Tavaszi szerencsejóslatVálassz egy lapot az alábbiak közül, ha szeretnéd tudni, hogy miként számíthatsz szerencsére az évszakban!1. lap: Az első lap szerint a megérzéseid rá fognak vezetni arra, hogy mikor és mit kell tenned annak érdekében, hogy sikert érj el vagy valami valóban kellemes dolog következzen be az életedbe az évszakban. Ha eleinte különösnek találod, amit a megérzésed súg, akkor is megéri mérlegelned, mert 2022 tavaszának bármely pillanata arra motiválhat, hogy tégy meg valamit, aminek biztos, hogy szerencsés végkimenetele lesz. Ha tehát váratlanul erős vágyat érzel, hogy megtégy valamit, akkor jól teszed, ha eljátszol azzal a gondolattal, hogy megteszed.

2. lap: Ha párkeresőként választottad a második lapot, akkor egy olyan személlyel hozhat össze az élet, akivel mindent elsöprő szerelemben lehet részed, és nem kizárt, hogy az új szerelmed egyben a lelki társad lesz. A lap szerint arra is van esély, hogy az ismerőseid hoznak össze ezzel az emberrel, vagy legalábbis rajtuk keresztül ismerhetitek meg egymást.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy már párkapcsolatban élsz, akkor az révbe érhet, megpecsételődhet a szerelmetek, ami jelenthet összeköltözést, eljegyezést, esküvőt vagy gyerekvállalást, attól függően, hogy melyik szintnél tartasz a pároddal.

3. lap: A harmadik lap szerint felettesednek, a főnöködnek, avagy tágabb értelemben egy nálad idősebb férfinak köszönhetően érhet szerencse 2022 tavaszán. Ez megvalósulhat például úgy, hogy előléptetnek, esetleg fizetésemelést kapsz.

4. lap: A negyedik lap alapján párodnak köszönhetően talál meg a szerencse 2022 tavaszán. Ez megtörténhet például úgy, hogy a párod szerez neked egy olyan lehetőséget, ami csak egyszer van az életben, rávezethet egy kulcsfontosságú dologra, vagy rendkívül bölcs tanáccsal lesz a segítségedre.

5. lap: Az ötödik lap szerint a könnyen kapott lehetőség nem jelent mindig egyet a veszéllyel, kockázattal, de az elővigyázatosság soha nem árt. Ezt azért üzeni neked az általad választott lap, mert veled is ez történhet 2022 tavaszán, aminek időszakában kaphatsz valakitől egy biztos tippet, vagy megpróbál rávenni, hogy társulj vele, mert majd ő segít a célod megvalósításában.

Ha ez bekövetkezik, akkor ne mondj rögtön nemet, hanem inkább alaposan vizsgáld meg az ajánlatot, hogy nem jelent-e veszélyt rád vagy másokra, nem fogsz-e bukni vele, és ha még a megérzéseid sem fújnak riadót, akkor érdemes lehet élned a lehetőséggel.

6. lap: A hatodik lap alapján a barátaidon keresztül számíthatsz szerencsére 2022 tavaszán. Nem kizárt, hogy többen, de az is lehet, hogy csak egy, a legjobb barátod lesz a szerencséd forrása, mert például segít kimásznod a bajból, a támogatásával megkapsz egy kiváló lehetőséget, vagy valamilyen más formában segít abban, hogy javuljon az életed minősége.

Az általad választott lap alapján arra is megvan minden esély, hogy segít neked munkát szerezni, vagy az ő ajánlásának köszönhetően hallgatnak meg az évszakban. Történjék bárhogyan, az biztos, hogy a segítségével akkor talál rád a szerencse, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá 2022 tavaszán, aminek időszakában, ha a helyzet úgy kívánja, akkor bátran kérj, hogy kaphass!

7. lap: A utolsó lap szerint nagyon figyelj az álmaidra 2022 tavaszán, mert azokban rejlik a szerencséd kulcsa! Ez azt jelenti, hogy az álmaidon keresztül kapsz útmutatást, üzenetet, amire hallgatva rád zúdulhat a tavaszi szerencseáradás, az a rengeteg jó, amit az égiek neked szánnak.

Ha nem akarod elszalasztani ezeket a jeleket, akkor vezess álomnaplót az évszakban, amibe írd le az összes álmodat, még azt is, ami eleinte butaságnak, semmitmondónak tűnik, majd elemezd ki azokat, amelyekben a szerencséd titka rejtőzhet. Ezek az álmok arra biztathatnak, hogy mondj ki, vagy tégy meg valamit, ami által szerencse, és azzal együtt minden megérkezhet az életedbe, amit neked tartogat 2022 tavasza.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló