Tudd meg, hogy milyen megdöbbentő élményben lehet részed a napokban!Ha választasz egy lapot a Mindennapi Boszorkány Tarot alábbi lapjai közül, akkor megtudhatod, hogy milyen boszorkányos esemény vár rád!1. Kelyhek hetes: Az első lap alapján azt jövendöli neked a Mindennapi Boszorkány Tarot, hogy a napokban az a boszorkányos esemény vár rád, hogy új ajtók nyílnak meg előtted, és hirtelen minden lehetőséget megkapsz, amit korábban nem.

Az sincs kizárva, hogy hamarosan rájössz, hogy egy karnyújtásnyira vannak a vágyaid. Könnyen lehet, hogy a bőségzavarában hirtelen nem tudod eldönteni, hogy mit válassz. A napokban az életed összes területén komoly fejlődés következhet be, te pedig nagyon szerencsésnek, a sors kegyeltjének fogod érezni magad.

2. Remete: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a második lapot, akkor azt jövendöli neked a Mindennapi Boszorkány Tarot, hogy az álmaidban lehet részed boszorkányos eseményben, ezért a napokban jól tennéd, ha ébredés után leírnád az álmaidat, ugyanis megálmodhatod a jövőt, vagy legalábbis annak bizonyos eseményét.

Nem kizárt, hogy a megálmodott dolog nem veled, hanem valaki mással lesz kapcsolatos, de a lényeg az, hogy valóra fog válni. Fontos azonban, hogy erre ne görcsölj rá, hanem egyszerűen csak figyelj oda az álmaidra!

3. Szeretők: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a harmadik laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, és jelenleg párt keresel, akkor azt üzeni neked a Mindennapi Boszorkány Tarot, hogy sorsszerű találkozásban lehet részed a napokban. Ez akár szerelem első látásra élménye is lehet. Amikor majd megismered az új párodat, akkor az olyan érzés lesz, mintha egy filmbe, vagy mesébe csöppentél volna.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy már van párod, akkor a Mindennapi Boszorkány Tarot azt jövendöli neked, hogy azt veheted észre a napokba, hogy a párod olyan, mintha kicserélték volna, és az álmaidból lépett volna ki.

Ha ez még nem történt meg, akkor lehet, hogy váratlanul azzal áll elő, hogy házasodjatok össze, vagy vágjatok bele a családalapításba. Bármilyen változás is álljon be a párodnál, az olyan lesz, mintha egy éjszaka alatt történt volna, vagy mintha szerelmi bájitalt ivott volna.

4. Ítélet: Ha a belső hangod azt tanácsolta, hogy válaszd a negyedik lapot, akkor azt jövendöli neked a Mindennapi Boszorkány Tarot, hogy egy olyan boszorkányos esemény következhet be veled a napokban, amelyről azt gondolod majd, hogy el sem hinnéd, ha nem veled történt volna meg.

Ez valami hihetetlen, megmagyarázhatatlan, különös esemény lesz. Ilyesmi lehet például az, hogy szerencsésen megúszol egy hatalmas kellemetlenséget. Könnyen lehet, hogy ez az élmény hozza meg majd a hitedet, esetleg ennek köszönhetően átértékeled az életedet, vagy hinni kezdesz a boszorkányokban.

5. Mágus: Abban az esetben, ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked Mindennapi Boszorkány Tarot, hogy elképesztő szerencséd lesz az előtted napokban. Ez olyan hihetetlen esemény lesz, hogy már kezded azt hinni, hogy csoda történt veled.

Az általad választott lap szerint hamarosan összejön valami, amire nagyon vágytál. Ez egy olyan dolog lesz, amiről nemcsak álmodoztál, hanem imában kérted, hogy történjen meg, fennhangon kívántad, és most megvalósul! Itt lehet szó arról, hogy nem várt pénz üti a markodat, vagy valóra válik egy álmod. Mivel ez a boszorkányos esemény a te műved lesz, te teremtetted, ezért lehet, hogy igazi boszorkány vagy!

6. Főpapnő: Azt jövendöli neked a Mindennapi Boszorkány Tarot a hatodik lapon keresztül, hogy az a boszorkányos esemény történhet meg veled a napokban, hogy felfedezed egy különleges képességedet.

Ilyesmi lehet például az, hogy kitalálod mások gondolatait, vagy előre megérzed, hogy valaki mindjárt megbotlik. Ha nem is lesz ennyire filmbeillő a boszorkányos esemény, az mégis biztos, hogy hamarosan felszínre kerül egy eddig rejtett, kimondottan boszorkányos képességed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló