Ismerd meg a lelked sötét oldalát!Ha választasz egy állatot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen a személyiséged árnyoldala.1. Farkas: Mivel a farkast választottad, ezért valószínű, hogy a személyiséged az övéhez hasonlóan titokzatos és veszélyes. Ahogy ő, úgy te sem támadsz másokra ok nélkül, nagyon szelíd vagy, de képes vagy a durva fellépésre is a szélsőséges helyzetekben. A támadásaidat és a harcaidat türelemmel és komoly pontossággal állítod össze, majd akkor csapsz le az áldozatodra a dühöddel, amikor arra egyáltalán nem számít.

2. Denevér: Ha úgy érezted, hogy a denevér áll hozzád a legközelebb, akkor ez azt árulja el rólad, hogy összetett, rengeteg rétegből álló személyiség vagy. Számodra a világ soha nem fekete vagy fehér, ugyanis általában az élet szürke zónájában mozogsz. Téged nemigen kötnek meg a társadalmi elvárások, soha nem akarsz megfelelni másoknak. A világszemléleted teljesen más, mint a többieké.

3. Holló: Ha úgy döntöttél, hogy a holló áll hozzád a legközelebb, akkor ez azt árulja el rólad, hogy ugyanolyan sötét a személyiséged, amilyen a madáré, de igyekszel elrejteni a sötét oldaladat mások elől.

A holló alapján az is jellemző rád, hogy kitartóan haladsz előre, amikor a fejedbe veszel valamit, és addig nem állsz meg, amíg el nem éred, amit akarsz. Ahogy a holló, úgy te sem bántasz senkit, ha nem provokálnak. Ha viszont valaki kikezd veled, akkor kitör belőled a harag.

4. Fekete párduc: Ha az összes állat közül a fekete párducot érezted magadhoz a legközelebb, akkor valószínű, hogy hozzáhasonlóan büszke és rejtélyes teremtés vagy. Egyfelől igazi hősként véded a számodra fontos személyeket, de másfelől gondolkodás nélkül támadsz azokra, akik téged, vagy szeretteidet fenyegetik, mondván, hogy azt kapják, amit megérdemelnek.

Esetedben két véglet van, ugyanis vagy a legjobb barátja leszel valakinek, vagy az esküdt ellensége. Olyan gyengéd tudsz lenni, mint egy kiscica, de a az ellenségeidről van szó, akkor veszélyes leszel, mint az éjszaka.

5. Fekete özvegy: Ha úgy érezted, hogy hozzád a fekete özvegy áll a legközelebb, akkor ez azt árulja el rólad, hogy a személyiségednek van egy igazán sötét oldala. Amikor veszélyes helyzetben találod magad, esetleg sarokba szorítanak, akkor kénytelen vagy előreengedni a lelked árnyoldalát, amiben túlteng a bosszúvágy.

Az ellenségeidet valamiféle biztonságérzettel kábítod el, aztán szőni kezded körülöttük a hálódat, míg ők észre sem veszik, hogy beleestek a csapdádba. Amikor azonban erre rájönnek, akkor már késő, nincs számukra menekvés.

Habár kívülről gyengédnek, ártalmatlannak nézhetsz ki, mégis azok, akik bántani próbálnak, vagy ártanak neked, azok megismerik a lelked sötét oldalát.

6. Fekete macska: Ha úgy érezted, hogy hozzád a fekete macska áll a legközelebb, akkor minden bizonnyal van bennetek valami közös. A választásod alapján rólad elmondható, hogy olyan vagy, mint egy játékos kiscica, de csak addig, amíg veszélyben nem érzed magad, mert akkor minden megváltozik.

Ha valaki bánt, eljátssza a bizalmadat, akkor előtérbe kerülhet a személyiséged gonosz oldala, aminek hatására olyan leszel, mint a megtestesült Sátán. Függetlenül attól, hogy mit teszel, nagyon türelmes, okos és ravasz vagy, emiatt az ellenségeidnek szinte esélye sincs felkészülni arra a haragra, amit rájuk zúdítasz.

A választásod alapján csendesen, kecsesen, de kimérten cselekszel, és mindig akkor támadsz, amikor erre a legideálisabb az idő.

7. Keselyű: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a keselyű áll hozzád a legközelebb, akkor ez azt árulja el rólad, hogy elképesztően rémisztő a személyiséged sötét oldala, ugyanis a szelíd felszín alatt kimért és halálos vagy.

Kifejezetten ravasz vagy, de ezt az oldaladat csak azoknak mutatod meg, akik tényleg megérdemlik. Az életben soha senkinek nem ártasz, csak annak, aki magára haragít. Az ilyen személyek biztos, hogy nem menekülnek előled, ugyanis derült égből villámcsapásként támadsz rájuk.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló