Tudd meg, hogy mit jövendöl neked a kínaiak Szent Sárkánya a közeljövőre!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkaphatod a neked szóló jóslatot.1. Fordulj befelé, akárcsak egy remete: Hamarosan el kell döntened, hogy valójában mit akarsz. Felül kell vizsgálnod a különféle dolgokhoz való eddigi hozzáállásodat, mert csak így jöhetsz rá arra, hogy miért kerültél abba a helyzetbe, amelyben vagy.

Ha rájössz a dolgok mélyebb értelmére, akkor végre tisztán fogsz látni, ami által végre megtalálod a saját utadat az életben. A kínaiak Szent Sárkánya arra kér, hogy légy hű önmagadhoz és gondolkodj el azon, hogy mit szeretnél elérni az életben!

2. Ajándékul kapod az egész világot: A közeljövőben megérkezik a harmónia, az egyensúly, a nyugalom és a béke az életed minden területére. Ugyanakkor azért neked is tenned kellett, hogy megkapd ezt a boldogságot, hiszen az életben semmi sincs ingyen.

Lehet, hogy az elmúlt hónapokban többet szenvedtél, mint a legtöbben, és talán az is megfordult a fejedben, hogy feladod, mert nincs értelme a küzdelemnek, ám hamarosan megváltozik a véleményed.

A kínaiak Szent Sárkánya szerint már nem kell sokat várnod, hogy boldogan, felszabadultan élhesd az életed, ami mellett egyre inkább rátalálsz a helyedre a világban, ahol valóban otthon érezheted magad.

3. A tanulás és türelem időszaka: A szándékaidat akkor valósíthatod meg sikeresen a közeljövőben, ha nem teszed közhírré a terveidet. Emellett az is fontos, hogy ne követelőzz, légy megértő, türelmes és óvatos! A problémákat tapintatosan és diplomatikusan kezeld.

Az is fontos, hogy hallgass a megérzéseidre és figyelj a belső hangodra. Ha mások tőled kérnek tanácsot, támogatást, akkor segíts nekik! A különleges vonzerődet és tudásodat soha ne használd fel arra, hogy másoknak árts!

A kínaiak Szent Sárkánya arra kér, hogy nézz mélyen magadba, és tanulj a korábban elkövetett hibáidból, hogy azokat többé ne kövesd el. Az igazi válaszok benned rejlenek.

4. A legfelsőbb ítélet ideje, a változás kora: A közeljövőben valami új veszi kezdetét, amit be kell illesztened az eddigi életedbe, de az sincs kizárva, hogy teljesen új irányt kell megszabnod magadnak. Ettől ne ijedj meg, mert egy teljesen új, kellemes világ nyílik meg majd előtted.

Talán az ambícióid változnak meg, mert az, ami eddig fontos volt, mostantól kevésbé lesz fontos a számodra. Lehet, hogy megváltozik a világnézeted, máshogy állsz hozzá a nehézségekhez. Hamarosan sokkal több lelkierőd és energiád lesz ahhoz, hogy legyőzd az utadat álló akadályokat.

A közeljövőben ráébredsz, hogy mi az, ami felesleges az életedben, és mire van valójában szükséged. A problémáid megoldódnak, te pedig újult erővel vághatsz bele bármibe, amibe csak szeretnél.

5. Elérkezik a diadal ideje: A kínaiak Szent Sárkánya azt tanácsolja, hogy vesd be minden ügyességedet annak érdekében, hogy elrendezd a konfliktusokat és az ellentmondásokat, valamint bátran tedd meg azokat a lépéseket, amelyeket korábban nem mertél!

A közeljövőben találj ki új távlati célokat, mert azok motiválni fognak. Keress egyensúlyt az elméd és az érzelmeid között. Igyekezz tisztában lenni önmagaddal, és jöjj rá, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy előrelépj az életben. Ne feledd, hogy saját magad legyőzése a legnehezebb feladat! A te dolgod most az, hogy megtaláld a lelki békédet.

6. Az örömteli uralkodás korszaka: A közeljövőben olyan óriási energiák szabadulnak fel benned, amelyeknek hála rálépsz az önmegvalósítás útjára. Hamarosan izgalmas, érzéki élményekben lesz részed egy új szerelemnek köszönhetően, de ha már foglalt vagy, akkor megújulásra számíthatsz a kapcsolatodban.

A szerelmi kapcsolatod fejlődésével harmonikus és szeretetteljes időszak veszi kezdetét. Ezzel kapcsolatban a kínaiak Szent Sárkánya azt tanácsolja, hogy tedd örömtelibbé a mindennapokat, és adj nagyobb teret az érzéki élvezeteknek. Legyen gondod arra, hogy a kapcsolatod új erőre kapjon, és igyekezz sok új közös élményt szerezni a pároddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló