Ezt üzenik az angyalok áprilisra!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a tavasz második havában az angyalok szerint.Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az öröm ideje jön el számodra áprilisban. Mostanában rengeteget dolgoztál, a korábbi erőfeszítéseid pedig végre eredményt hoznak a tavasz a második havában. Áprilisban ne tagadd meg magadtól a békét és a megbékélést, valamint légy hálás és boldog!

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az elmúlt időben azt vehetted észre magadon, hogy a szokottnál jobban igényled az egyedüllétet, az elcsendesedést, mert legbelül érzed, hogy a megnyugvás által léphetsz kapcsolatba az őrangyaloddal. Áprilisban megleled a belső békédet.

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban nyugodtan hallgass az érzéseidre, kövesd a szíved szavát, ami által talán olyan helyre jutsz el, ahol soha korábban nem jártál és olyan élményekben lesz részed, amilyenekben eddig egyszer sem. Éld meg teljes nyitottsággal ezeket a tapasztalásokat a tavasz második havában!

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy rád minden esetben számíthat a családod, a barátaid, a tágabb és szűkebb környezeted, áprilisban azonban engedj a spontaneitásnak! Most bátran hagyd, hogy magával sodorjon az élet, ugyanis az angyalok tenni fognak arról, hogy mindig biztonságban légy a tavasz második havában.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy Oroszlán jegyed alapján született irányító és hódító vagy, ezért áprilisban meg kell élned a csodás energiáidat. Az erőddel és a nagylelkűségeddel beragyogod a többi ember életét a tavasz második havában, aminek időszakában számíthatsz arra, hogy ezt többszörösen hálálják meg neked az égiek.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban megmutatják neked a boldogsághoz vezető utat, ezért érdemes lenne kicsit elvonulnod a világ zaja elől. Például menj el egyedül sétálni az erdőbe, vagy gyújts egy gyertyát és a csendben figyelj a belső hangodra, mert így meghallhatod az angyalok tanácsait, vagy megmutathatják, hogy milyen döntést hozz.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban egyike leszel a földi angyaloknak, ugyanis valaki számít rád, te pedig örömöt, békét és melegséget viszel az életébe. Az égiek minden bizonnyal meghálálják neked a jóságodat.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban vedd észre a téged körülvevő csodákat! Ha ezeket észreveszed és hálát adsz értük, akkor az égiek még több jóval áldanak meg a tavasz második havában. Neked csak annyit kell tenned, hogy lásd meg ezeket és légy hálás értük.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az áprilisban számítanod kell akadályokra és nehézségekre, de ne aggódj, mert a segítség nem marad el, ezért csak légy türelmes, amíg az megérkezik hozzád!

A problémáid nagy része idővel maguktól megoldódnak, a többivel pedig könnyedén elboldogulsz a tavasz második havában. Áprilisban az angyalok egyengetik az utadat, te magad pedig hitet és reményt mutatsz másoknak.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban sok új energiát tapasztalsz meg, ami fokozódni fog. Bátran add át magad az életnek a tavasz második havában, és a túl sok gondolkodás helyett inkább csak élj meg mindent a maga teljességében, így a szerelmet és a szeretetet is.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy áprilisban az érzelmeid és a benyomások túlzott kavalkádja miatt nehezen éri be a lelked az életed tempóját, ezért az angyalok abban fognak neked segíteni a tavasz második havában, hogy megnyugodj és újra tisztán láss.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy bár sokak életébe örömet viszel az érzékeny és gyengéd személyiségeddel, mégis jobb lenne, ha határozottságot mutatnál áprilisban. Ez azért fontos a tavasz második havában, mert lesz néhány helyzet, ami esetében döntened kell és fel kell vállalnod a véleményedet másokkal szemben. Áprilisban hallgass a szívedre, mert csak így hozhatod meg a legjobb döntéseket!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló