Hogyan fordíthatnád jobbra az életedet Mózes szerint?Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló tanácsért!1. Hinned kell: Hinned kell magadba, az égiekben, a sorsodban, mindenben. Ez azért fontos, mert a hitnél nincs nagyobb erő, neked pedig most erre van szükséged. Higgy abban, hogy sikerül, megvalósul, amit a legjobban szeretnél.

De higgy az égiekben is, hogy szeretnek és segítenek, ahogy tudnak. Ugyanígy higgy a pozitív változásokban is, hogy a dolgok jobbra fordulnak és rendelkezel azzal az erővel, képességgel, amely által változtatni tudsz a dolgokon.

2. Egy bátor tettre van szükség: Ha jobbá akarod tenni az életedet, akkor bátor tettre kell rászánnod magadat. Ha tudod, hogy mit kell tenned, akkor ne húzd az időt, hanem tedd meg! Ne habozz, ne gondolkodj rajta, ne keresd a buktatókat, hanem csak lépj a tettek mezejére!

Ha még nem tudod, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy jobb legyen az élete, akkor várj egy kicsit, mert hamarosan jön a megoldás! Bátran hallgass a megérzésedre, légy szemfüles, mert egyik napról a másikra kaphat el az érzés, hogy valamit meg kell tenned, akkor pedig tudni fogod, hogy eljött a cselekvés ideje!

3. Légy azzá, akinek születtél: Azzal tehetted jobbá az életedet, ha végre az leszel, akinek születtél. Ha még nem jöttél rá, hogy mi az életcélod, hogy miért jöttél a világra, hogy mi a feladatod, amit teljesítened kell, akkor ideje, hogy összeszedd magad és kiderítsd!

Ha már tisztában vagy ezzel, akkor sokkal jobban kell akarnod a beteljesülését. Ideje, hogy keményebb dolgozz, próbálkozz és soha ne add fel! Emellett az is fontos, hogy ne légy kishitű és ne foglalkozz mások véleményével! Ha képes leszel hinni magadban, akkor megkapod a szükséges erőt és segítséget, amivel eléred a célod és jobbá teszed az életedet.

4. Vedd észre a csodákat: Sok csodás dolog történik veled és körülötted, de ezeket észre sem veszed. Figyelmen kívül hagyod a lehetőségeket, a kedvességet, mások szeretetét és figyelmét, éppen ezért ez az, amin változtatnod kell, ha azt akarod, hogy jobbra forduljon az életed.

Ideje, hogy kinyisd a szemed, hogy hálát adj mindenért, amid már van és vedd észre mások jelenlétét, törődését, valamint azokat a kicsi és nagy csodákat, amelyekkel az égiek ajándékoznak meg.

Mindezek mellett Mózes azt is üzeni neked, hogy minél jobban kezdesz hinni a csodákban, annál biztosabb, hogy azok bekövetkeznek az életedben, a hálaadás pedig még több örömöt teremt az életedbe, hogy még több dologért lehess hálás.

5. Kérj egy jelet: Jelenleg útmutatásra szorulsz, mert valahol letértél az utadról, esetleg nagyon elakadtál. Annak érdekében, hogy ezen változtass, bátran kérj jelet az égiektől, akikhez imádkozz, hogy észre is vedd azt a bizonyos jelet!

Kérd őket, hogy mondják meg, mutassák meg például az álmaidon keresztül, hogy mit kell tenned, merre kell elindulnod annak érdekében, hogy jobbra forduljon az életed. Ezután csak annyit kell tenned, hogy nyitott szemmel jársz és elfogadod a jelet, legyen az bármilyen, hiszen köztudott, hogy az emberek hajlamosak szelektíven értelmezni az égiektől kapott jelzéseket.

6. Kérj segítséget: Bátran kérj segítséget, ha bajban vagy! Ne feledd, hogy azért is van családod és barátaid, hogy támogassanak, ha problémád akad! Soha ne szégyellj segítséget kérni, mert ez egyáltalán nem gyengeség!

Nemcsak a szeretteidtől kérhetsz támogatást, hanem az égiektől is, függetlenül attól, hogy mekkora gonddal kell megküzdened. Nyugodtan imádkozz, kérd őket, hogy segítsenek megoldani a problémát, küldjenek hozzád valakit, aki segíthet, vagy egy lehetőséget, amit megragadva rendezheted a helyzetet.

7. Találd meg magadban Istent: Azzal teheted jobbá az életedet, ha felfedezed magadban Istent. Ne aggódj, nem olyan nehéz kialakítani egy Mózeséhez hasonló különleges, bensőséges kapcsolatot Istennel. Ehhez csak az kell, hogy higgy Istenben, próbálj vele beszélgetni, érezd, hogy soha nem vagy teljesen egyedül, mert ő ott van benned és veled van.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló