Neked mit jövendöl a hétre a Cigány Boszorkány jóskártya?



Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. Kulcs: Azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya, hogy függetlenül attól, hogy milyen problémával küszködsz, a héten megoldást találsz rá. Tornyosuljon előtted bármilyen akadály, neked azt sikerül legyőznöd a napokban. Ugyanígy, ha kérdéseid vannak, akkor azokra választ kapsz, és megtalálod, ha valamit hiányolsz az életedből.

Ha lehetősére vágysz, akkor azt is megkapod a héten, aminek időszakában mindegy, hogy mivel kapcsoltban érzed úgy, hogy megoldásra van szükséged, megkapod azt!

2. Bor: Azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya, hogy örömteli, kellemes hétben lesz részed, sőt, az egyik nap kiemelkedően jónak ígérkezik. Valami hihetetlenül pozitív dologban lesz részed, és közvetve, vagy közvetlenül, de lesz miért ünnepelni.

A héten úgy érezheted, hogy minden a jól alakul körülötted. Most igazán boldognak és elégedettnek érezheted magad.

3. Park: A Cigány Boszorkány jóskártya szerint két dolgot jelenthet az általad választott lap. Az egyik az, hogy új párra találsz a héten, míg a másik szerint új baráttal leszel gazdagabb a napokban. Váljon valóra bármelyik, az biztos, hogy jól fogsz járni vele, éppen ezért érdemes nyitottnak lenned a héten. Biztos, hogy rengeteg izgalmat, élményt, életleckét és örömöt fog hozni az életedbe az új párod, vagy barátod.

4. Kéz a kézben: A Cigány Boszorkány jóskártya szerint arra számíthatsz a héten, hogy valaki bebizonyítja, hogy mennyire hűséges hozzád, hogy jó barátod, vagy partnered. Amikor segítségre szorulsz, akkor számíthatsz erre az illetőre.

Az általad választott lap ugyanakkor azt is jelentheti, hogy társulás, jó üzlet, vagy szerelmi beteljesülés vár rád a napokban. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal erősebb és meghittebb lesz a viszonyod, de az is lehet, hogy együtt győztök le egy nehézséget a héten.

5. Ház: Ha az ötödik lapot választottad, akkor a Ház lapot kaptad, ami a sikert és a boldogságot szimbolizálja a Cigány Boszorkány jóskártyában. A neked szóló heti jóslat szerint nem kell aggódnod, mert a napokban védelem alatt állsz. További jó hír, hogy minden, amibe belevágsz, sikerrel fog zárulni a héten.

Ugyanakkor egy másik jelentés is tartozik az általad választott laphoz, méghozzá a házasság, ezért valószínű, hogy a héten jó irányba változik a párkapcsolatod, vagy legalábbis meglep valamivel a kedvesed a napokban.

6. Malac: Ha úgy érezted, hogy a hatodik lap mellett kell döntened, akkor a Cigány Boszorkány jóskártya azt jövendöli neked, hogy hatalmas szerencsében lesz részed a héten. Minden bizonnyal te is tudod, hogy a babona szerint a malac jelképezi a jó szerencsét és a bőséget. Így van ez a jóslásban is, ezért az általad választott Malac lap azt jelenti, hogy valami különösen jó dologban lesz részed a héten.

Könnyen megtörténhet például, hogy váratlan pénzösszeggel gyarapszik a bankszámlád, de az sincs kizárva, hogy egy egyedülálló lehetőséggel élve szerezhetsz pénzt. Ha saját boltod van, akkor a napokban felvirágzik. Ha üzlettel foglalkozol, akkor egy nagyon előnyös üzletet köthetsz a héten.

7. Fa: Ha a hetedik lapra esett a választásod, akkor a Cigány Boszorkány jóskártya szerint a jó egészséget és az életerőt jelképező Fa lapot kaptad, ezért a héten jó egészségnek fogsz örvendeni, úgyhogy nem lesz miért aggódnod.

Ha most beteg vagy, akkor minden esélyed megvan arra, hogy a napokban meggyógyulj, vagy legalábbis sokat javuljon az állapotod. Ugyanakkor fontos, hogy tégy is meg mindent, amit lehet, a gyógyulásod érdekében!

8. Levél: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor a Cigány Boszorkány jóskártya szerint jó híreknek örülhetsz a héten. Talán nem is reméled, hogy pozitív információkat kapsz, éppen ezért érhet ez hatalmas meglepetésként.

Figyeld a postádat, az e-amil fiókodat, mert bárhol és bármikor megkaphatod a jó hírt. Ugyanakkor ha van egy problémás ügyed, akkor szerencsés fejleményekre számíthatsz ezen a téren a héten.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló