Mit üzen áprilisra a számmisztika?Tudd meg, hogy mi vár rád a tavasz második havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. A közösségi életed és a nyilvánosság kap főszerepet az életedben. A tavasz második havában arra számíthatsz, hogy sikerül még a legkonzervatívabb szíveket is meglágyítanod a jó ajánlataiddal és javaslataiddal. Április közepe tájékán a befejezetlen ügyeid rendezéséhez lesznek ideálisak a körülmények! Jól gondold át a tavasz második havában, hogy milyen lényeges vállalkozásba vágsz bele!

2. A társasági életedben számíthatsz a legérdekesebb fejleményekre áprilisban. Ezek hatással lehetnek az üzleti terveidre is. Most egyedülálló sikert arathatsz a kreatív tevékenységeiddel. Ha szokatlan ajánlatot kapsz, akkor légy óvatos és alaposan vizsgáld meg, ugyanis áprilisban is igaz lesz, hogy „nem minden arany, ami fénylik”!

3. Az eredetiségedet vesd be a tavasz második havában arra, hogy felhívod a támogatóid, segítőid figyelmét arra, hogy a segítségükkel meg tudod valósítani az ötleteidet. Igyekezz a legjobb színben feltüntetni magad, az együttműködéseddel pedig próbáld felkelteni mások figyelmét is! Április közepén a szerelmi és más kapcsolataid kapnak főszerepet.

4. Hibát hibára halmozhatsz a türelmetlenségeddel áprilisban, ami azért nagy baj, mert ezzel nagy veszélybe sodorhatod a presztízsedet. Ennek azonban nem muszáj így történnie, ugyanis a bajt elkerülheted, ha kapkodás helyett inkább kicsit több időt fordítasz a különféle ügyeidre. A tavasz második havában csak akkor vágj bele bizonytalan dolgokba, ha úgy érzed, hogy nyert ügyed van!

5. Megvalósítható tervekkel rukkolsz elő. Ez leginkább annak lesz köszönhető, hogy téged megihlet az, ha viszonozzák az érzelmeidet, ezért ilyenkor sokra vagy képes. Áprilisban erőlködés nélkül hívod fel magadra mások figyelmét, ugyanis a kisugárzásod elég lesz ahhoz, hogy mások érdeklődjenek irántad.

6. Rég nem látott barátod, ismerősöd tehet üzleti vagy szerelmi ajánlatot neked. Ezt alaposan gondold át, mert csak így jöhetsz rá az igazi jelentőségére! Április közepén stimuláló ötletek sokaságára számíthatsz. Ezt az időszakot mindenképpen használd ki arra, hogy megbeszéld a dolgaidat egy jó barátoddal, aki talán segíthet abban, hogy pontos döntésre juss, vagy rávilágíthat arra, amire te még nem is gondoltál!

7. Át kell vizsgálnod a baráti kapcsolataidat! Ha nem akarsz csalódni a tavasz második havában, akkor senkinek se mondd el a saját és mások titkait! A legjobb az lesz, ha meghallgatod egy nálad idősebb személy tanácsait, amelyek nagy segítségedre lehetnek. Ha lakás bérlését, kiadását, eladását tervezed, akkor azzal várd meg április közepét!

8. Találj ki olyan biztonságot növelő terveket, hogy hogyan kereshetnél annyi pénzt, hogy idősebb korodban ne kelljen aggódnod az anyagiak miatt, mert bebiztosítottad magad! A tavasz második havában foglalkozz többet saját magaddal, és figyelj oda a rendszeres pihenésre! Ha ezt megteheted, akkor próbálj belépni egy másokon segítő szervezetbe, például egy állatvédő egyesületbe. Néhány ügyed nem megy majd annyira könnyen, mint szeretnéd.

9. A munkád mellett másra is figyelj, elvégre az ember képes ellenállni a káros hatások sodrásának. A tavasz második havában igyekezz a munkádat könnyedén, de nem hanyagul elvégezni! Emellett az is fontos, különösen április második hetében, hogy vizsgáld át az eredményeidet, mert így megszabadulsz a hiábavalóság érzésétől. Az otthoni ügyeid remekül fognak alakulni áprilisban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló