Tudd meg, hogy karmikus-e a párkapcsolatod!



A számmisztika alapján kiderül, hogy rejt-e karmikus leckét a jelenlegi kapcsolatod.Így számolj!

A számmisztikában elsősorban azok a számok utalnak a karmára, amelyek hiányoznak a születéskor kapott névből. Ahhoz, hogy megkapd a karmaszámodat, először fel kell írnod a nevedet egy lapra, majd keresd ki a fenti táblázatból a betűkhöz tartozó számokat, aztán nézd meg, hogy mely számok hiányoznak a számsorból.

Ha például a neved Kis Vera, akkor a 2, 9, 1, 4, 5, 9, 1 szám szerepel a nevedben, a hiányzók pedig a 3, 6,7,8

Ha megvannak a hiányzó számok, akkor add azokat össze. A példa alapján ez 3+6+7+8 =24.

Végül egyszerűsítsd egyjegyűre az eredményt, ha kétjegyű számot kaptál úgy, hogy összeadod a két számjegyet.

A példa alapján ez 2+4=6.

Ha kiszámoltad a saját karmaszánodat, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet!

1-es karmaszám: Egy olyan személlyel alkothatsz egy párt, aki szélsőséges, az egója pedig túl nagy. A karmikus leckéd célja nem az, hogy mondj le mindenről, hanem az, hogy találd meg az egyensúlyt a saját és mások akarata között. A jövőben állj a sarkadra, amikor kell, és engedj, amikor arra van szükség!

2-es karmaszám: A jelenlegi karmikus leckéd az, hogy meg kell tanulnod egyedül és önállóan döntéseket hozni. A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus, ha azt tapasztalod, hogy a társad viselkedése rákényszerít a döntéshozásra. Nagyon idegesíthet a párod hezitálása, határozatlansága, ahogy az is zavar, hogy helyette is neked kell döntened.

3-as karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus, ha úgy érzed, hogy a kedvesed semmibe veszi a művészi képességeidet, és kicsit sem érdekli, ha alkotsz valamit. Ne várj támogatásra, mert ezt a karmikus leckét egyedül kell megvalósítanod!

4-es karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus, ha a kedvesed is munkamániás, ami miatt soha nem jut ideje rád. A te feladatod most az, hogy engedd el a haragod és találd meg azt a munkát, amelyet örömmel tudsz végezni!

5-ös karmaszám: Előző életedben olyan ember lehettél, aki nem ismerte a toleranciát és türelmetlen volt egyes nemzetiségekkel szemben, ami miatt merev intellektuális előítéletekkel rendelkezel a mostani életedben.

A jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus, ha sokat vitatkoztok mások szokásai és származása miatt. Ha a társad nem fogad el olyannak, amilyen vagy, akkor jusson eszedbe, hogy előző életedben te sem voltál toleráns!

6-os karmaszám: Előző életedben nem tudtál alkalmazkodni a családtagjaidhoz, a házasságodban pedig nem akartad felvállalni az azzal járó felelősséget. A jelenlegi párkapcsolatod akkor is lehet karmikus, ha kedvesed folyamatosan bizonytalanságban tart, és úgy érzed mellette, hogy bármelyik pillanatban szakíthat veled. Az sem kizárt, hogy a párod felelőtlen, és sokszor úgy érzed, hogy csak magadra számíthatsz.

7-es karmaszám: Az előző életedben túlságosan elzárkóztál az emberek elől, ezért most az a karmikus leckéd az, hogy légy nyitott és elfogadó. A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus jellegű, ha a kedvesed titkolózó, és folyton olyan érzésed van vele kapcsolatban, hogy rejteget valamit előled, vagy nem mondja el a teljes igazságot. A karmikus leckéd szerint neked kell nyíltabbá, nyitottabbá válni.

8-as karmaszám: A korábbi életedben visszaéltél a hatalmaddal, ha a mostani párkapcsolatodban a társad tekintélyelvű ember, és mindig a pozíciójuk alapján ítél meg mindenkit. Az is lehet, hogy a párod kevesebbre tart, például csak a nemed miatt. Az sincs kizárva, hogy a olykor kifejezetten zsarnok és uralkodni próbál feletted.

9-es karmaszám: Az most a karmikus leckéd, hogy akkor is meg kell tudnod állni a saját lábadon, ha összeomlik a biztonságérzetedhez szükséges anyagi háttered. A jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus jellegű, ha amiatt nagyobb pénzbeli veszteségeket kell átélned, vagy valamilyen szempontból veszélyezteti az anyagi biztonságodat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló