagy idő formájában ahhoz, hogy megkapd a vágyott pozíciót, a szerelemet, családot, sikert, de még ahhoz is, hogy eladj egy ingatlant.

2. Közeleg a boszorkányok órája: Valami csodálatos dolog, sorsfordulat történik veled a közeljövőben. Ez lehet egy nagyon szerencsés esemény, kedvező változás, esetleg egy nagy áttörés. Ugyanakkor a jóslat nem egyértelmű, ezért nincs kizárva, hogy negatív dolog fog történni veled. Történjék bárhogy, az biztos, hogy úgy fogod érezni, hogy ha nem veled történne, akkor nem hinnéd el.

Tituba jóslata álomszerű, szürreális élményt jelez elő neked, de arra is van esély, hogy hamarosan szellemekkel vagy boszorkányokkal találkozol.

3. Rubintokat és smaragdokat szór a nyakadba: Valaki a tenyerén fog hordozni a közeljövőben. Az nem biztos, hogy az illető a vagyonával vagy tárgyi ajándékokkal fog a kedvedben járni, de azért erre is van esély, viszont annak nagyobb a valószínűsége, hogy ez az illető érzelmi gazdagságot, szerelmet, romantikát visz majd az életedbe.

Ha úgy választottad ezt a kártyalapot, hogy kapcsolatban élsz, akkor mindezt megkaphatod a párodtól. Ha jelenleg társat keresel, akkor hamarosan találkozol az új kedveseddel.

4. Megkapod az istenek csókját: Az istenek áldásukat adják rád a közeljövőben. Például szerencséd lesz, sikerül megszerezned a vágyott földi javakat, eléred a célodat, sikerül megvalósítanod önmagad, vagy megkapod, amire régóta vágysz.

5. Igazgyöngy van a szemében: A közeljövőben egy olyan idegen vagy ismerős jelenik meg az életedben, akiben kezdetben nem mersz megbízni, talán félni fogsz tőle, de mégis érezni fogsz egyfajta vonzódást, kötődést iránta.

Ezzel kapcsolatban azt tanácsolja neked a vudupapnő, hogy hallgass a megérzéseidre, mert az illetőnek igazgyöngy van a szemében, tehát megbízhatsz benne, függetlenül attól, hogy baráti, üzleti vagy szerelmi szándékkal bukkan fel az életedben.

6. Kiszárad a folyó medre: Könnyen lehet, hogy egy váratlan kiadás miatt kell sok pénzt kiadnod a kezedből, de az sincs kizárva, hogy az egyik rokonod elveszti a munkáját, ezért őt kell kisegítened, vagy valamilyen más okból kifolyólag kell nagy spórolásba kezdened. Mindezt ne fogd fel büntetésként, hanem inkább gondolj rá átmeneti állapotként!

Talán az égiek így próbálnak majd rávenni a változásra. Ami biztos, hogy az életben mindig egyensúly van, tehát a kiszáradást is bőséges zuhatag fogja követni, éppen ezért Tituba látja az életedbe megérkező bőséget is.

7. Száguldó lovaskocsi: Utazás vár rád a közeljövőben. Ez lehet egy hétvégi kirándulás, egyetlen napos kiruccanás, de egy-két hétig tartó vakáció is. Ha jelenleg nem tervezel utazást, akkor könnyen lehet, hogy meglepetésként fog érni a lehetőség. Ha nem az egyik családtagod, barátod, vagy párod szervezkedik a hátad mögött, akkor Tituba szerint az is lehetséges, hogy külföldön kapsz munkát.

Tituba arra kér, hogy nagyon figyelj, hogy le ne maradj erről a lehetőségről! Már csak azért se, mert az sincs kizárva, hogy egy személy fog úgy átrohanni az életeden, mint egy száguldó lovaskocsi. A jövőben nagy szerelemre és nagy esélyre is számíthatsz, amiről bánnád, ha lemaradnál.

8. Maszkot visel és disznószaga van: Hamarosan lesz valaki a környezetedben, akinek nem tisztességesek a szándékai, nem mutatja meg neked az igazi arcát, csak szerepet játszik előtted. A disznószag azt jelenti, hogy ez a személy igyekszik tökéletesen előadni a szerepét, mégis érezni rajta, hogy valami rossz szándék vezérli.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló