Rólad mit árulja el a személyiségszámod?



Ismerd meg a sorsod a számmisztika segítségével!

Ahhoz, hogy megkapd a saját személyiségszámodat, össze kell adnod a születési neved betűihez tartozó számjegyeket, méghozzá addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ez alól csak az a kivétel, ha 11 vagy 22 jön ki eredményül, ugyanis ezek mesterszámok, amiknek szintén megtalálod a jellemzését az alábbiakban.1-es személyiségszám: A legfőbb jellemvonásod a diszkréció és az udvariasság. Kerülöd a hangos összetűzéseket, hiszen nyugodt életet szeretnél élni. Téged nagyon sokan szeretnek, részben azért, mert az erőszakot bájjal és kedvességgel váltod fel.

2-es személyiségszám: Valamiféle varázslat, fensőbbséges sugárzik belőled. Tele vagy önbizalommal és akaraterővel. A munkádat felelősségteljesen végzed el. Nagy dolgokra és győzelmekre vagy hivatott az életben.

3-as személyiségszám: Vonzó és elbűvölő személyiséggel megáldott személy vagy. Nagyon jól tudod, hogy milyen hatalmas intelligenciával és képességekkel áldott meg a sors. A tanulás könnyen megy, mindig megtalálod a dolgok lényegét.


4-es személyiségszám: A rád jellemző vidámság és életkedv könnyen átragad a környezetedre. Az egyéniséged és a munkabírásod lenyűgöző, de a legfőbb tulajdonságod mégsem ez, hanem a szabadság szeretete és az önállóság. Mivel nem viseled el a kötöttségeket, ezért bátran áthágod a szabályokat. Kizárólag azokban a helyzetekben érzed magad komfortosan, amelyekben szabadon, megállás nélkül mozoghatsz.

5-ös személyiségszám: A számmisztika szerint, ha 5-ös a személyiségszámod, akkor félénk, szerény, könnyen magadba zárkózó, szomorú személy vagy. Ugyanakkor szereted a szépséget és a művészetet.

Utálod az erőszakot, képes vagy mindenkinek megbocsátani, mindenkit megértesz és rendkívül jó szívű ember hírében állsz. Imádod a gyerekeket és az állatokat. Az aggodalmaid hétköznapiak, nehezen hozol döntést, ami előtt sokat gondolkodsz a kérdésen.

6-os személyiségszám: Számodra nem létezik lehetetlen, azon pedig gyakran te is elcsodálkozol, hogy micsoda sikereket érsz el. Ez azonban természetes, hiszen a benned lévő önbizalommal, optimizmussal és intelligenciával képes vagy valóra váltani az álmaidat.

Neked a birtokodban van minden, amivel ajtókat nyithatsz meg magad előtt az életben, úgyhogy csak használd bátran, elvégre téged minden érdekel! Jól tudod, hogy bármihez nyúlsz, azzal hamarosan sikert érsz el.

7-es személyiségszám: Lenyűgözöd a környezetedet, aminek tagjai nem tudják, hogy a magabiztos, szinte nagyképű külső mögött milyen félénk és határozatlan vagy. Amit kifelé mutatsz, az csak szerep, védekezés, hogy senki se ismerje meg az igazi érzéseidet. Igényled a közönséget, az olyan emberek társaságát, akik csodálnak és tanácsért fordulnak hozzád. Mivel szórakoztató, vidám és kiváló előadó vagy, ezért szeretnek mindenféle társaságban.

8-as személyiségszám: A vidámságod és életkedved idővel bölcsességgé és szomorúsággá alakul át. A barátaidat alaposan megválogatod, és kiváló érzékkel gyűjtöd magad köré a jó embereket. A családodat és a barátaidat igyekszel megvédeni. Ha egyszer valakit megszeretsz, akkor az a személy számíthat a sírig tartó hűségedre.

9-es személyiségszám: Határozottan hozol döntéseket és uralkodásra vágysz. Téged érdekelnek a misztikus, kockázatos dolgok, és folyton új tapasztalatokkal gyarapodsz. Sokszor túlságosan megbízol az emberekben, ami miatt előfordul, hogy csalódnod kell.

11-es személyiségszám: Élénk, határozott ember vagy. A sikereidet általában a vonzerődnek és az elképesztő akaraterődnek köszönheted. Te a legkülönfélébb helyzetekben is megállod a helyed, de főleg akkor ragyogsz, ha megfigyelőképességre, emlékezetre és aprólékosságra van szükség.

22-es személyiségszám: Vezetésre született, vonzó személyiség vagy. Az elképesztő életkedved és szenvedélyes beszéded miatt könnyen a befolyásod alá hajtod a környezetedet. Tisztában is vagy a személyes hatalmaddal, és szereted irányítani az embereket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló